viglink.com

Wednesday, May 17, 2023

Nu kör vi! Vår SOL har blästrat oss i morse, med en nära X-klass soleruption. Så om du är en känslig sådan är jag säker på att du känner för att hoppa ur huden just nu. (När jag lade upp detta. )

 Nu kör vi! Vår SOL har blästrat oss i morse, med en nära X-klass soleruption. Så om du är en känslig sådan är jag säker på att du känner för att hoppa ur huden just nu. (När jag lade upp detta. )

Soleruptioner är fantastiska händelser som kan bryta oss ut ur våra bekvämlighetszoner, och kommer aggressivt att peka ut våra svaga punkter i våra fysiska och emotionella kroppar. De kan hjälpa oss att utvecklas och växa på vår andliga väg bortom uråldriga mönster gömda i våra förfäder. Det kan peka ut våra begränsande fördomar, program och trossystem. Flares visar oss platserna som behöver läka i våra oss själva, våra relationer, våra samhällen, våra länder och hela vår planet. Soleruptioner kan faktiskt väcka oss om vi är uppmärksamma och erkänner var det påverkar oss, och vi kommer till jobbet.
Hur vi använder, eller reagerar, på den här explosionen av energi kommer att baseras på vår medvetenhetsnivå. Vi kan använda den här energin för att förstöra eller förvandla och lyfta vår verklighet. Frågan är om vi kan resa oss ur striden, kampen och lidandet, och lämna bakom oss "oss vs dem" ålder gamla, maktspelet och inse vår gudomlighet och enhet? Kan vi äntligen gå bortom de gamla mönstren av civilisationernas uppgång och fall, och lära oss skapa en ny verklighet baserad på upphöjda, utvecklade handlingar som inte skapar mer karma och lidande. Det är upp till oss, och det har det alltid varit.
Denna magnitud av en soleruption kan utlösa allas humör och fysiska komfortnivåer. Det kan ha enorma effekter på vårt nervsystem och hjärnaktivitet. Det kan utlösa förhöjda mänskligt beteende och fysiologiska reaktioner (mental-emotionell-fysisk och till och med andlig Vi kan känna oss nervösa, nervösa, oroliga, ha problem med vår jämvikt och uppleva yrsel. Vi kan känna skakighet, irritabilitet, slöhet, utmattning, korttidsminnesproblem, hjärtklappning, illamående, queasighet, långvarig huvudtryck och huvudvärk. ... jaja, ni fattar.
Elektrolyter och återfuktning är jätteviktigt vid soleruptioner. Ät hälsosamt, hel mat. Mest av allt, kom ihåg din gudomlighet. Gudomlighet är vår förmåga att överskrida upplevda mänskliga begränsningar. Att ÄLSKA oss själva, att LITA på oss själva och LEVA från HJÄR Lev från ditt hjärta och inte från ditt egodrivna sinne, och försök att inte ta något personligt, eller överreagera på några triggers.
Stora bloss kan avsynkronisera våra cirkadiska rytmer. Tallkörteln i vår hjärna påverkas av den elektromagnetiska aktiviteten. Soleruptioner kan få körteln att producera överflödigt melatonin vid fel tillfälle vilket kan göra oss sömnig på dagen, och hålla oss vakna hela natten.
Magnetfält interagerar elektrokemiskt i den mänskliga hjärnan. Det kan påverka oss psykologiskt genom att skapa hormonella svängningar, och de kan förändra hjärnvågsaktivitet betydligt. Så när solen cyklar toppar kan det bli en uppgång i mänskliga oroligheter, uppror, revolutioner och krig mellan nationer. Forskare har kunnat spåra detta tillbaka 2 500 år! Självklart är detta ett utdaterat mönster baserat på oräknbara cykler av karmiskt baserat skapande, förstörelse och återskapande.
Den här tiden på jorden är det stora test vi har mött i vår livstid, men också i eoner förflutna. Kan vi gå igenom nästa solcykel och förvandla vår värld utan att gå in i gamla, upprepande, destruktiva loopar från vårt forntida förflutna. Detta kan vara slingor av enkla upprepande argument som du har med dina kära, hela vägen till mönstret av civilisationernas uppgång och fall. Detta är gamla vana och lata sätt att reagera på dessa kraftfulla och ändå naturliga tidscykler. Allt som krävs är att gå bortom vad som någonsin gjorts tidigare. Det handlar om att inte reagera på den här energin, utan att använda den från ditt högre hjärtas vetande. Om vi tar ett steg bortom alla dessa loopar kan vi gå in i en helt ny värld av skapelse, evolution och uppvaknande som vi aldrig trodde var möjligt tidigare.
(Solen har en 11-årig solfläckscykel som går upp och faller. Det ser ut som att vi flyttar in i ett sol maximalt maximalt som denna punkt. Till och med baslinjen för solaktivitet har stigit i år, vilket håller kraftfull och kontinuerlig energi från solen. Forskare klassar starka soleruptioner i tre kategorier: C, M och X, där C är svagast, M är medelnivå och X är starkast. X-bloss är 10 gånger kraftigare än M-bloss. X2 och X3 blossar är två gånger respektive tre gånger så potenta som X1-blossar. )
———-
Vill du veta vilken tid detta bloss hände i din tidszon? (Detta evenemang inträffade kl. 16:30 UTC-tid. )
Att översätta UTC till din lokala tid för USA....
Atlantic Daylight Time | dra bort 3 timmar från UTC
Atlantic Standard Time| dra bort 4 timmar från UTC
Östlig dagsljustid | dra bort 4 timmar från UTC
Östlig standardtid | dra bort 5 timmar från UTC
Central dagsljustid | dra bort 5 timmar från UTC
Central standardtid | dra bort 6 timmar från UTC
Dagsljustid för berg | dra bort 6 timmar från UTC
Mountain Standardtid | dra bort 7 timmar från UTC
Pacific Daylight Time | dra bort 7 timmar från UTC
Pacific Standard Time | dra bort 8 timmar från UTC
Alaska Dagsljustid | dra bort 8 timmar från UTC
Alaska Standardtid | dra ner 9 timmar från UTC
Hawaii-Aleutisk standardtid | subtrahera 10 timmar från UTC
Samoa Standardtid | dra bort 11 timmar från UTC
 
Visa originaltexten
 
Betygsätt den här översättningen
Kan vara en bild av text där det står ”Lots of energies steaming in from our Central Sun as both the Sun and Earth are aligned with the Pleiades. This entire week and into next week is the May Pleiadian Alignment. Expect a huge influx of Galactic Energies. Healing coming to the surface. Earths's frequencyis rising. Schumann Resonance peaking hitting a power 59 amplitude. Sparks Of Divine Light Healing”

No comments: