viglink.com

Wednesday, May 3, 2023

Pleiadian meddelande maj 2023 Älskade vi hälsar er, ett heligt ljusfält kommer att stiga ned på jorden under tidsramen i maj. Av Christine Day

 

Pleiadian meddelande maj 2023



Älskade vi hälsar dig,

Ett heligt ljusfält kommer att stiga ned på jorden under maj.  Du kallas att anpassa dig genom ditt hjärta och öppna medvetet för att bli mottagen, för att anpassas genom detta ljusfält. Detta heliga ljus kommer att omfatta planeten. Ljusnätverket som har omringat planeten kommer att börja förankra sina rötter fysiskt i jordplanet och kommer att öppna denna plattform för lätt medvetande.

Det här är din tid att släppa på en annan nivå i ditt hjärtacenter genom att välja att överge dig genom ditt hjärta och låta ditt hjärta smälta samman inom denna ljusplattform. Denna process är en verklig återkomst för dig. Du blir återigen en ljusljus, en naturlig förlängning av Guds ljusmedvetenhet, i själva verket har du alltid varit en del av detta Guds medvetenhetsljus. Ditt hjärta spelar rollen som ett ankare för planeten. Du återvänder hem och tar din plats inom det rena fältet av Guds lätta medvetande.

Orden, din unika frekvens av dessa ord, “ I AM ”, gör aktivt anspråk på din heliga födelserätt i ljuset och du börjar omjusteringsprocessen inom plattformen för Guds ljusmedvetande. Genom att använda det heliga ljudet fungerar ENTAHNNN ... ( uttalad entarn ) som en nyckel till dörren till din plats inom denna plattform.

Detta är tiden för självuppståndelse, denna process påskyndas med ditt aktiva medvetna val genom omjustering av din plats inom denna heliga plattform genom ditt hjärta. Kom ihåg att ditt förhandsavtal alltid skulle äga rum vid denna tidpunkt, förhandsavtalet är att medan du existerar i din fysiska mänskliga form skapar du den kraftfulla handlingen av medveten omjustering och tillåter ytterligare en förskjutning genom mänsklighetens medvetande.

Samtalet går utåt till alla galaktiska krafter i universum för att hålla ett vibrationsljus runt planeten medan du engagerar dig och utvecklas i nästa steg i din transmutationsprocess. Vet att detta är till skillnad från någon annan engagemangsprocess som har gått tidigare. Ljusfrekvensen som förankras vid denna tidpunkt har en unik vibration av ljus utformad för en snabb uppvaknande för dig.

Vi bevittnar dig och erkänner detta nästa steg på din resa.

välsignelser,

Pleiadierna

No comments: