viglink.com

Monday, November 12, 2012

Mosekoden


KAN det vara möjligt att Mose för nästan 3 500 år sedan fick veta hemligheten om hur man kan attrahera allt man någonsin drömt om?

Mosekoden gav till en början upphov till några av världshistorien största mirakler, men sedan gömdes den undan och det var bara ett fåtal invigda som tilläts åberopa den.

I James Twymans bok avslöjas koden för första gången och Vi får veta hur Vi kan tillämpa den för att förändra världen. Genom att tillägna Dig teknikerna som presenteras på bokens sidor införlivar Du det kraftfullaste manifesteringsredskapet världen skådat i Ditt eget liv.

När Du når Mosekodens innersta kärna får Du veta hur attraktionens lag fungerar och hur den tillämpas. Du har kanske hört någon säga att attraktionslagen handlar om att man kan ”få” allt man vill ha – saker och ting som man tror ska göra livet mer tillfredställande. Men tänk om det där bara är första steget …

Tänk om Mosekoden hemliga budskap i grund och botten inte handlar om att ”få” utan om att ”ge”! Det skulle innebära att Du redan nu kan manifestera allt Du någonsin drömt om! Det skulle också betyda att Du dessutom ansvarar för att använda den gudomliga attraktionskraften till viktigare saker än pengar, fina bilar eller en perfekt relation.

Du är här för att med hjälp av den gudomliga energin skapa en värld som präglas av medmänsklighet och fred. Det är den uppgiften som väntar på Dig.

◊   ◊   ◊

ÄR det möjligt att det finns en uråldrig kod – en magisk formel som brukas av en av alla tiders största ledargestalter – som varit undangömd i tusentals år? Tänkvärt nog känner många av Oss redan till den och har läst om de mirakel som blev verklighet när koden började tillämpas – några av världshistoriens märkliga händelser.

Och ändå har bara ett fåtal människor kännedom om koden som gav upphov till dessa mirakulösa tilldragelser och som när den tillämpas kan ge Oss allt Vi någonsin kan önska Oss.

Varför den gömdes undan och inte togs i bruk under så lång tid är en av seklernas stora mysterier. Nu kan den emellertid för första gången delas av alla, inte bara av en liten exklusiv skara invigda.

I boken visar James F Twyman  hur Du kan använda koden för att förändra Ditt liv … och i förlängningen också världen. De märkliga händelser som omtalas i Bibeln var ett resultat av den här processen, och nu kan Du bruka dess kraft för att åstadkomma underverk i Ditt eget liv.

Du kan använda den för att få tillgång till allt Du någonsin önskat Dig – välstånd, perfekta relationer, egendom och så vidare. Men ju mer erfarenhet Du får av koden, desto större blir Din insikt om att den är avsedd för något mycket mer betydelsefullt, nämligen att främja fred på jorden och skapa en värld präglad av medkänsla och kärlek.

Under arbetet med boken återkom hänvisningar till Guds namn – JAG ÄR DEN JAG ÄR – gång på gång. James var medveten om namnets kraft, men ännu såg Han inte kopplingen till det som brukar kallas för attraktionens lag.

Det var först när Han verkligen fokuserade på namnet som det gick upp för Honom att här finns historiens kraftfullaste redskap för manifestering.

◊   ◊   ◊


FÖR det mesta har människor ställt sig följande fråga: ”Hur ska Jag kunna locka till Mig allt det där som Jag för närvarande inte äger och som kommer att göra Mig lycklig när Jag väl gör det?”  

Vi kan gå med på att den frågan är ett viktigt första steg, men i boken ansåg James att Mosekoden kunde erbjuda något som frågan inte tycktes omfatta. Med andra ord: är målet verkligen att tillfredställa egots begär eller finns det något annat inom Oss, något mycket mer betydelsefullt, som skänker tillfredställelse på en mycket högre nivå?

Mosekoden handlar om nästa, långt mer betydelsefulla, steg. Hur ska Vi göra för att tillfredställa själens längtan? Är personlig vinning verkligen det enda Vi ska sträva efter? Har Vi fått tillgång dess heliga redskap bara för att manipulera verkligheten till Vår egen fördel, eller förväntas Vi uppnå något mer sublimt, ett ändamål som motsvarar den ursprungliga avsikten med gåvan som mänskligheten erbjöds från första början?

Även om James längre fram i boken diskuterar skillnaden mellan själens längtan och egots begär, bör Vi kanske redan nu i korthet beröra ämnet för att staka ut vägen.

Människan strävar hela tiden efter att försöka få allt det som egot tycker fattas, medan själen strävar efter att ge allt den behöver och därmed inser att den inom sig alltid haft tillgång till gåvan.

Det här är Mosekodens innersta kärna och den främsta målsättningen för attraktionslagen. Koden användes första gången för att befria israeliterna ur den egyptiska fångenskapen.

Nu kan Du använda den för att befria Dig från egots tyranni.

Om Din själ är förtryckt spelar det faktiskt ingen roll var Du råkar bo. Syftet med Mosekoden är att Du ska få tillgång till det kraftfullaste redskap som någonsin funnits för att uppnå sann frihet.

Du undrar kanske vad som menas med ”sann frihet”? I alla situationer, i varje ögonblick, och insikten om att det är Vi själva som skapar det Universum Vi ser omkring Oss. Egot vill behålla makten över Dig medan själen, precis som Mose, vill befria Dig.

◊   ◊   ◊

ATTRAKTiONENS LAG
DET har förts många diskussioner om attraktionslagen på senare år. Överallt börjar människor inse att De äger makt att attrahera vad helst De önskar Sig. I själva verket är det nog riktigare att säga att De börjar inse att De alltid har haft den förmågan.

Attraktionens lag är inte något som Vi bara utnyttjar då och då; man kan helt enkelt inte undvika att leva efter denna gudomliga princip.

I James T Whymans bok får Du tillgång till en urgammal teknik som har existerat på jorden i mer än tre tusen femhindra år, men som för länge sedan gömdes undan av myndigheterna eftersom De ansåg att dess makt var för stor för att vem som helst skulle få tillgång till den.

Huruvida Människans andliga mognad nu nått en nivå som ger den rätt att använda tekniken återstår att se, men  en sak är säkert, nämligen att Vi inte har något annat val. Världen befinner sig vid randen av en avgrund. Beslutet om hur Vi ska eller inte ska använda lärdomen kan vara det som avgör om mänskligheten ska nå upp till nästa nivå på evolutionsstegen eller drabbas av total förintelse. Nu måste Vi tydligen bestämma Oss.

Strax efter det att israeliterna fått kännedom om Mosekoden inträffade några av de största mirakler mänskligheten ditintills hade upplevt. Sedan dröjde det inte länge förrän makthavarna kungjorde att Kodens inneboende kraft helt enkelt var så enorm att den kunde utgöra en fara i händerna på gemena man och därför bara fick utnyttjas av en liten skara invigda.

I religionshistorien vimlar det av legender och berättelser om andliga mästare vars insikter ökade till den grad att De inte bara förstod Mosekoden utan också kunde utöva den och därmed uppnå häpnadsväckande resultat. Den främste av dem alla var Jesus från Nasaret.

Nu är tiden inne för att också Vi ska lära Oss använda Koden – inte bara för personlig vinning utan för att skapa en världsordning som bygger på lagar om medkänsla och fred. Om Vi fortsätter begagna Koden bara för Vår egen skull, då kommer Vi att gå under.
Det där kanske låter alarmerande, och det är det faktiskt avsikten. Nu kan Du få tillgång till den kraftfullaste redskap som någonsin existerat och med dess hjälp skapa Din egen verklighet.

Det här är ingen new age-saga utan rena rama sanningen. Vi behöver upplysta själar om den värld Vi alla drömmer om ska kunna förverkligas. Det är mänsklighetens kollektiva beslut som fört Vår planet till randen av en avgrund.

Och nu är frågan: Ska Vi välja samma väg igen, eller ska Vi äntligen besluta Oss för att följa själens maning i stället för att lyssna till egot? Om Vi tror tillräckligt mycket på något kommer världen och allt som sker där att rätta sig efter Vår övertygelse.

Du har en avgörande och individuell roll att spela, och det är därför boken har funnit Dig.

Mosekodens första del ägnas åt berättelsen om Mose och förklarar Kodens grundläggande andliga beståndsdelar. Därefter sker en dramatisk förskjutning där betydelsen av Din egen strävan efter kreativa lösningar och personlig utveckling än en gång ställs i fokus.

 Än så länge ska Du bara slappna av och njuta … Du ska strax få göra en resa som kommer att förändra Ditt liv!

◊   ◊   ◊


No comments: