viglink.com

Thursday, June 6, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 316



Som ni kanske har märkt så kan de inre rösterna vara ganska envisa vid denna tid, och vad de kräver av er kan vara mer än lite skrämmande att hantera. Ni har frigjort er på så många sätt men dessa små hinder på er väg kommer att börja göra mer väsen av sig. Och detta gör de av ett väldigt bra skäl, eftersom de verkligen kommenderar er alla att öppna era kanaler så de är klara att till fullo kunna motta informationen ni så innerligt önskar. Med andra ord, ingenting tillåts stå emellan er och Källan, och nu är det bara era innerst bevarade hemligheter - som enbart tjänar till att hålla kvar dimman, som hindrar visionen att klarna fullständigt. För många kommer detta att vara extremt plågsamt, för det är dessa saker ni har bevarat i de djupaste och mörkaste vrårna i era garderober. Det kan vara rester från tidigare liv, saker ni inte ens har ett tydligt minne av, som ligger där som ett varigt sår som behöver rengöras och helas en gång för alla.

Den goda nyheten är att dessa skador inte behöver annat än att exponeras i ljuset för att kunna läka, så processen i sig är mycket enklare än ni kanske fruktade. För rädslan för skadan är mycket plågsammare än själva läkandet av den, och därför råder vi er alla att försöka hitta ett sätt att föra den till ytan. Det kanske inte kommer att komma av sig självt, så därför är det viktigt att be era kamrater, eller andra, om assistans som kan vara till hjälp. Kom ihåg att ni inte står ensamma i detta, ni omges av kärlek på alla sidor, men om ni inte tillåter den kärleken att genomstråla er till djupet av ert väsen så kan den inte hjälpa er att skina så starkt som ni behöver.

Så släpp in ljuset hela vägen - och sök verkligen hjälp att göra så, för ni är så bra på att skygga för vad som orsakat er smärta tidigare. Men nu är det enda sättet att bli av med smärtan att se den i ögonen. Och kom ihåg att den kommer att släppa vid första anblicken av ljus, och det kommer att bli en fantastiskt lättnad på alla sätt ni kan tänka er. Men det händer inte av sig självt, så ni måste fatta ett medvetet beslut att släppa den. Så än en gång uppmanar vi er att våga öppna den slutliga dörren, och sträck ut efter någons hand om ni behöver hjälp att bättre hantera detta. För ni behöver inte göra detta ensamma, det krävs inte av någon av er.

Vad som verkligen krävs är att ni tar er dit med ljuset, och just den handlingen kommer omedelbart att dränera den sista droppen av inflammationen. Det kommer att bli ett totalt helande av allt som varit infekterat, men det kommer bara att hända om ni tillåter det att ske. Ni är de tappraste av tappra kära ni, men ni måste inte göra allt på egen hand, och i synnerhet inte detta. Ni behöver inte bevisa er för någon, och ju förr ni inser detta desto bättre. Ni är starka, men ni är ännu starkare om ni vågar luta er mot andra. Så låt dem hjälpa er med detta, ert sista och slutliga steg in i storhet.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/ 

No comments: