viglink.com

Wednesday, June 26, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 24 juni, 2013




Om det var sant, vad skulle ni göra sedan?



Var goda och acceptera våra gratulationer för att ha uppnått ytterligare en viktig milstolpe på vägen mot högre medvetande. Även om ni inte känner er annorlunda idag från förra fredagen så kan vi försäkra er att ni är. Varje dag, timme och minut som ni nu spenderar i energifältet som omger er gör att er hela varelse blir mer och mer förmögen att hålla de högre frekvenserna som krävs för er fortsatta tillväxt.

Det finns de bland er som väljer att inte tro detta sker. Det finns de som följer dessa meddelanden som fortfarande tror att inget händer med dem själva, bara andra. Men, som vi tidigare har sagt många gånger, denna energi har en effekt på allt. Vi håller dock med dem på detta sätt. Om de öppnade sig själva mot vad som är möjligt vid denna tid, välkomna förändringarna som är möjliga för dem själva, och känna tacksamhet för allt, så skulle potentialen för större och snabbare manifestation av livet de säger sig önska, som ni säger, golva er.

Ni kan ha lite, om det är vad ni tillåter, eller ni kan ha mycket. Era önskningar kommer alltid att äras. Om ni är i konflikt med vad ni önskar tillåta, så ges ni det som ni kan acceptera. Och som alltid, kära vänner, så kommer ni att se vad ni tror. Det är därför hög tid för er att klargöra, för er själva, vad det är ni tror och vad ni önskar.

När vi har lärt er att ni är medskaparna av era liv, så var det därför att det var fakta. Om ni ser runt omkring er, så har ni inga problem att se detta i er yttre värld. Eller hur? Är det inte då naturligt att det är sant för er också? Det är sant att ni fick höra att ni inte hade sådana krafter. Och er skapelse var därför omedveten. Nu får ni veta att kraften är er egen. Bygg resten av era liv med medvetna intentioner.

Vi säger detta, inte för att föra fram skuldkänslor, klander, eller några negativa känslor överhuvudtaget. Vi säger detta till er för att ni skall börja tänka er möjligheterna som nu existerar för er. Det är inte att sättet för att skapa har förändrats, det är att era skapande energier har uppgraderats från vanligt oktan till hög oktan, så att säga. Be inte att vi bevisar detta för er. Se inom er och bevisa det för er själva.

Om ni inte redan vet det, så spela spelet ”om det var sant”. Om det var sant, vad gör ni sedan? Att börja denna process genom att deklarera era intentioner och tacksamhet till den ni kallar er Skapare inte vara helt fel, men sätt igång och se vart det tar er. Ni kommer att förundra er själva. Att be era guider och änglar om hjälp är också en bra idé, särskilt om ni tror på att vi existerar. Ja, vi ler inför dessa ord. Vi lever för den möjligheten, kära vänner. Det är inte nödvändigt att ni är djupt ned i problem för att vi skall träda in. Be bara om saken.

Och en sak till, var goda att börja beakta att ge er själva förlåtelse för att vara den ni är. Vi lovar er, ni är var och en otroliga mirakel.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: