viglink.com

Saturday, June 29, 2013

Hatonn, 23 juni, 2013 Kanalisering: Nancy Tate


Det kommer en tid när ni alla kommer att känna till vad som händer på och inuti er planet. För närvarande är det en fråga om att finna sig till rätta och njuta av er själva, allteftersom dagarna blir till veckor och månader i väntan på uppstigningen av Jorden och allt liv inuti och på dess yta.

Jag är Hatonn och jag har kommit till er denna dag för att lindra några av de bekymmer ni har, och en del av de tvivel som kastar sin skugga över Jorden vid denna tid. När vi går igenom denna process ser vi vad som kommer fram i era liv och hur ni drabbar samman med genombrottet som hela tiden tornar upp sig framför er. Det är en fråga om att kunna ta ett kliv framåt, vad som än kommer i er väg, och se att de är tillfälliga och utformade för att rensa ut allt gammalt skräp från er varelse. När detta händer kommer ni att se, att när molnen har lättat, känner ni er mer glada och tillfreds, lättare och mer i samklang med er själva.

Detta är en fantastisk tid för er alla, och när vi ser vad ni uttrycker när ni närmar er er rening, gläds vi för vi ser att när de gamla uttrycken försvinner från ert väsen, blommar de nya, lättare energierna ut och uttrycker sig själva på ett sätt som otvetydigt är Kärlek.

Vi vill att ni ser det som ett uppfyllande av de löften ni gav till er själva, när ni såg varje etapp av rensningen få grepp om och frigöra allt som har varit en belastning i det förflutna. Vi ser att när händelser runt om i världen prioriteras i en del människors liv, är det mer ett irritationsmoment för stunden, och blir sedan bortglömda för dem som ser dem för vad de är, separerade från dem själva. Den frihet detta ger er, när irritationsmomenten bleknat bort, är utan jämförelse närmare er sanning, än många av de hinder ni gick med på för så många tusen år sedan.

Ni har gjort det. Ni har tagit er förbi dessa hinder och gjort er av med de begränsningar ni bestämde er för. När ni bestämde er visste ni att de vid något tillfälle skulle minska, eftersom ni skulle tillåta det. Ni visste att en dag skulle ni titta tillbaka på allt detta och säga till er själva att det var värt det. Nu höjer ni er ännu mer än ni insåg att ni kunde göra, in till spektrumet av idealism och kunskap som tar er till en gränslös utvecklingsprocess.

Denna process består enbart av Kärlek. Den är inriktad på att föra er framåt i den Kärleksenergi som ni är. Den ser er redan i den nya tillvaron som ni är ämnade för. När ni börjar se den nya tillvaron mer och mer, kommer ni att inse att ni är där för att stanna. Ni kommer att förstå att ingenting ni gjorde, upplevde eller manifesterade var fel, eftersom allt var utformat efter vad ni uttryckte var möjligt.

Jag lämnar er nu med dessa ord. När ni går vidare till evig salighet och uttrycker vad det är ni har valt för er resa, bidrar ni till det slutförande som Skaparen avsåg för er. Ni samverkar med Allt Som Är, och det är fullständigt obegränsad Kärlek och i harmoni med allt som finns. Välsignelser regnar över er. Samla upp dem i er famn och dansa genom det eviga Nuet för alltid.

Tack Hatonn
Kärlek, Nancy Tate

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.treeofthegoldenlight.com

No comments: