viglink.com

Wednesday, June 26, 2013

Ashtar - Kommuniké från Bryggan

http://www.ashtarontheroad.com/ashtarteleconferences.html
Ashtar, St Germain & Sekhmet - 25 juni 2013


"Hälsningar, älskade familj! När vi flyttar närmare de stora meddelanden du väntar på, har vi stor glädje över de framgångar som våra förberedelser! Det är med stöd och deltagande som vi njuter av denna framgång, och vi ska njuta ännu mer framsteg som de inkommande energierna ger också sitt stöd till alla av oss i vår strävan!
 
"På tal om dessa energier, se kommande Solstice som en magnifik möjlighet för dig att gå vidare på dina egna individuella vägar, liksom för hela planeten Jorden för att lyfta upp längre in i guldåldern! För det inkommande ljuset kommer att vara på den längsta för norra, och det har stor makt att rengöra och rensa allt som inte längre tjänar under tiden belyser ännu mer av de gudomliga sanningar. Vi uppmuntrar dig att följa denna dag av Light med dina egna ceremonier, och att välkomna alla gyllene strålarna till era egna hjärtan och också på uppdrag av allas hjärtan! Och för de av er i söder, vet att ljuset kommer till era hjärtan och hem, för det är verkligen balanserad och jämn och det är också för dig att vara tacksam för allt som kommer!
 
"Ett annat viktigt datum på dina kalendrar är att i vår kommande släktträff, som skall vara på tisdag nästa (6-25-13). * Vi skall sammanträda på bron av Nya Jerusalem för att höra en mycket hedrad gästtalare, som är St Germain!  Som är hans vana med vår familj, skall han ge oss ett budskap som gäller den 4 juli. Detta är den dag då självständighetsförklaringen i USA, men det Heliga Skrift är helt relevanta för alla Planet Jorden!
 
"Frihet för alla  medborgare är obligatoriskt i Golden Age! Det kan inte vara mer kontroll över en efter annan, vare sig individ, grupp eller nationellt. Det är att ge frihet att vi ska fara till Sekhmet skepp för att gå med i Oneness in en Crystal Motion. Vi inbjuder dig  att delta i denna sammankomst av vår familj av Ashtar, och vi tackar er för att göra så som vi observerar vår framgång! Salut! "
 
Given genom Susan Leland den 19 juni 2013.   www.AshtarontheRoad.com  
© Ashtar On The Road Publikationer 2004-2013.   All Rights Reserved.
© Ashtar on the Road Publications 2004-2013. Alla rättigheter förbehållna. 

No comments: