viglink.com

måndag 24 juni 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 20 juni, 2013
Vi celebrerar denna tid med er nuDenna dag vill vi be er att centrera er så mycket som möjligt och förbereda er för de enorma energierna som ni kommer att ta emot under sommarsolståndet och super-månen. Fortsätt att fokusera på de inre förändringarna som ni har koncentrerat er på, och låt energierna själva göra förändringarna i er yttre värld, som kan och kommer att göras.

Era bidrag som tas emot via böner och intentioner, är ovärderliga, men att försöka rikta slutresultat med era medvetna sinnen behövs inte. Låt det enorma och ofattbara energierna och intelligensen av det Hela göra vad som behövs göras, och ni kommer att ligga långt framför där ni skulle vara om ni försökte dirigera förändringarna själva.

Avgör, besluta, ha intentioner, och sedan tillåt, det skulle vara ett bra sätt att närma sig ting. Eller ni kan tänka på det som att fatta beslut med ert medvetna sinne och sedan låta ert högre jag göra arbetet. De från Östliga filosofier lär ut inget-agerande, wu wei, tao, och andra sätt för att beskriva detta, men lär er det på ert eget sätt. Ni är tillräckligt bekanta med principerna nu.

Flödet av energier som närmar er i talande stund är enorma. Det finns inget mer än intentionen att rida ut stormen och ta yttersta fördel av det som krävs av er. Om det betyder, i ert enskilda fall, att ni behöver lägga er ned och vila, så gör det. Om ni önskar dansa med månen, så gör det. Låt ert hjärta och er kropp guida er under de närmaste dagarna. Många av er är tillräckligt bekanta med processen nu för att veta vad som är nödvändigt. Dela med er av er ärligt förtjänade vishet.

De som fortfarande sover och inte har en aning om vad som händer nu kanske agerar i övermått, och vet inte hur de skall tänka angående sina känslor. Det är inte nödvändigt att ni blir involverade, även till den utsträckningen att ni låter medvetandet om dessa spörsmål passera förbi er.

Den växande kraften av er kollektiva enhetliga ändamål är av stort värde för er planet och er själva nu. Andas in denna nya energi in i det under de närmaste dagarna och så kommer de närmaste dagarna att visa sig vara av enorm betydelse.

Vi celebrerar denna tid med er nu. Var i fred. Var kärlek. Vi är här med er alltid. God dag.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

Inga kommentarer: