viglink.com

Wednesday, June 26, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 327


http://aishanorth.wordpress.com/

Som ni alla märkt, ekot från gårdagens uppvisning av styrka pulserar fortfarande igenom er, och det kommer att fortsätta så ett bra tag till. Det är kraftfulla energier av förändring kära ni, och som så, mycket kommer att skjutas upp i deras kölvatten. Vi behöver nödvändigtvis inte referera till personliga lektioner den här gången, men de kommer ändå återupplevas i de av er där det är bedömt som nödvändigt, men det vi hänvisar till, kommer att bli mer märkbart i Världen utanför.

Igen, det har blivit djupt ingrott i mänskligheten att frukta förändring på många sätt, och som så, de här förändringarna kommer att inbringa rädsla i många som inte ännu insett fördelarna med en sådan förändring. Med andra ord, saker och ting kommer att knuffas ut av ljuset och in i ljuset, och dom kommer bli svåra att ignorera, även av dem med makt. Så förvänta er en sommar av mycket oljud på många sätt, men vet också att ni kommer att höra mycket jublande mixat med röster av ilska och frustration som kommer fortsätta utbryta.

För det är verkligen tid för förändring på så många plan nu, och den här gången, tidvattnet av förändring kan inte stoppas, hur mycket rädsla de ansvariga för att behålla status quo kommer försöka inbringa i allt som omger dem. För de kommer säkert upptäcka att den rädsla som de haft sådan tillit till som sin allierade är inte alls den kraftfulla vän den en gång var. Snarare, så kommer den verka som en skugga av sitt forna jag, och som sådant, ingen match för ljuset som börjar visa sig av i bröder och systrar över hela globen. Så se med förundran när en efter en börjar skaka av sej sin gamla vän, rädslan, och börjar omfamna sina egna krafter på så många vis. Det här kommer att bli en sommar med stort missnöje, men det kommer att bli en sommar som kommer visa er alla precis hur mycket kraft er population har inuti. Och ni har sett er själva växa stort de senaste veckorna, ni kommer att börja se det samma hända med alla runt omkring er. För ni har markerat en stig åt dem att följa, och vi tror att ni alla kommer att bli förvånade över det stora antal som redan börjar följa i era uppvaknanden.

Så igen måste vi tacka er alla för det jobb ni gör, och nu, kommer ni alla snart börja få många, många bekräftelser på hur viktiga ni sökare är. För ni kommer alla att glädjas av vetskapen att utan er, pionjärerna, skulle det inte finnas ett markerat spår för alla som plötsligt finner en stark drift att bryta det gamla inskränkta och söka sina skatter i en Värld mindre begränsad än den gamla. För så flagnar rädslan, och ljuset växer sig starkare, matchen har förklarats som bra och sannerligen avslutad. För nu kommer ni känna ett förhöjt rus av upphetsning när ni ser omkring er och ser fängelseväggarna rasa en efter en. För sanningen kommer att bryta sej loss från dessa gamla väggar, och sanningen kommer frigöra alla med den. Så förvänta er mycket oljud, som vi sa, men förvänta er att höra hur ilskan kommer att avta till små flisor en efter en, när era medmänniskor kommer att börja se samma sanning som er.

Svensk översättning Line Hedal – www.st-germain.se

No comments: