viglink.com

Wednesday, June 26, 2013

De Uppstigna Mästarna: Ni Bär Alla de Äkta Ljussignaturerna Del 2 -Kanaliserat via Wes Annac-


Er Påbjudna Utveckling

Vårt stora uppdrag handlar om att hjälpa varje Jordisk själ att finna det tillstånd av medvetenhet som vi nu talar till ifrån. Till den vidden, det är så väldigt mycket som vi har gjort och kommunicerat till mänskligheten angående er utveckling och vi kommer att för alltid ha så mycket mer att lära er.

När vi hjälper er att utvecklas, så gör även vi framsteg i vår egen påbjudna utveckling. Vi når renare säte av av uppfattning och förståelse precis som ni kära själar gör, och vi finner oss själva växande och lärande på ej tidigare skådat sätt med varje liten bit av hjälp som vi ger till någon lägre – dimensionell eller kämpande civilisation.

Det här är på grund av utbredningen av idealen av service - till – andra i dessa riken, och ni kära själar kommer att se i tider framöver att tjänande andra skapar basen för upplevelse i de högre dimensionerna.

Vad vi menar är att medan dessa riken omedelbart fyller på och inte lämnar kvar någon att längta på något sätt, får vi glädje och tillfredsställelse på en ofantlig nivå då en civilisation eller även en individuell själ finner Ljuset och hittar en personlig utveckling. Vi växer själva när vi hjälper er att göra detsamma då hela utsikten av att hjälpa andra själar är högt vördade i dessa riken. Detta är Därför vi kan komma ihåg till en viss grad vad våra egna lägre -dimensionella upplevelser var likt och vi utforskade helheten av all förnimmande medvetenhet som existerar i alla olika dimensioner och genomgår all slags olika erfarenheter.

Vi utforskar och förstår faktumet att ni är oss, och vi är er.

Vi är en och desamma; vi existerar bara i olika dimensioner av medvetande och arbeter på våra egna sätt för att finna Källans rike än en gång. För oss, includerar detta att hjälpa er kära själar att utvecklas och se Enheten av mänskligheten och allt kännande Liv, då vi alltid har varit anslutna.

Vi har alltid varit anslutna till ett säkert och oförstörbart rutnät av kollektiv energi, och denna kollektiva energi som vi talar om är den som förenar oss alla med den.

Denna Energi

Vi talar om den kärleksfulla energin av Källan som Skapar och uppehåller era verkligheter: kropps – tempel ni upplever er Jord inom, eftersom denna energi Skapar allting och håller allting förenat inom den. Den här energin bygger världar och hjälper civilisationer i sådana världar att utvecklas, och denna energi guidar oss vidare när vi vill assistera er att växa och med att få renare förståelser av Källan själva. Detta är energin som ni skulle mena vara Källan; som Gud; som Skaparen, och denna medvetna energi vårdar er alla just så djupt som vi gör, faktiskt mer.

Den här energin är allerstädes närvarande och är i ren struktur och eftersträvar att aktivt assistera mänsklighetens kollektiv, precis som vi gör. Vi arbetar för att hjälpa er att förstå den här energin en bit mer, eftersom er interaktion med och förståelse av den bara kommer att öka.

Er Gudomlighet som en mänsklig varelse börjar att förstås av ett överflöd individer som innehar viktiga positioner i er värld, och som kan använda sina ställningar för förbättring av mänskligheten hellre än för framsteg av mörkt – benägna agendas.

Vi talar om själar inom era regeringar; ert utbildningssystem; era finansiella och militära institutioner, och även själar inom er underhållningsbranch som har blivit berömdheter på grund av roller de har spelat i film och televisionsprogram.

Själar över hela världen som innehar viktiga maktpositioner börjar finna subtila men aktiva uppvaknanden hos dem själva, och de har blivit aktiverade för sina viktiga uppdrag nu, precis som ni kära själar.

Själar som tidigare har arbetat för kabalerna kommer att fortsätta att byta skepp och gå på nytt över till Ljusets sida; och uppdämningen av kabal – huvuden som vi och era Galaktiska bröder har arbetat mycket själva med, kommer att bära frukt i form av ledare och människor i maktpositioner verkar vända om till vänster med idealen de uttrycker och taktiken de tänker att använda.

Till Synes – Uppenbarelser i Viktiga Utvecklingsområden

Kända personer med mycket inflytande i er värld, och faktiskt även berömdheter som har varit delar av Illuminati – familjerna, kommer nu börja att tala ut och vill börja arbeta med restaurering och återuppbyggnandet av Jorden på sina egna sätt.

De och många andra själar i viktiga positioner kommer att hjälpa kollektivet med deras uppvaknande eftersom ert kollektiv har förlorat sig i smutsiga djup av medvetenhet medan sådana själar också, i många fall, matar sina verklighetsideal till dem.

Själar särskilt i era områden av vetenskap och medicin kommer att uppenbara och börja att avslöja verkligheten av riken bortom er medvetna förståelse, liksom det av Livet bortom döden, och mänsklighetens kollektiv kommer att vara lätt – aktiverad och uppvaknad som ett stort resultat av sådana själars handlingar.

Paradigmet av att se upp till någon annan eller höja en idol till skyarna kommer att försvinna, eftersom var och en av er kommer att ses som en hjälte och en ”berömdhet”.

Ingen själ ska få tilltro över en annan, och när vi gör vårt slutliga intryck i denna kommunikation, fortsätter vi med att tacka och gratulera er för de viktiga roller ni fortsätter att spela under Jordens återuppbyggnad och upplyftning.

När ni känner att ni inte har gjort tillräckligt eller som om ni förlorar er anslutning (kontakt) med de högre världarna, kom ihåg att där är mer-änbiljoner av oss högre – dimensionella själar med er i varje ögonblick och vi är alldeles för fixerade på er och er utveckling för att ni någonsin ska förlora kontakten med oss.

Vi är här för er, kära själar, och detta kan inte nog påpekas.

Tack till de Uppstigna Mästarna.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

WesAnnac.com 

AquariusChannelings.com 

No comments: