viglink.com

Thursday, November 1, 2012

Fotonbältet...



Fotonbältet…

Sedan maj 1998, då Moder Gaia officiellt trädde i den 1: a vortexen, finns det ingen återvändo. Inom de närmaste åren kommer Moder Jord att gå igenom var och en av de tolv virvelströmmarna av ljus med den intensitet som krävs för Hennes rening och förberedelse för Hennes uppstigningsprocessen i 5: e dimensionen.


Sedan dess släpps de olika frekvenser och intensitet ljuset från Fotonbältet inte ut med jämna mellanrum. De bombarderar nu jorden mycket mer intensivt och ständigt.
Det finns en hel del justeringar kvar att göra i denna virvel innan vi kan gå vidare till nästa. Hela mänskligheten, i en eller annan form, känner av effekterna av den nya energin i denna djuprengöring.
Varje människa på jorden kommer att ha att göra med vad som krävs för att anpassa deras medvetande och göra nödvändiga ändringar inom sig så de kommer kunna gå med och bli förvandlade av ljuset.

Det finns ingen återvändo på denna punkt. Du kommer att behöva bestämma dig nu om du vill rida på vågen uppstigning med planeten, omvandlas till den nya art av människor som kommer att framgå av denna omvandling, få din odödlighet och stiga in i medvetandet av den Nya Jorden på den 5: e dimensionell nivå, eller krossas av den våg och stannar på 4 : e dimensionen (vi är i 4 : e dimensionen, inte den 3 : e , tiden är en dimension och vi måste ta det i övervägande) för ytterligare en runda av inkarnationer. Valet är ditt. Den möjligheten är för alla.

De som motsätter den nya energin, kommer inte att kunna göra det genom de tolv virvelströmmarna. Vi vet att många kommer att välja på själs och / eller på medveten nivå att lämna eller utrymma sina fysiska kroppar i stället för att släppa sina rädslor, förutfattade ideologier och personliga agendor som inte betjänar den största goda för alla snarare än kärleksfullt låter sig att gå igenom de nödvändiga stegen i denna omvandling.
Det finns också de som skulle vara redo att följa med på resan, men på grund av sin ålder, kommer att välja att göra övergången från den "andra sidan" av slöjan. För de ”dyrbara” sådana, är detta alternativ helt acceptabelt och vi ber er att inte oroa dig för de nära och kära, och låt dem göra det valet.

Många av er känner redan och märker det i din fysiska och din emotionella kroppar de effekter som sker på cellulär och genetisk nivå. Många av er upplever nya, obehagliga fysiska symtom som du aldrig haft förut, såsom huvudvärk, smärtor hjärta, hjärtklappning, kronisk trötthet, yrsel, illamående, förändrade sömnmönster, ringningar i öronen, urvattning av visionen, och många fler.
Du märker också förändringar i ditt känslomässiga tillstånd. Era kroppar utvecklas och rengöring själva. Alla omodern, utslitna negativa känslor och sätt att tänka och uppfatta saker kommer upp till ytan som skall undersökas, renas och omvandlas.
Många av er är känslomässigt förvirrad, och många av er känner "sjuka".
Jag säger er, detta är bara tillfälligt. Bara hänga där inne (Just hang in there)  och förbli i frekvensen av "kärlek" till dig själv och andra.
Håll dig lugn och kärleksfull, balanserad och lycklig. Släpp alla negativa känslor och fokusera på oändliga kärlek och ren lycka. Ändra din kost när du är redo…
Byt till vegetarisk kost för de mycket högre vibrationerna…
Människan är inte köttätare av naturen (Google för detta).
Drick endast rent vatten från brunnar och sluta att använda fluortandkräm. Be ditt högre jag som hjälper dig att balansera din kropp och göra den redo att ta emot nya energin.
Tiden är nu… och ljuset kommer att vägleda dig.  

"Oändlig kärlek är den enda sanningen, allt annat är illusion”

No comments: