viglink.com

Tuesday, November 6, 2012

Rothschild-Mormonerna= samarbete

Vad tror du om detta?'

 
Nathan Rothschild

Ingenting skriker Satanisk Psykopat eller Illuminati som Rothschild namnet. Intressant nog är Nathan Rothschild medlem i styrelsens för Barrick Gold. Bolagets hemsida har detta att säga:






Parlamentsledamoten Nathaniel P. Rothschild
Klosters, Schweiz
Corporate Director
Grundare och medordförande, Vallar PLC, medordförande, EN + Group Limited
Mr Rothschild har varit direktör för Barrick sedan 2010. källa )

Tänk på följande:

1. Barrick Gold grundades av Adnan Kashoggi. Samma Adnan Kashoggi som finansierade läkemedel för pengar för vapen fiasko som kallas Iran Contra. Kashoggi, med hjälp av många framstående Utah Mormon Illuminati, kunde lura investerare av hundratals miljoner dollar genom sin Utah Triad Development Corporation. Adnan Kashoggi samarbetar också med Mormon Bishop, Wally Hilliard att köpa Flight School i Florida som tränade 911 kaparna.

2. Mormon Biskop Wally Hilliard har också varit knuten till läkemedel igång (för CIA?):

"Den olycka med Wally Hilliard s flygplan och de 40 pounds av heroin flugit från Sydamerika inträffade tillfällighet kring tiden Mohamed Atta dök för sina flygning lektioner" på Venice, Florida Huffman Aviation flyg school.Had Jeb Bush eller W.Bush administrationen återkallas Hilliard licens vid den tiden på heroin incidenten i stället Jeb Bush hjälper främja sin misslyckades pendlare flygbolag, Air Florida, kanske tragedin av 9/11 hade kunnat förhindras. " källa )


3. Adnan Kashoggi var grundaren av Barrick Gold. Enligt Steve Davis, konspirerade företaget med ledare inom mormonkyrkan, Sions Bank och dåvarande president George Bush, för att stjäla hans Nevada guldgruva.Den guldgruva i fråga har sedan visat sig vara Barrick största tillgång i USA, som producerar mer än 60 miljarder dollar i guldtackor.

4. Enligt Steve Davis, Mormonkyrkan profitted från stöld genom en pay-off från Kashoggi sällskap omfattar försäljning av guld terminer mot Nevada gruvan.

5. George Bush hjälpte Kashoggi förvärva Nevada fordran med rapporterade hjälp av Mormons Leadership, och belönades med en ledande position i företaget efter att han förlorade mot Bill Clinton.

6. George Bush slutade också upp som rapporterade faktiska betalningsmottagaren andra mineraliska rättigheter omfattar Utah nyligen upptäckt miljarder fält fat olja. Tyvärr mannen som enligt uppgift upptäckte olja, en Rothschild anställd har bludgeoned till döds med sin fru i Brasilien. Den våldsamma mord inträffade i en gated community med videoövervakning och parets barn sover i rummet bredvid.Dessutom var offrets höga värde Rolex inte tas, utesluter stöld som motiv.

Nu, vem är Nathan Rothschild?

"38 år

Rätt Parlamentsledamoten Nathaniel P. Rothschild, är Mr Rothschild ordförande JNR Limited, en investering rådgivande verksamhet främst inriktad på tillväxtmarknaderna. Mr Rothschild har grundarna och ledde bolag inom områdena pengar förvaltning och investeringar, och för närvarande fungerar som medordförande och grundare av Attara Capital LP (efterföljaren manager till Atticus Europeiska fonden). Från 1996 till 2009 hade John Rothschild olika ledarroller på Atticus Capital LP, senast medordförande.

Mr Rothschild är medlem i International Advisory Board i Barrick och UC Rusal plc, ett Hongkong noterat aluminium producent. Han är också styrelseledamot i EN + Group Limited, ett privatägt företag som äger ett bestämmande inflytande i UC Rusal. Mr Rothschild är styrelseledamot i Rothschild Foundation och medlem av Belfer Center International Council vid John F. Kennedy School of Government vid Harvard University och International Advisory råd Brookings Institution. Han har en magisterexamen? Ar kand-examen från Oxford University. Mr Rothschild är även styrelseledamot i RIT Capital Partners plc, ett börsnoterat investmentbolag. "( källa )


Han är också tronföljaren till Rothschild imperiet, som omfattar USA Federal Reserve Banks, Shell Oil, BP, JP Morgan och deras mer skuggiga verksamhet som CIA, MI6 och DOPE Inc. Det faktum att Nathan sitter i styrelsen av Barrick Gold, som grundades av hans marionett, bör Adnan Kashoggi, inte komma som någon överraskning.Det faktum att Barrick Gold, har gått från obemärkthet till den största guldgruvor intresse i världen, bör också komma som någon överraskning.

Jag misslyckades med att nämna att Rothschild dynastin styr också JP Morgan Chase, HSBC och förmodligen de andra institutionerna Depository som Comex använder för att lager theire guld och silver.Deras ägande i Sions Bank (som bötfälldes miljontals dollar för penningtvätt) har också dokumenterats på denna webbplats.

De Rothschilds de finansiella mästare för Illuminati konspiration och Luciferian New World Order. De är Merchant klass och 31 grader av frimureriet. Deras organisation har skrivit de kontroller för allt som är fel med denna vår värld. Deras pengar låg bakom kommunismen och fascismen, Hitler och Stalin. De garanterade diktatorerna bakom järnridån, och de närvarande teckna den amerikanska kongressen, högsta domstolen och ordförande.

De äger pengarna och de gör lagarna. Den homosexuella agendan är deras agenda. Pornografi och spel industrier rapport till dem.Rockefellers, med sina FN och Council on Foreign Relations är en Rothschild enhet. Så är Världsbanken, Internationella domstolen, EU och alla papper valuta som används av 95% av nationerna i denna vår värld.

USA är deras Babylon. Deras stora skökan som exporterar sina laster till de fyra hörnen av världen. Vi är också deras legosoldat armé tränas för att starta krig som ökar sin makt och fylla sina kassakistor. Hollywood är en Rothschild oro. Så är Wall Street.

Nu verkar det som om mormonkyrkan är också en del av Rothschild riket. Visst argumenten kan göras som:

1. Ledande mormoner har spelat viktiga roller i plundringen av tillgångarna i svaga och oskyldiga.

2. Mormon Politiker, som Mitt Romney och Jon Huntsman är Rothschild marionetter.

3. Kyrkans ledare undertrycks aktivt bevis på Illuminati infiltration, inklusive men inte begränsat till bevis för att sataniska rituella övergrepp var utbredd inom organisationen.

4. Kyrkans ledare har stött och främjat högt uppsatta medlemmar som har exponerats offentligt av vittnen och genom dokumentation av sina brott mot mänskligheten.

5. BYU är nu ett globalistiska verktyg full med Illuminati inflytande.

http://www.moneyteachers.org/Rothschild+Mormon+Legacy.htm

No comments: