viglink.com

Wednesday, October 9, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 8 oktober, 2013





6 Batz, 14 Tzotz, 10 Caban

Selamat Balik! Vi kommer med mycket att diskutera med er. De som under årtusenden har kontrollerat er värld och sjuka och bekymrade over det faktum att deras nederlag snabbt närmar sig. Vi tar dessa nyheter med glädje men vi förstår ändå hur overkligt detta känns för de, som deras forna mästare Anunnaki, som bara tänkte sig segrar och snabbt blev främmande för nederlag. Nu kommer de att kapitulera och i sanning ställas inför faktumet att de tappar greppet om makten. De som tar hand om ert nya regeringsskick ämnar att deras avgång är planerad att sammanfalla med erkännandet av skadan som har åstadkommits i så många områden genom deras tunga styre, såsom att manipulera finans, regeringar och världsekonomier. Ert legala system kommer att ge epitafet för denna period i er historia. Den mörka kabalen kommer att bevittna en ny period, under vilken var och en av er återfår friheten och den personliga suveräniteten som är er naturliga rättighet. Vid denna tid kommer ni också att träffa er spirituella och rymdfamiljer och en era av lycka och välstånd för mänskligheten kommer att födas!

Vi har ofta tala om vad det nya regeringsskicket kommer att ge er. För oss så är naturligtvis höjdpunkten av upphörandet av mörkandet vilket har förhindrat oss från att han en sedan länge förväntad personlig kommunikation med var och en av er. Det primära ändamålet för vår närvaro här är att vara era handledare medan ni återgår till fullt medvetande och detta kommer formellt att starta då masslandningarna infaller. Denna första kontaktoperation till Gaia har redan från början varit en välkommen-hem-uppdrag. För nästan 900,000 år sedan kom era förfäder till Jorden för att bosätta sig i landet ni känner till som Lemuria. Detta var en del av överenskommelse mellan Gaia och mänskligheten och detta heliga uppdrag behövs bli erkänt och ärat av er. Vi kommer att ge er mallar som kan hjälpa er med att utföra dessa heliga uppgifter. Ni kommer också få se hur Agarterna hjälper er att framgångsrikt fullborda detta uppdrag. Då det gäller er stjärnnation så kommer Himlen att tillåta Elohim att återställa ert solsystem till dess ursprungliga skick så att det kan vara redo för er att använda som en hemmabas. Er stjärnnation har ett högst magnifikt öde!

Medlemskap i denna stjärnnation kommer nådigt att ges till er av Agarterna och protokollen för detta kommer att förklaras av de huvudsakliga Agartiska Råden. Ni kommer att välkomnas till den Inre Jorden kommer att kunna gå igenom den långa historian som har hållits ifrån er av era tidigare överherrar. De Uppstigna Mästarna står reda att lära ut en serie av speciella lektioner som kommer att hjälpa er att dra bort gardinen av er pådyvlade minnesförlust. Mycket kommer att hända som kommer att föra er till en punkt då ni återgå till mänsklighetens naturliga medvetandetillstånd. Då ni väl har uppnått fullt medvetande så kan ni förbereda hela solsystemet för dess framtida roll som en huvudsaklig lokalisering för större konferenser, som kommer att kartlägga de nya rollerna för de tidigare barnen av Ankara och där galaxer kan kommer att bjudas in till en enorm union för att sprida Ljus över denna del av fysikaliteten. Med tanke på detta underbara öde så gläds vi åt vad som nu händer här. Vet att en högst nådafylld serie av fantastiska händelser kommer att öka Ljusets makt och låta den gudomliga planen utveckla sin fantastiska order runt omkring oss.

De kommande tiderna är sluttiderna för er gamla verklighet. Ert samhälle skall transformeras till ett galaktiskt samhälle. Detta kommer att uppnås via en underbar symmetri som nu utvecklas runt er värld. Genom en fantastisk serie av förbindelser så har en enormt nätverk formats vilket till största del är okänt för de flesta av er. Då det fortsätter att blomstra och spridas så gör vi allt vi kan för att sponsra dessa spridda komponenter och förbinda dem med varandra. Inte en dag går utan att en del av detta nätverk upptäcks och läggs till till denna evigt expanderande väv. Såsom barn som utforskar en ljus ny värld så känner denna expansion inte till några begränsningar. Dess kapacitet och räckvidd expanderar och detta pekar på att er nya verklighet absolut är oundviklig. Detta gräsrotsnätverk har sitt eget liv och kan inte stoppas. Det kommer nu att träffa på strukturen som våra allierade bygger och det efterföljande sammansmältandet kommer att föra det hela till en helt ny nivå. Detta blir punkten vid vilken denna tysta revolution gör sig självt känt. En ny epok för mänskligheten manifesteras inför era ögon!

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare. Vi kommer till er i ett tillstånd av yttersta välsignad glädje. Denna värld som vi länge har sett om är redo för en serie av stora åtbörder viket kommer att skjuta de mörka bort från deras problemfyllda tron. De som i arrogans och girighet kontrollerade denna värld kommer att berövas då en ny makt tar över deras tidigare tron. Denna Ljuskraft kommer att införa välstånd, fred, och frihet till alla. Vi är nu i ett tillstånd av firande då vi väntar på uttalandena som kommer i detalj kommer och inför alla proklamera denna frigörelse. Det blir en tid för stort jubilerande då alla finansiella skulder nollställs och alla inkomstskatter upphör. Olika välståndsprogram kommer att distribuera stora rikedomar till alla kommer i samband med den nya hårdvalutan. Förskräckligheterna från det förgångna kommer att blekna bort och bytas ut mot det gudomliga förordnandet som tillåter alla att lära känna sina sanna ursprung och historier. Det är vår uppgift att informera er om detta och så många andra ting. 

Vi kommer med en enkel strålande Kärlek som kommer att genomsyra varje välsignad händelse och vilket kommer att sätta tonen för ”adjöet” till de falska uppfattningar som gömmer närvaron av vår Agartiska familj från er. Inom Gaias kropp finns en magisk värld i 5D, som har skyddat och närt oss från de mörkas förskräckliga aktiviteter. Ni kommer inom kort få veta om dessa era relationer som har skuldrat bördan att vidmakthålla Ljuset inför lögnerna, förvridningarna och våldet från de mörka. Den modiga tapperheten från er familj i Inre Jorden kommer att belönas genom en gudomlig nåd, vilken kommer att ge oss högst efterlängtad seger. Tillsammans skall vi etablera en ny värld som affirmerar den heliga självbestämmande rätten för varje individ. Detta kommer att låta Gaia påbörja en om-konfigurering som kommer att förena hennes nu separerade inre och yttre halvor. 

Dessa heliga händelser kommer att låta Ljuset återta kommandot över er högst värdefulla planet och detta majestiska solsystem! Vi ser på vad som håller på att hända med full insikt om dess enorma betydelse och omfång. Under 13 tusen år har ni lidit då mörkret plundrade er värld. Den kommande uppstigningen kommer att belöna Jordens mänsklighet för allt ni har genomlidit. Ned igenom en lång parad av generationer så reducerades era liv till en stig av synbarligen oändligt lidande och kämpande, vilket kulminerade i oundvikligheten av döden. Dessa farhågor sysselsatte er: nu kommer de att upphöra! Ett nådigt ögonblick kommer att frigöra er från dessa lidanden och driva er till randen av fullt medvetande. Himlen har accelererat de fysiska förändringarna som behövs innan ni fullbordar dessa komplexa processer i era personliga Ljuskamrar. Ni står på tröskeln av en tidigare aldrig skådad ny epok!

Idag fortsatte vi våra veckoliga diskussioner. Vi informerade er om händelser som sker runt omkring i er värld. Tiden närmar sig för en högst djupgående transformation. I denna nya verklighet kommer ni att driva in i ett nytt medvetande som kommer att förbereda er för mötet med era spirituella och rymdfamiljer. I detta tillstånd av fullt medvetande så kommer ni att utföra ett högst lovande öde. Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – st-germain.se

No comments: