viglink.com

Saturday, October 26, 2013

John Smallman- Kärlek ljuder ett stridsrop.

 

Mänskligheten har nått slutet av den illusoriska väg som det har följt synes planlöst för eoner, men vad som väntar dig är inte avgrunden! Det är som om du har nått din exit på motorvägen / interstate / motorväg / landsväg (så många ord som indikerar samma sak, och ännu när du verkligen behöver ord för att beskriva andliga aspekter av livet du har så få!), Har du kommit till slutet av trafikstockningar och vägarbeten och är på väg in i ett nytt och magnifik naturskön thruway. Ett nytt och häpnadsväckande väg som leder till de vackraste vyer och landskap, som du vet existerar eftersom dem som har gått innan du har skickat (kanaliseras) meddelanden om dig så, lögner innan du lockar dig framåt. Du är redo, du har hoppas och ber för detta ögonblick, räknar miles till denna korsning, och plötsligt är över dig, klart synliga och mest välkomnande.

Det är vägen framåt in i New Age som du har i själva verket redan införts, men nu dess skönhet, dess fulländning spricker i ditt medvetande som alla som har varit begränsande eller begränsar dig, snärjande dig i oro och ångest faller bort. Kärlek, livskraften flödar från vår källa, ljuder ett stridsrop som är uppvaknande inom dig fullkomlig visshet om din gudomliga arv, insikten, den vet att Gud och du är evigt One. Och i att veta att det finns inget utrymme för tvivel i antingen hans existens eller i sin outsägliga kärlek till alla levande livet, och alla hans gudomliga skapelse, som Du är oskiljaktiga delar med full frihet att utforska, utveckla, skapa och därmed lägga till den härlighet som är Gud.
Utan dig Han skulle vara ofullständig, och det är omöjligt, och så att du vet att du är oskiljaktiga från honom och att dina tvivel och farhågor har varit en dröm, ibland verkligen en skrämmande mardröm, men ändå overkligt! Den lilla egoic dig som har varit din pågående självkänsla kommer att upplösas och återintegreras i den verkliga du att Gud i sin visdom och kärlek skapas för all evighet. Det finns ingen återvändo, och inte den minsta lust att göra det. Helt olik livet i illusionen när tvivel om steg du tagit, aktiviteter som du hade förlovat plötsligt visade sig ha varit varningar som du bör ha hedrat, men inte gjorde, som leder dig in i situationer som hotar din hälsa, din säkerhet, och även äventyra ditt liv. Det overkliga och ofta skrämmande mardröm är över, besegrade, och det kommer aldrig mer tillbaka för att hemsöka dig.
Livet är glädje-fylld, alltid, och du är på väg att återupptäcka sanningen i detta. Du har spenderat alldeles för lång nedsänkt och genomsyrad av illusionen, att spela spel som har orsakat många av er oändliga smärta och lidande. Det är dags att släppa taget om det overkliga och vakna. Det är svårt eftersom du har alltför framgångsrikt övertygat er om att människans existens på planeten Jorden är den enda verkligheten. Du identifierar mycket starkt med era kroppar, och när de åldras, försvagas, och få sjuka att de kräver allt mer av din uppmärksamhet, som du desperat försöker undvika döden, många av er kommer att göra allt för att kringgå den oundvikliga händelse. Många av de behandlingar de vanliga hälsoindustrin främja och uppmuntra för dem som är mycket sjuka effektivt fånga en själ i en kropp som inte längre tjänar det.
Det finns en tid för att fastställa era kroppar, är det märkt tydligt på ditt liv banor, och att förneka det och bo förkroppsligade endast orsakar ytterligare lidande för dem vars tid har kommit och att deras nära och kära som försöker hjälpa och trösta dem . Du förkroppsligade allt, och inte för första gången, att gå in i illusionen för ytterligare lektioner som du hade valt att lära sig. Att lägga ner era kroppar är som att åka på semester, eller släpps från fängelse, är det ett ögonblick där du återvänder till glädje. Naturligtvis många du lämnar bakom kommer att sakna dig, och lider av smärta av denna förlust. Men det beror på att hela din syn på livet och döden har blivit fruktansvärt förvriden, förvirrad och felinformerad. Läs kanaliseras materialet tillgängligt för dig i detta ämne flitigt, känna den kärlek med vilken den erbjuds, och vet en gång att döden inte fruktas.
Inte heller självklart ska du försöka att rusa in i döden! Födelse, liv och död är alla lektioner som du angav en illusion att uppleva, de är mycket viktiga delar av dina egna val, mest noggrant planerade i detalj och med stor visdom innan du inkarnerade. Då har du förlorat dina minnen! Men som också var planerat, och så era egon utvecklas, och din övertygelse i verkligheten i illusionen växte och stärktes. Du är på jorden för att hitta er trots distraktioner och störningar som nästan ständigt engagera din uppmärksamhet. Du visste att när du gjorde valet att inkarnera, och på djupet av din varelse du vet att nu och har inga tvivel.
Att tillbringa tid tyst varje dag koppla av i din egen privata inre utrymmet är avgörande för ditt välbefinnande och din andliga utveckling. Jag har sagt detta många gånger, och jag kan inte tillräckligt understryka hur viktigt det är. Och nu, i en ålder av omedelbar kommunikation, snabbmeddelanden, ständigt på radio och tv, är det ännu viktigare. Mänskligheten har utvecklat otroliga förmåga att bli distraherad från livets mening, samtidigt som hon påstår att söka det!
Du vet detta, och de av er som känner igen det - och det finns många, även om du ofta verkar vara ensam inte kan hitta någon som har ett intresse för det andliga livet och som du kan kommunicera meningsfullt - tillbringar tid meditera, be och söka inre vägledning från din källa direkt, eller genom dina änglar, guider, uppstigna mästare, mystiker, och änglar. Och du får enormt genom att göra så, inte bara för er själva, utan för hela mänskligheten. Att vara tyst i ditt inre utrymme får vägledning, stöd och kärlek automatiskt sprider dessa förmåner till hela mänskligheten.
En av anledningarna till att så många nu medvetet följer en upplyst andlig väg är på grund av de eviga andliga energier som har strömmat konstant i alla deras själar som är fysiskt förkroppsligade. För eoner mest kände av dessa energier, fanns det bara ett fåtal wayshowers av stor visdom som hålls tillbaka att hålla och intensifiera dem för att säkerställa att du inte ohjälpligt vilse. Och under de senaste 100 åren eller så dessa energier av kärlek och medkänsla har svällt och intensifieras leder till en explosion i siffrorna på planeten som söker, med kraftfulla andliga uppsåt, för livets mening. Och det är de som, genom sina handlingar och avsikter, förändras inte bara sina egna attityder och beteenden, men också att få till stånd liknande förändringar i det mänskliga kollektivet.
Mänsklighetens uppvaknande från illusionen har planerats sedan urminnes tider, och att uppvaknande är mycket nära nu. Trots illusionen har till synes hållit dig skild från din källa för eoner, har det också gett nödvändiga erfarenheter av lärande. Som med all inlärning, det finns en lång långsam början när allt verkar konstigt, osammanhängande, och sedan långsamt de separerade strängarna kommer tillsammans bildar en vacker gobeläng som förvånar och förtrollar, något som inte kunde förutses bara genom att studera de enskilda trådarna i förväg. Den tiden är nu. Den fantastiska väv som du har tillsammans skapat är nu klar och på väg att bli presenterade för glädje för alla som har kärleksfullt engagerad i att föra in den i det ljust!
Din kärleksfulla bror, Jesus.

No comments: