viglink.com

torsdag 31 oktober 2013

Montague Keen - 28 oktober, 2013 VÄRLDEN ändras genom ditt exempel, inte av din åsikt.
Du var och måste bli den förändring du vill se i din värld. Du vet i era hjärtan vad som krävs. När de flesta av er väljer att tala ut och vägra att ta emot den gamla paradigmet längre, då förändringen kommer att hända. Den Cabal är inte i stånd att genomdriva sin korrupta regim längre. De amerikanska generaler som tappert beslutat att de inte kunde leva med det som de ombads att göra, visade stort mod. Deras modiga hållning bör fungera som ett exempel för alla som är ombedd att gå emot sitt samvete, att förstöra livet eller planeten på något sätt. Den Cabal vet att det inte längre kan dölja din sanna ursprung och din anslutning till universum, och så de har anställt arméer att systematiskt förstöra alla de stora antika reliker från det förflutna som verifierade allt som du vet är sant. Dessa skadegörelse utförts enligt instruktionerna i Cabal, är en henious brott mot hela mänskligheten och måste ses som en sådan. Jag ber att du noga tänka att genomföra sådana handlingar, oavsett vem som beordrar dig att göra det, som en dag kommer du att ångra någonsin ha uppfyllt sådan godtycklig förstörelse.

Det finns mer än tillräckligt med information där ute för alla att veta vad som är rätt, så att mänskligheten är säker och för er planet för att överleva, och alla mörka influenser tas bort. Deras system är sönder så mer ljus lyser på den. Det utsätter det för vad det är. Mänskligheten kommer inte längre att acceptera det, så oavsett vad de försöker, kommer de att möta exponering. De kan inte längre slå blå dunster i ögonen på de uppvaknade människor. Varje hörn av jorden är att vakna upp till den illusion som har förslavat det. Det behövde mänskligheten att komma tillsammans som en, att ta bort alla frågor som orsakade division, och att inse att du är en del av den mänskliga rasen och du behöver varandras hjälp för att återställa Planet Earth. Du måste arbeta tillsammans för att skapa en bättre framtid för din planet och alla hennes folk. Stå för sanning och rättvisa för alla, inte bara några få, som i det förflutna. Det var mer än tillräckligt för alla före girighet och makt tog över och förstörde så mycket i deras strävan att styra allt.

Ni, folket, har grymt ljög för religion, regeringar och det medicinska etablissemanget, vars syfte är att ta bort två tredjedelar av dig. Foolish människor följa vad de säger är sant. Kom ihåg, överlevde mänskligheten utan det medicinska etablissemanget tvingar dem att acceptera det, i deras hjärtan de vet, att vara fel råd. Allt detta var skickligt anpassat för att säkerställa att du är sjuk och i behov av sin medicinsk hjälp. Du upptäcker nu att de gamla sätten är verkligen bäst. Du återvänder till dem i drivor med utmärkta resultat. Era kroppar överlevde mycket i förgångna tider utan behov av drog-baserade läkemedel. Allt du behövde tillhandahölls. Allt som krävs är att du ska öppna dina sinnen för det.

Det är viktigt att du tar ansvar för att uppfostra dina barn. Lämna inte det till Etablering enbart att utbilda dem, eftersom allt är inriktad på att göra dina barn acceptera utan att fråga, alla de Cabal s lagar och regler. När du öppnar dina ögon och se dödandet som har genomförts, vilket fortfarande händer i ditt namn, kommer du vara skräckslagna. Du väljer människor att företräda dig! Dessa personer har en skyldighet att respektera önskemålen hos de människor som litade på dem att agera på deras vägnar. I framtiden, var mycket försiktig för vem du röstar. Forget partipolitik som är en rökridå. Det är faktiskt ingen roll eftersom de är alla ägs av Cabal och de svarar bara till det. Du,, allmänheten ignoreras helt från det ögonblick de "ta makten".

Det är dags för folket att göra sin kollektiva röst hörd. Folket vill inte ha krig. De vill leva i fred, och när du är i majoritet, är det dags att se till att din röst hörs. Efterfrågan fred och rättvisa för alla. Det är din gudomliga rätt. Lär dig att tala med en röst, oavsett ras eller religion, så däri ligger din makt.

Många av er svarade på min frus svårigheter när hon befann sig utan transporter, förskyllan egen, nyligen. Detta är ett perfekt exempel på hur man kan nå ut till varandra i tider av nöd. Tacksam tack går ut till dig, från båda sidor av livet. Varje handling av vänlighet noteras och ihågkommen. När kärlek och lyckönskningar skickas från hjärtat, den har en kraftfull inverkan på den berörda individen. Kärlek är din största tillgång - förmågan att älska, att dela kärlek, och att skicka kärlek där det behövs, är så viktigt.

Vad du ser varje dag nu är den nedmontering av allt som är mörkt och korrupt. Eftersom ljuset expanderar, exponerar den sanning, vilket gör att du kan se klart för första gången, den verklighet som du hittar er. Det kommer inte alla vind i seglen. Du kommer att möta svårigheter, men allt som behövs är modet att bara göra det som kommer att gagna mänskligheten. Detta är vägen framåt. Tänk allt som begärs av dig noga och avgöra om dina handlingar kommer att skada eller förvirra din medmänniska. Det är ditt ansvar. Väl vaken, kan du inte längre gömma sig bakom tanken att du bara lyder order. Det är ditt ansvar att beakta hela mänskligheten. Du är din broder.

Förlåt förseningen skriftligen denna helg. Veronicas dotter förlovade och så föräldrarnas plikter krävde en släktträff för att fira händelsen tillsammans.

Visualisera den frid och kärlek som behövs för att förändra din värld. Rita det nära och ge den kraft att materialiseras. Att tro att det kommer att ske snart, kommer att skapa energi för att få det att hända. Allt är energi.

Vi i anden, omger din värld med kärlek och ljus. Bo i era hjärtan som är där kärlek förbliver.

Veronica, min kära, har du fått många nya vänner, alla vill samma sak - en fredlig värld för alla. Ha detta i åtanke hela tiden. DU är förändringen.

Min kärlek är din. Din beundrande Monty.

Webbplats: The Montague Keen Foundation


Kära vänner,
Just nu, är Veronica Keen i en svår situation. Läs hennes meddelande nedan. Du kan hjälpa henne genom att göra en donation genom Donera-knappen. Om du inte har möjlighet att hjälpa till ekonomiskt, kanske du kan lägga henne i era böner och skicka henne kärlek och ljus. Positiv energi finner alltid sin väg.
Thanks! - Kees, GalacticChannelings.com Veronica Keen: "Livet är inte lätt just nu är jag utan bil En buss kraschade in i min 12 år gamla bil när den stod parkerad och skrev av det jag står inför många blockeringar som jag försöker.. ersätta den. Jag är beroende av andra för att hjälpa mig att hitta en. jag inte kan komma till butikerna. Jag har hjärta och lungor misslyckande, kan jag inte gå upp på kullen. Jag skulle vara oerhört tacksam för all hjälp i denna fråga. Dina lyckönskningar och böner skulle vara mest användbart. Tack, Veronica. "
Paypal

Inga kommentarer: