viglink.com

Saturday, October 26, 2013

Ashtar on the Road - Från Bryggan 10-18-2013



Kommuniké från The Bridge
"Hälsningar, älskade familj! Som vi observerar allt som händer på planeten Jorden, ser vi att de energier förändring är ännu mer effektiva än så lite som en månad sedan i din tid! Mest speciellt vi observerar händelserna och attityder kring stängning av regeringen av Förenta staterna, för det är härifrån som de stora tillkännagivanden fortfarande är planerade att utgå.
"Leden av de som har hållit kontrollen bryts på så många ställen att vara irreparabel För sannerligen, de mest beslutsamma att ge president Obama till knäna -., Och därmed stoppa Meddelanden - har istället varit föremål för massiva desertions bland sina supportrar, både medlemmar inom sin egen grupp, och de människor som har röstat på dem och tillät dem att ta bort deras friheter!
"Nu, i denna stund, är möjligheten till fortsatta svepande transformationer och att komma till en-Joyment av guldåldern större än någonsin tidigare, på grund av den stora uppvaknande som sker! Därför är det att vi ska fortsätta vårt stöd detta med kärlek, medkänsla, förlåtelse och tacksamhet för allt levande varelserna på planeten Jorden, i all synnerhet medlemmarna i människoriket.
"Vi inbjuder dig att gå med oss här på bryggan på mitt skepp, The New Jerusalem , för vår sammankomst på tisdag nästa. * Vi skall vara en ära att välkomna Merlin som vår gästtalare! Tara och Rama ska vara med oss för att ge den senaste bakom kulisserna-nyheterna! ** Och naturligtvis ska vi resa med Sekhmet till hennes kristall fartyg, till det ge vår medskapande av transformationer ändå att komma in i din värld!
"Vi ser vår framgång skiner fram, och vi tackar er för ert deltagande med oss ​​- mentorerna, uppstigna mästare, änglar och medlemmar av Ashtar Command Salut!"
Given genom Susan Leland den 18 oktober 2013. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2013. All Rights Reserved.

© Ashtar on the Road Publications 2004-2013. Alla rättigheter förbehållna.



No comments: