viglink.com

Saturday, October 26, 2013

Tara & Rama 8 oktober 2013


Tara och Rama: Greetings!
Tara: Och Hälsningar till alla solens barn, och barnen Rainbow i One, om denna uppmaning!
Rama: Yes!
Tara: .. och världen! OK, Kommendör, kapten här.
Rama: Var är vi? Jag skulle säga att det sätt brödsmulorna leder oss genom denna Star System till mitten av Vintergatan, är det allt om mörkläggning av det uppenbara, är det en fråga som alltid förs tillbaka front och center. De som till synes är i kraft, de är mycket upprörd med färgen på mannens hud i Vita huset. Detta är den främsta frågan.
Allt den här veckan, sedan förra veckan, när de har haft reportrar gå ut, "Vad tycker du om den prisvärda och sjukvårdslagen?" När du säger det på det sättet, människor går, "Åh, jag tror jag gillar det!" Och sedan du säger, "Hur är Obama Care?" Och det är en fråga som, de har ett problem med den här mannens namn och vad den representerar, och från allt som jag har hört, är dessa de som står i vägen för regeringens funktion , inom normala parametrar, vad är det? Har det någonsin fungerat inom normala parametrar? Vi kommer att gå till kanten av klippan, och gå över. Jag menar, de kommer att ta det så långt . Och skulle det vara spridningseffekter av nedfallet som, du vet, du tittar på marknaderna gör sin dans, eftersom detta kommer att påverka Kina, kommer detta att påverka Ryssland, kommer detta att påverka Europa, Asien. Oh, my!
Och det handlar om en övergång, en stor förändring som har att göra med en ny ekonomi baserad på NESARA, inte i det gamla systemet. De sätter ut en ny hundra dollarsedel idag, förmodligen. Jag gick inte till några banker, eller se något, och det har alla dessa symboler på den, men det säger fortfarande Federal Reserve anteckning på det. Och det finns alla typer av invecklade historier som händer med allt. Det finns flera aspekter till berättelserna, eftersom de inte är vad de verkar vara. Och det handlar om det faktum, att den ena frågan.
Dessa människor i detta land, är det så i en mening, de vill skriva om historien, och glömma att 520 fem hundra fyrtio år, i aboriginernas moabitisk Nation aldrig existerat. Det kommer inte att hända, eftersom Moab är över här, tillsammans med Etiopien, och dessa historier som förhåller med den här mannen och hans familj, och folket i Sirius och Plejaderna och Lyra och Vega. Det är alla knutna till denna berättelse, just här, just nu, om denna kris.
Det är en konstitutionell kris just nu. Hur går vi vidare? Och det enda de vill ta bollen och gå hem, bara för att de inte vill ta itu med Obama omsorg, eftersom det fungerar. Jag passerar Talking Stick!
Tara: Tja, Greg Palast hade en mycket intressant ord, för det är inte precis vad som händer här, det är globalt.
Rama: Yeah!
Tara: Och, är det Fjärde riket i laddning på båda sidor av dammen, appearingly.
Och, i Europa är det den Europeiska centralbanken, de är alla nazister. Och väl, Federal Reserve, är det samma sak faktiskt.
Rama: Yeah!
Tara: Vi har ett par olika namn för dem - vi kallar dem Trilaterala kommissionen, The Council on Foreign Relations, en liten operation som kallas Tavistock i Palo Alto, Kalifornien. Det är mycket lättare att hugga en konstnär hip hop, än det är att gå efter en hedgefond haj, sade Greg Palast i hans lilla uppskrivning om det nazistiska partiet i Grekland, som kallas Golden Dawn, gå helt off the wall i termer för uppror.
Rama: Uh hum!
Tara: Och vi har upprorsmännen. Det finns några mycket Tea Party Oriented Trucksters, lastbil människor, du vet, lastbilschaufförer som hotar att gå efter den svarte mannen i Vita huset i Washington, DC under helgen, med början på söndag till tisdag, det finns ett hot om att , så du vet "Jag förklarar fred" är ett riktigt bra sätt att uttrycka det.
Rama: Rätt!
Tara: Och hade vi denna lilla bit som vi läser på lördag. Det är definitionen av INRI, * och det är vad som skrevs eller spikas till toppen av korset, även om det var mycket annorlunda än hur det är bibliskt beskrivs av berättandet. Ändå talar den kristna profetia av denna mystiska INRI med den betydelse som säger: "Jesus från Nasaret, judarnas konung", skulle vara meningen, men i sann gnostiska traditionen, eller man kan säga Maya traditionen,
Rama: Uh hum!
Tara: INRI betyder: Ignis Natura Renovatura Integra - ". By Fire Nature förnyas hela" Så ett annat sätt att tolka INRI är, manifesterade Kristus närvaro genom en vibration - en stråle av ljus - vad sägs om en son-g, son - det finns Sonen av Gud - G. Vad sägs om en Song kommer från Heart of the Sun Barn, Sun ...
Rama: Rätt!
Tara: ... spontant belysning av världen, och väcker alla mänskliga medvetandet. Jag tror att vi förklarar fred!
Rama: Yeah!
Tara: Alla, och de gamla tittade solen, vår fysiska solen, som en Stargate till den galaktiska kärnan av vår existens, och där hittar vi daggen, och daggen är manna, och mannan bärs av Dolphin Medvetande. Och det leder oss tillbaka till Ophiucian astrologi, som har dolts för alla dessa, alla dessa eoner av tid. Den trettonde konstellation, JAG ÄR LjusVarelser, Dolphin människor, det är vilka vi är. Och Dolphin konstellationen blåstes ur himlen av våra bröder och systrar, som trodde att det var något som de inte vill ha runt.
Och Lord Metatron rekonstrueras alla oss som Dolphin Medvetandet från vår eteriska plan, och vi är här. Och vi är de gamla mayaindianerna tillbaka, och vår orädde ledare är Lord Ashtar. Han är den antika Maya återvänt ...
Rama: Yeah!
Tara: ... att Jose Arguelles talade om i sin bok, Surfers i Zuvuya . Och han talade om Pacal Votan. Pacal Votan är en inkarnation av Ashtar där hans kropp vid nitton års ålder var, skulle man kunna säga, strålade upp härifrån, men tempel ...
Rama: inskriptioner!
Tara: .. inskrifter i Palenque har en sarkofag, precis som pyramiden i Giza har en sarkofag. Och i det här fallet har du fått gå upp dessa steg pyramider, steg som ca två meter hög. De är mycket lång. Micah insisterade på att göra det när han var två och en halv helt själv. "Rör mig inte!" Och sedan du gå femhundra steg ner. När du kommer till toppen av pyramiden, sedan du gå femhundra steg ner. Och det finns sarkofagen, och energi finns det ännu mer kraftfull än den sarkofag i pyramiden i Giza.
Rama: Yes!
Tara: Det är kraften i solen! Vi är de gamla mayaindianerna återvände.
Och Barack Obama gav ett fantastiskt tal i dag . Jag ville bara tala om att en liten bit. Vi har ett par minuter till. Jag kommer bara att säga vad han sa. Han sade: I morse hade jag en chans att tala med talmannen Boehner, och jag sa till honom vad jag har sagt offentligt, och att jag är glad att prata med honom och alla andra republikaner om någonting , inte bara frågor som jag tycker är viktiga, också frågor de tycker är viktiga. Men jag sa till honom också att ha ett sådant samtal, bör samtal, förhandlingar, inte kräva hängande hot om en regerings-avstängning eller ekonomiskt kaos över huvudet på de amerikanska People. Vad är det här, är vi aporna i mitten?
Tara: Tja än, låt oss kalla den ..
Rama: Hanuman ..
Tara: .. a nd vi inte tar något mindre än vem vi är. Och vi är de som vi har väntat på. Tänk på det här sättet. Det amerikanska folket inte får kräva en lösensumma för att göra sitt jobb. Du får inte en chans att ringa din bank och säga, "Jag kommer inte att betala mitt lån denna månad, såvida du inte slänga in en ny bil och en X-Box."
Rama: Rätt!
Tara: Om du är i förhandlingar kring att köpa någons hus, får man inte säga, "Nå, låt oss tala om det pris jag ska betala, och om du inte ger det pris som jag vill, då jag tänker bränna ner ditt hus. "Det är inte hur förhandlingar fungerar. Det är inte hur det händer i näringslivet, det är inte hur det händer i privatlivet. På samma sätt, medlemmar av kongressen, och huset Republikaner i synnerhet, inte får kräva lösen i utbyte mot att göra sitt jobb.
Och två av deras mycket grundläggande jobb är: 1) passerar budgeten, och 2) att se till amerikaner betalar sina räkningar. Och det är vad lyfta skuldtaket är ca. De är räkningar som redan har godkänts av kongressen, och betalat för . De inte också få säga, "Du vet, om du inte ger mig vad väljarna avvisade i förra valet, jag kommer att orsaka en recession." Det är inte hur det fungerar. Ingen amerikansk president skulle hantera en utländsk ledare som denna.
De flesta av er skulle inte behandla med antingen arbetskamrater eller affärsbekanta på detta sätt, och vi borde inte ha att göra på detta sätt här i DC Och du vet att jag har hört Republikaner föreslår, att "Ja, nej det är rimligt att detta är helt lämpligt, "men som jag har sagt tidigare, tänka som en demokratisk kongress hotade att krascha den globala ekonomin, om inte den republikanska presidenten kommit överens om att kontrollerna pistol bakgrund eller invandring reform. Jag tror att det är en rättvis sak att säga att republikanerna skulle inte tror att det var lämpligt.
Rama: Uh hum!
Tara: amerikanska folket, jag ska bara säga det är mina egna ord, är inte den typ av Monkey i mitten som vi pratar om här. Vi kanske Hanuman. Och du vet, Hanuman beskyddare av författare, och jag ska bara säga att Barack Obama skriver alla sina egna tal, och vad han säger här är absolut den Sirius befälhavare, och han är i kontroll av denna spelplan, vilket är en gudomlig plan.
Och som nionde medlem av Sirius Nios Råd, kan vi alla förstå vem vi är, som vi folket stöder vad han tillför oss. Och, det är inte om arga, repressalier sätt att bete. Det handlar inte om det.
Jag ville bara läsa något här från "nycklar Enoch" för att slutföra detta. Detta kallas "The Treasury of Light" - en värld av himmelsk boning, där de utvalda Ordets arbetet med alla tabletter och dokument. På hebreiska betyder Sefierim ha-Temunah, assimilera tankeformer i program som kommer att främja den metamorfos av alla gamla världar, och definiera konfigurationer av nya världar.
Den mest uppskattade sättet inträde i statskassan kan göras är genom bruket av välvilja - Gemilut Hasadim - i främjandet av fred mellan människa och människa, och människan och Guds lag, som praktiseras i de högre världarna. [Skattkammaren är] slutförvaret av Torah Kedumah, den Primordial Torah, som används för att generera en ny Torah - ett livets träd i Gränslös sfärer av skapelsen. Det jag passerar oss alla. Och jag passerar Talking Stick! Jag älskar er alla alla. Kärlek är allt som finns. Det finns ingen motsatsen till kärlek. Namaste!
* För mycket av denna diskussion se: http://www.williamhenry.net/art_sun.html
Transkription av Arnold Neal Troeh

No comments: