viglink.com

Friday, October 4, 2013

"NYA" INITIERINGAR FRÅN DET FORNTIDA EGYPTEN

Lady of the Sun genom Karen Danrich, Mila Sinoski

Som nämnts i tidigare artiklar har mänskligheten sedan 10 000 år tillbaka vibrerat inom undervibrationerna av den 8:e Strålen och levt med ett begränsat antal DNA-strängar, nämligen två stycken. Under Uppstigningsprocessen kommer den initierade att förena alla de sju undervibrationerna, uppnå den "Ovillkorliga Kärlekens" frekvens och få ytterligare 10 DNA-strängar inkopplade. Man har då uppnått "Kristustillståndet". De 10 ytterligare strängarna härstammar från stjärnan Sirius, där det existerar en humanoid femtedimensionell livsform. Under mer än 10 år har många försök gjorts att blanda vår genetik med andra "fullt medvetna" rasers genetik, för att göra vårt andliga framåtskridande möjligt. Det visade sig att bara Sirianernas genetik passade ihop med vår, därför härstammar våra nya DNA-strängar från dem (enligt vad uppkom i de senare kanaliseringarna så härstammar faktiskt mänskligheten, eller den s.k. mänskliga formen på Jorden från Sirius..- anm. av översättaren).

Valar och delfiner håller den "Vibrationella Värdens" frekvens, vilket innebär att de har förenat och integrerat 18 Strålar och uppnått ett tillstånd av ett "Ovillkorligt Accepterande". För att den mänskliga kroppen skall kunna uppnå ett sådant tillstånd räcker det dock inte med 12 DNA-strängar, utan ytterligare 36 DNA-strängar måste kopplas in. Denna genetiska information kommer också från Sirianerna och det finns redan flera hundra initierade som har integrerat den i sina kroppar (år 1997).

Den sirianska genetikens blandning med den mänskliga genetiken resulterar i att det sker en total cellulär omstrukturering i den mänskliga kroppen. Vi håller alltså på att få en kropp som kallas för "den kristallina kroppen". Morgondagens vetenskapliga forskning kommer att dokumentera dessa förändringar i detalj.

Den kristallina cellen har en cellvägg som omges av fett. Kroppsfettet håller högre vibration, det är därför som många healers och andliga medier går upp i vikt när de börjar jobba på heltid med de andliga energierna. Många av er har också som uppgift att förankra ljusnät i de områden ni lever i och det behövs mera fett för att era kroppar skall kunna hålla den ökade energin. Därigenom hjälper ni Moder Jord att hålla sin vibration. Den mänskliga civilisationen har förhärligat det smala utseendet, men när man får veta att fettet tjänar ett mycket upphöjt syfte är det kanske dags att ändra den inställningen. I den kristallina formen fördelas fettet jämnt runt varje cell, vilket tillåter kroppen att vara i resonans med den nya vibrationen. Det blir också onödigt med ett extra lager av fett under skinnet.

Den kristallina cellen är genomtränglig, vilket gör den intracellulära kommunikationen lättare. I den nuvarande mänskliga formen sker den cellulära kommunikationen genom "osmos", men i den kristallina cellen kan cellväggarna lösa upp och rekonstruera sig själva. Många har hört om shamanernas förvandlingsförmågor. När den kristallina formen blir en verklighet på Jorden kommer sådana förmågor att ingå i den mänskliga erfarenheten. Kroppen kommer att fungera som en enhet snarare än som en flercellig organism. En sådan enhetlig struktur är nödvändig för förvandling, interdimensionella resor och teleportation. Det skall också tilläggas att den kristallina cellen inte dör, den föryngrar sig själv vilket möjliggör en erfarenhet av odödlighet och tidlös existens.

Bakterier och virus kommer att tjäna ett nytt syfte inom den kristallina strukturen. Varje form av virus och bakterie kommer att spela sin egen speciella roll för den kristallina kroppens hälsa och välmående. Under den kristallina transformationen händer det att många olika virus och bakterier temporärt aktiveras och då får man en släng av olika sjukdomar som influensa, bronkit, diarré, underlivsinfektioner och liknande. Det är givetvis ofarligt och varar inte särskilt länge. Den kristallina transformeringens process leder slutligen till en sjukdomsfri existens, så man får ha tålamod medan den pågår.

Den nuvarande mänskliga formen använder sig av epinephrin och norepinephrin som kemiska kommunikationslänkar. Pga. de länkarna kan rädsla upplevas i vår kropp. Den kristallina kroppen använder sig av melatonin i stället och då kan rädsla inte upplevas alls. Detta i sin tur leder till en upplevelse av en sann inre frid, vilken man inte ens kunde föreställa sig innan.

I det forntida Egyptens pyramider gick de initierade igenom en gradvis frekvenshöjning för att uppnå odödlighet. I den processen omvandlades kroppen till den kristallina formen. Detta tog minst 20 år, ibland ännu längre. I dag, med fotonenergin till förfogande, (Jorden rör sig just nu inom den sektorn av Universum som är under påverkan av ett s.k. fotonbälte.) kan den processen genomföras inom ett år av vem som helst som helhjärtat väljer att följa sin andliga väg. Först måste man fullfölja den Kosmiska Uppstigningen, sedan skall man fatta ett inre beslut att gå igenom den följande vågen av initieringar och så skall man be om den kristallina förvandlingen under en meditation eller en bön.

Informationen angående den kristallina förvandlingsprocessen är inte ny. Det är en mycket gammal kunskap som hölls gömd i den Stora Pyramidens Arkivkammare (eng. the Hall of Records) i ca 11 000 år. I juli 1997 var det tolv personer (bland dem Karen Danrich, som har kanaliserat informationen ni just läser) som deltog i ett öppnande av Arkivkammaren och överförandet av dess innehåll till Jordens Akasha- Arkiv (Jordens "energibibliotek" och det andliga "operativsystemet"). Vid den tiden fanns det 200 initierade på vår Jord som var redo att gå igenom de nya initieringarna, så det var nödvändigt att göra informationen tillgänglig.

Mänskligheten är inte ensam om att gå igenom den kristallina transformationen på Jorden. Också djur-, växt- och mineralriket går gradvis igenom denna process och det kommer att resultera i att aggressivitet mellan olika arter kommer att försvinna. Den kristallina formen kräver nämligen inget intag av föda för överlevnads skull. I framtiden kommer både mänskligheten och djurriket att få den nödvändiga livskraften genom andningen. Även om det inte förverkligas inom den närmaste framtiden så är det jordens öde och de andliga hierarkierna förutspår att det kommer att bli verklighet innan år 2 500.

Det finns två sorters kristallina gener som blandas med den mänskliga formen för att främja de initierades andliga evolution. Den ena är särskilt utformad för healers, andliga medier och andliga lärare, vilka måste ta emot mycket starka vibrationer för att kunna hålla stora mängder av energi för många människor samtidigt. Vissa initierade kommer till sin förvåning att märka att de har blivit längre eller fått större bröstkorg och tom. deras fötter kan växa en storlek. Detta har i alla fall hänt personer som kanaliserar dessa budskap. Att hålla energi för en stor grupp människor kräver stora mängder livsenergi (chi) och bröstkorgens större omfång behövs för en förstorad diafragma, som hjälper till att öka lungkapaciteten till omkring 300%. Man förbränner upp till 2500-3000 kalorier när man leder en Uppstigningskurs och det är omöjligt att få in dem genom födointag, så den förstorade diafragman tillåter att man får dessa kalorier genom andningen.

Den andra gentypen orsakar inga förändringar i kroppsstorlek, den ger i stället den initierade en möjlighet att ta emot ny information utan ansträngning. Den högre nivåns initierade kommer med lätthet att ta emot och överföra ny information angående morgondagens teknologi. Den teknologin kommer att handla om ett helande av våra kroppar och vår planet.

Vilken typ av gener man kommer att få beror på den initierades andliga ändamål och redan existerande förmågor. Man antar att ca 75% av de kvinnliga initierade kommer att få den första typen av gener och 75% av de manliga initierade kommer att få den andra typen. Den ursprungliga ritningen för den maskulina och den feminina formen förutsatte inga skillnader i storlek eller vikt mellan de båda formerna. Den kvinnliga formens smala utseende är en förvrängning av den ursprungliga modellen och är en reflektion av vår nedvärdering av den kvinnliga energin. De två nya gentyperna kommer att återföra den ursprungliga jämvikten mellan de båda formerna när det gäller storlek, begåvning och makt.

Den ursprungliga modellen förutsatte att de båda könen skulle kunna samarbeta och ta del av varandras förmågor. Den feminina formen skulle vara en visionär och genom att vara en fjärrskådare vara ämnad att ge skapelsen en inriktning. Hon skulle vara kapabel att hålla en högre vibration – därigenom kvinnans naturliga healing- och kanaliseringsförmåga. Den maskulina formen skulle vara bra på kortsiktig planering. Detta skulle göra mannen duktig på att ta hand om detaljer och att ge struktur åt verkligheten. Det är därför män är så kapabla att bedriva forskning och konstruera ny teknologi. De var alltså ämnade att skilja sig i mångt och mycket från varandra, men också att förena sina förmågor och samarbeta i skapandet av verkligheten. På Sirius finns det just ett sådant samarbete mellan män och kvinnor. Där ser kvinnan den tänkta framtiden och mannen den omedelbara åtgärden som måste tas för att skapa den. De hjälper varandra att utforma och slutföra alla projekt som de engagerar sig i.

Vi kommer att lämna alla våra sociala problem bakom oss först när mänskligheten förkroppsligar den ursprungliga ritningen för de feminina och maskulina energierna och den nya genetiken. Genom att uppnå en balans mellan sina maskulina och feminina energier kommer mänskligheten att inse att alla människor har samma värde och den orättvisa resursfördelningen på Jorden kommer att rättas till. Motsättningar mellan nationer är också en reflektion av den maskulina och feminina obalansen och när den ställs tillrätta kommer alla nationer att leva i harmoni med varandra och att samarbeta. Dock beror alla Jordens problem på den förvridna genetiken, så det är helt lönlöst att försöka döma mänskligheten. Genom förstörelse av det genetiska materialet, som mänskligheten utsattes för, blev människorna begränsade i sitt sätt att förhålla sig till varandra. Det spelar ingen roll vilken stor andlig mästare som döljer sig bakom en inkarnation, hans livserfarenhet är underkastad precis samma begränsningar som alla andra människors.

Processen som leder till förkroppsligandet av den kristallina formen består av många steg. Förutom den cellulära omstruktureringen blir också den initierades hela energifält förändrat. Informationen om de "nya" andliga initieringarna kan inte jämföras med någon annan information som har funnits tidigare, helt enkelt därför att den har varit låst och otillgänglig under de senaste 11 000 åren. Även de som kanske kom ihåg att de gick igenom denna process i sina tidigare liv kunde inte få tillgång till alla detaljer.

Många kan undra varför informationen skulle låsas överhuvudtaget. Prästerna och prästinnorna som ledde de initierade genom de andliga processerna i Egypten upptäckte ett allvarligt problem som de inte kunde rätta till. Enligt Universums Arkiv finns det en interdimensionell "spricka" mellan vårt tredjedimensionella universum och ett intill oss liggande femtedimensionellt universum. Denna spricka är resultatet av de många atomkrig som andra tredje- och femtedimensionella civilisationer har fört mot varandra och den har orsakat att femtedimensionella väsen har "sugits" in i vår och andra tredjedimensionella verkligheter. Dessa väsen har smält samman med mänskliga kroppar, vilket har orsakat många problem, bland annat en vibrationell sänkning för den mänskliga formen och energiblockeringar. Mänskligheten började uppleva olika sjukdomar och de initierade som gick igenom sina sista initieringar i pyramiderna kunde inte transcendera döden och fysiskt stiga upp till den femte dimensionen, utan dog i stället.

Det andliga ledarskapet förstod att initieringarna måste stoppas tills en lösning kunde hittas. Den lösningen har nu hittats och korrigerats genom att man använder genetisk information från den humanoida formen på Sirius. Det kommer inte att vara möjligt för tidigare nämnda väsen att smälta samman med den nya kristallina människoformen. Själva har de femtedimensionella varelserna inte haft någon möjlighet att utvecklas vidare, men de kommer att befrias när Jorden går upp i den femte dimensionen. Så fort den interdimensionella sprickan repareras kommer de att kunna återvända till sin naturliga miljö.

Sprickan och sammansmältningen spelade en viktig roll i Atlantis fall och människans vibrationella sänkning (Syndafallet) blev nödvändig för lösningen av ett större universellt problem - de svarta hålen. Dessa svarta hål som orsakades av många atomkrig inom tredje- och femtedimensionella galaxer är inget annat än förstörda planeter, stjärnor och galaxer. Antalet svarta hål motsvarar 42% av det tredjedimensionella universumets massa. Om det skulle överstiga 50% skulle det kunna orsaka att hela universum föll i vibration, vilket skulle innebära en förtätning omöjlig att reparera. De svarta hålen är kollapsade energisystem som suger i sig allt som kommer nära dem, även ljus och livsenergi.

Melchizedekorden, som förfogar över den ockulta kunskapen i vårt universum, fastställde att förstörelsen måste stoppas. Evolution och destruktion är motpoler av samma energi. Om evolutionen stoppas, stoppas också destruktionen. Melchizedekorden stoppade alltså människans evolution, för att

Melchizedek-orden, som förfogar över den ockulta kunskapen i vårt universum fastställde att förstörelsen måste stoppas. Evolution och destruktion är motpoler av samma energi. Om evolutionen stoppas, stoppas också destruktionen. Melchizedekorden stoppade alltså människans evolution, för att förhindra vidare destruktion, tills en lösning på problemet skulle hittas. En del av lösningen är de genetiska förändringar som nu är möjliga. Många av er bär på skuld- och skamkänslor genom att ni tror er vara ansvariga för "människans fall", men eftersom det i verkligheten tjänade ett högre syfte är ni nu ombedda att förlåta er själva för er inblandning.

Under den kristallina omvandlingens process kommer varje kropp att avgiftas, eftersom många substanser som inte går ihop med den kristallina formen måste lämna kroppen. Det är tillrådligt att använda sig av renande örter, massage, akupunktur och havssalt- och gyttjebad, för att underlätta reningen. Varje kropp är unik och varje initierad kan uppleva olika varianter av denna förvandlingsprocess. Många kommer att upptäcka att de orsakar störningar eller helt enkelt slår ut elektrisk apparatur. Många kommer att söka läkarvård för ett oroligt hjärta, men inget fel kommer att hittas. (anm. Processen som beskrivs här är vad vår clairvoyanta kanal för den Kosmiska Hierarkin, Karen Danrich, upplevde i sin kristallina transformation.)

INITIERINGAR 13-16: Transcendering av Rädsla

Trossystem som baseras på rädsla bearbetas och förvandlas. Den initierades själsfragment som vibrerar inom den 9:e och 10:e Strålen stiger ner och integreras vid den 16:e Initieringens slutskede. Varje själsfragment måste lösa upp och rensa karma från sina många livstider.

9:e Strålen - Hederns Stråle

Gyllene silver i färg. Tillåter en att hedra allt inom livet. Karma rörande hederlighet och ohederlighet bearbetas när vibrationen integreras.

10:e Strålen - Hoppets Stråle

Pastellblågrön. Tillåter en att manifestera den Gudomliga Planen. Problem rörande brist på hopp eller oförmåga att manifestera själsändamål bearbetas.

Då den 9:e Strålens själsfragment stiger ner skapas det ett nytt chakrasystem som inkluderar ytterligare 11 chakror. De gamla chakrorna omvandlas till att likna de nya chakrorna, vilka ser ut som stora skivor som breder ut sig genom hela aurafältet samtidigt som de spinner motsols. Det nya chakrat kan innehålla mycket mer information än det förra, konformade chakrat.

Då den 10:e Strålens själsfragment stiger ner expanderar ljuskroppen. I den ursprungliga ljuskroppen , som ser ut som två inverterade pyramider, innehåller de övre och nedre partierna fyra paneler var, totalt åtta stycken. Vid slutet av den 16:e Initieringen är ljuskroppen dubbelt så stor och består av 16 paneler. Den liknar då en ädelsten med åtta fasetter på toppen och åtta på botten.

Vid fullbordandet av den 16:e Initieringen kopplas DNA-strängarna 13-16 in, vilket resulterar i en kristallin förvandling av ryggraden. Ibland kan den initierade känna smärtor och muskelkramper runt ryggraden orsakade av en frekvensskillnad som då uppstår mellan korsryggen och musklerna. Ört-téer som innehåller valeriana, passionsblomma och johannesört kan då hjälpa musklerna att slappna av.

INITIERINGAR 17-24: Transcendering av Personliga Arketyper

Här kommer den initierade att konfronteras med och bearbeta sina personliga arketypiska mönster. Arketypiska mönster är polariserade och det är från dem som rädslobaserade tankemönster uppstår (vilka man befriar sig ifrån under Initieringarna 13-16). Här är några arketyper som man jobbar med under Initieringarna 17-24:

Mästare/Tjänare, Förälder/Barn,  Älskad/ Oälskad,  Vacker/Ful,  Den Vise/Dåren,  Rik/Fattig, Tjock/Smal, Lärare/Elev, 
Vän/Fiende o.s.v.

Dessa arketyper löses upp och ersätts med nya, vilka förenar och balanserar de båda polariteterna . Varje initierad har olika arketyper, beroende på dennes själserfarenheter från många olika inkarnationer.

Själsfragment som vibrerar inom Strålarna 11 och 12 stiger ner och integreras med kroppen och karma förtjänad under dessa själsfragments livsupplevelser bearbetas.

11:e Strålen - Föreningens Stråle

Denna Stråle åstadkommer en blandning och en gudomlig förening mellan det feminina och det maskulina och har en gyllene rosa färg. Den initierade konfronteras med obalansen mellan sin feminina och maskulina sida och lär sig att balansera dem.

12:e Strålen - Transcenderandets Stråle

Denna pastellvioletta Stråle ger den initierade kraft att överkomma alla begränsningar.

Under förkroppsligandet av den 11:e Strålen förenas den mentala, emotionella och eteriska kroppen med ljuskroppen:

Den emotionella kroppen motsvarar det som finns kvar av det negativa egot (den inre feminina sidan, styrd av rädsla). Det är den emotionella kroppens fragmentering som orsakade rådande ensamhetskänslor hos människan. När den emotionella kroppen förenas med ljuskroppen transcenderar man känslan av ensamhet.

Den mentala kroppen motsvarar det som finns kvar av egot (den inre manliga sidan, baserad på rädsla). Fragmenteringen av den mentala kroppen orsakade ett behov av tävlan med andra. När den mentala kroppen förenas med ljuskroppen transcenderar man tävlingsbehovet.

Den eteriska kroppen, fragmenterad, var orsaken till människans dödsrädsla. När den eteriska kroppen förenas med ljuskroppen transcenderar man dödsrädslan.

Då den 12:e Strålen förkroppsligas expanderar ljuskroppen till att innehålla 12 paneler i den övre delen och 12 paneler i den nedre delen, totalt 24 stycken. Vid den 24:e nivån kommer den initierades aurafält att uppnå ett omfång som motsvarar USA:s storlek. När detta stadium är fullbordat får hela muskulaturen och tillhörande ligament en kristallin struktur och DNA-strängarna 17-24 integreras med den initierades kropp.

INITIERINGAR 25-36: Transcendering av Grupparketyper

Grupparketyper är de arketypiska tankemönster som styr relationer mellan två eller flera människor inom t.ex. äktenskap, familj, vänskaps-, fiendskaps- och kärleksförhållanden, skola och arbete. Dessa arketyper, som grundar sig på karma och villkor (krav), transcenderas och byts ut mot nya arketyper som är baserade på "Ovillkorlig Kärlek". Varje initierad kommer att arbeta med olika arketyper, beroende på hans personliga livshistoria samt hans genetiska och själsrelaterade karma. Vid fullbordandet av den 36:e Initieringen förkroppsligas de själsfragment som resonerar inom de 13-15:e Strålarnas frekvens och dess karma blir bearbetad.

13:e Strålen - Harmonins Stråle

Det är en Stråle som är pastellturkos i färgen och befriar inom den initierade förmågan att leva i nuet, utan att bekymra sig om det förgångna och framtiden. Den initierades behov att fantisera om framtiden eller att blicka tillbaka på det förgångna transcenderas.

14:e Strålen - Förverkligandets Stråle

Det här är en opalvit Stråle som tillåter den initierade att samskapa den Gudomliga Planen med Gud. Då denna Stråle integreras med kroppen kommer allt vad den initierade skapade på ett medberoende sätt, med andra människor och grupper av människor, upp till ytan och bearbetas.

15:e Strålen - Klarhetens Stråle

Denna Stråle har en gyllenvit färg och gör det möjligt för en att se ens själsändamål och riktning med klarhet. Då den 15:e Strålen integreras blir den initierade befriad från varje vision som inte resonerar med hans själ.

När Strålarna 13 och 14 förkroppsligas stiger ytterligare 11 nya chakror ner. De härstammar från alla de 144 dimensionerna av vår skapelse. Den initierade har nu 33 chakror och hans ljuskropp bildar 18 paneler på den övre delen och 18 paneler på den nedre delen. Hans aurafält har nu ett omfång som motsvarar hela Nordamerikas storlek. Den initierades lever, njurar, mjälte och tarmar omvandlas till kristallina och DNA-strängarna 25-36 kopplas in och integreras.

INITIERINGAR 37-48: Transcendering av Planetära Arketyper

Den Vibrationella Värdens tillstånd

Planetära arketyper styr vår världs massmedvetande. De kan indelas i tre separata kategorier; de som styr regionen som man bor i, de som styr nationen som man lever i och de som är relaterade till alla människor och varje nation världen runt. Några exempel kan vara arketyper som styr utbildning, medicin, bankväsende, militären , religion och media. Vilka som kommer att bearbetas beror dock på den initierades unika livshistoria och genetik. I viss mån erhåller den initierade ett helt nytt "operativsystem" för Moder Jords framtid, som grundar sig på den "Ovillkorliga Kärleken".

Vid den 48:e Initieringen integreras de själsfragment som resonerar med de 16-18:e Strålarnas frekvens. Den karma som förtjänades av dessa själsfragment bearbetas och löses upp.

16:e Strålen - Enkelhetens Stråle

Denna Stråle är pastellorange och tillåter den initierade att förenkla den yttre verkligheten så att den inre verkligheten börjar styra hans liv. När den initierade integrerar den 16:e Strålen förlorar gruppinflytandet och det nationella och planetära inflytandet sin makt över honom och hans själs ledning tar över.

17:e Strålen - Sanningens Stråle

Är skinande vit i färg. Gör det möjligt för den initierade att förverkliga det "Ovillkorliga Accepterandet" av sig själv och alla andra. Den initierade lösgör sig från hela det planetära inflytandet över sitt själsändamål och sin riktning och accepterar nu ovillkorligt både sin och andras andliga väg.

Då Strålarna 16 och 17 integreras stiger 11 nya chakror ner, vilka är jämnt placerade över alla dimensioner från 1 - 360. Vid förkroppsligandet av den 18:e Strålen expanderar ljuskroppen och innehåller nu totalt 48 paneler, 24 på toppen och 24 i botten. Ljuskroppens omfång är nu så stort som det sammanslagna Nord- och Sydamerikas area. DNA-strängarna 37-48 är nu inkopplade och den initierades mage, matstrupe, lungor, mellangärde och bukspottkörtel genomgår den kristallina förvandlingen. De initierade som fullbordar den 48:e Initieringen kan betraktas som Jordens "Vibrationella Värdar".

INITIERINGAR 49-60: Transcendering av Solära Arketyper

Denna initieringsvåg lyfter människan till en medvetandenivå som sällan skådats på Jorden sedan det forntida Egyptens tid. De individer som fullbordar denna initiering är morgondagens andliga ledare, vilka genom den uppnådda balansen kommer att bana väg för resten av mänskligheten.

Solära arketyper är arketyper som styr vårt solsystem och astrologin. De astrologiska influenserna har hittills baserats på dualitet och polaritet. Då vi stiger upp till den femte dimensionen tar nya astrologiska influenser, som baserar sig på den "Ovillkorliga Kärleken", över. Den initierade som fullbordar den 60:e Initieringen kommer att integrera de nya influenserna inom sig och de gamla kommer inte längre att kunna påverka honom. Vad han egentligen integrerar är i viss mening solsystemets nya "operativsystem", baserat på den "Ovillkorliga Kärleken". Här är schemat för de nya astrologiska influenserna:

Merkurius - Ovillkorliga Idéer
Venus - Ovillkorlig Kärlek
Jorden - Ovillkorligt Styre
Månen - Förstärkning av Jordens vibration
Mars - Ovillkorligt Flöde
Neptunus - Ovillkorlig Vision
Saturnus - Ovillkorligt Samarbete
Jupiter - Ovillkorligt Överflöd
Uranus - Ovillkorlig Kreativitet
Pluto - Ovillkorlig Transcendering
Niburi - Ovillkorligt Accepterande
Solen - Ovillkorlig Livskraft

Planeten Niburi har ännu inte blivit upptäckt på Jorden, men den finns registrerad inom solsystemets arketypiska mönster. När Niburis influenser baseras på rädsla styr den planeten det totala undermedvetna hos människan. Denna planet ligger längst bort och har en 3600 års lång omloppsbana runt vårt solsystem. Morgondagens astrologer kommer att kunna beräkna denna planets inflytande över människans framtida liv. Det finns ytterligare en planet med arketypisk påverkan och det är en planet som förintades för ca tre miljarder år sedan. Bitar av denna planet flyger runt Vintergatan och utövar fortfarande ett inflytande, fast inte så starkt som det skulle kunna vara om planeten vore intakt. En av de större kvarvarande bitarna av planeten har kallats Chiron.

Vid slutet av den 60:e Initieringen integrerar den initierade den 19:e Strålen.

19:e Strålen - Det Ovillkorliga Förlåtandets Stråle

Denna Stråle är rosa och vit i färg och tillåter den initierade att ovillkorligt förlåta sig själv och alla andra för varje erfarenhet i nutid eller i det förgångna. 22 nya chakror stiger ner och integreras i kroppen. Dessa chakror kommer att länka ihop alla andra chakror som breder ut sig från kroppen upp till den 360:e dimensionen i form av en pyramid. Här börjar vårt chakramönster likna delfinernas och valarnas chakramönster. DNA-strängarna 49-60 kopplas in och den initierades hjärta, blodomlopp, benmärg och vener genomgår en kristallin omvandling. Vid slutet av den 60:e Initieringen har ljuskroppen 30 paneler på toppen och 30 paneler i botten. Den initierades aurafält växer så att det sträcker sig över halva Jorden.

INITIERINGAR 61-72: Transcendering av Universums Arketyper

"Upplysning"
Arketyper som hela vårt universum påverkas av är uppbyggda enligt sju huvudlagar:
Lag 1 - Separationen från Gud

Denna arketyp har att göra med vår tro på att vi är separerade från Gud. När den arketypen transcenderas upplever den initierade en känsla av oavbruten förening med Gud/Gudinnan.

Lag 2 - Energibalans

Denna arketyps påverkan visar sig i ett ständigt pendlande mellan motsatta poler i människans livsupplevelse. Transcenderandet av denna arketyp tillför en varaktig känsla av att vara balanserad och centrerad.

Lag 3 - Karma och Skuld (eng. Indebtness)

När denna arketyp transcenderas befrias den initierade från all känsla av att stå i skuld till någon och att någon annan skulle stå i skuld till honom och han börjar erfara en ny känsla av frihet.

Lag 4 - Att komma och gå (eng. Comings and Goings)

När denna arketyp transcenderas släpper den initierade sitt behov av att fly från existerande omständigheter eller att lämna Jorden för att finna lyckan. Den initierade kommer nu att uppleva att han kan känna lycka var han än befinner sig, vad han än gör och med vem han än är.

Lag 5 - Kvinnlig Underlägsenhet

När denna arketyp transcenderas befrias den initierade från känslan av att inte ha något värde.

Lag 6 - Manlig Överlägsenhet

När den manliga överlägsenheten transcenderas befrias den initierade från känslan av att vara mer värd än andra. Det tillåter honom/henne att uppfatta sig själv som jämbördig med alla andra och att inse att alla människor har samma värde.

Lag 7 - Godhet och Ondska, Ljus och Mörker

Transcendering av denna arketyp tillåter en att inse, acceptera och integrera allt vad som återstår av ens mörka sida och därigenom släpper man ett behov av att skapa destruktiva eller mörka erfarenheter i sitt liv.

Mästarna kallar fullbordandet av dessa initieringar för Upplysning. Genom att fullborda den 72:e Initieringen får man tillgång till det nya "operativsystemet" för universum, vilket grundar sig på den "Ovillkorliga Kärleken". Övergången till det femtedimensionella universumet förutsätter ett förkroppsligande av den "Ovillkorliga Kärleken", eftersom ett sådant universum själv har överkommit all polaritet och alla villkor.

20:e Strålen - Den Ovillkorliga Rättvisans Stråle

Är matt blåvit i färgen och styr den "Ovillkorliga Rättvisan". Vid förkroppsligandet av denna Stråle transcenderar man alla orättvisor riktade mot andra människor eller mot sig själv.

På denna initieringsnivå stiger ytterligare 22 chakror ner i den initierades aurafält och kopplar ihop chakror liggande mellan baschakrat och den 1:e dimensionen i ett pyramidmönster. Det nya chakrasystemet efterliknar nu helt och hållet delfinernas och valarnas chakrasystem. Den initierade som befinner sig på Initieringsnivå nr 72 har nu ett aurafält som är så utbrett att det spänner över hela planeten. DNA-strängarna 61-72 kopplas in under initieringens gång och kroppens lymfsystem, det autonoma nervsystemet och den initierades hjärnstam genomgår en kristallin omvandling.

INITIERINGAR 73-90: Integrering av Kosmiska Arketyper

Denna våg av initieringar leder den initierade till att uppnå ett tillstånd av "Total Ickevidfästning". De som uppnår detta tillstånd är ämnade att bli hela mänsklighetens ledare och kommer att transcendera alla rasgränser, trossystem och religioner för att skapa en enhetlig riktning och gemensamt ändamål för alla sorts grupper och folkslag. Den initierade kommer att förkroppsliga den kosmiska ledningens principer, som grundar sig på "Ovillkorlig Kärlek", vilket är nödvändigt för ett planetärt ledarskap. Vid slutet av denna initiering kommer den initierade att integrera ytterligare två själsfragment, som vibrerar inom Strålarna 21-22.

21:a Strålen - Det Ovillkorliga Styrets Stråle

Det här är den Andliga Hierarkins Stråle, svagt gulvit i färg och främjar den "Ovillkorliga Kärleken" hos ledare av mycket stora grupper. När denna Stråle förkroppsligas löser man upp karma från den initierades förra eller nuvarande liv, förtjänad genom olovligt ledarskap.

22:a Strålen - Den Ovillkorliga Harmonins Stråle

Det här är den Kosmiska Hierarkins Stråle. Denna Stråle är svagt violettfärgad och tillåter en ledare att skapa harmoni inom mycket stora grupper. När den initierade integrerar denna Stråle bearbetas områden i hans förra eller nuvarande liv som ledde till ett tillstånd av disharmoni på en personlig nivå eller gruppnivå.

Vid förkroppsligandet av de två Strålarna stiger ytterligare 44 chakror ner och den initierades hela aurafält förvandlas till ett "Flower of Life"-mönster (Livets Blomma). Detta innebär att varje chakra förenas med alla andra chakror i ett rörligt energimönster som bildar siffran 8. Chakrornas vänstra och högra sidor förbinds och skapar serier av horisontella åttor som åstadkommer en balans mellan det inre maskulina och feminina. Dessutom får var och en av de ursprungliga 7 chakrorna ett eget Livets Blomma-mönster i miniatyrformat. Det är det begynnande mönstret av "Icke Vidfästning". Varje energilinje som sträcker sig ut från den initierades aurafält mot andra personer, ställen eller objekt blir nu avklippt och kopplas om inuti aurafältet. DNA-strängarna 73-90 kopplas samman med kroppen och hjärnans centrum genomgår en kristallin omvandling.

INITIERINGAR 91-108:  Tillstånd av Icke Vidfästning

När den initierade fullbordar denna serie av initieringar går han in i ett tillstånd av total "Icke Vidfästning". Detta tillstånds aurafält är oinskränkt i sin egen energi. Den initierade influeras inte längre av någon eller något utanför sin egen själ och den Andliga och Kosmiska Hierarkins medlemmar. Detta gör ett ledarskap som troget följer den Gudomliga Planen och de Gudomliga Syftena möjligt. Under denna process tas de själsfragment som vibrerar inom Strålarna 23-25 upp i den initierades aurafält.

23:e Strålen - Det Ovillkorliga Syftets Stråle

Denna Stråle har en ljust opalaktig vit färg och är Mahatmas Stråle (se Skapelsens Hierarki-schemat). Genom integrering av denna Stråle tillförs den initierades aurafält Mahatmas vibration.

24:e Strålen - Den Ovillkorliga Vägledningens Stråle

Färgen är skinande silvervit och är vår Skapares (som existerar i den 144:e dimensionen) Stråle. Förkroppsligandet av denna Stråle leder till att ens egna själsändamål och vår Skapares ändamål för ens själ uppnår överensstämmelse med den Gudomliga Planen.

25:e Strålen - Den Ovillkorliga Förvandlingens Stråle

Det är en gyllenvit Stråle som Skaparnas Skapare, också känd som Den Allestädes Närvarande, vibrerar med. Förkroppsligandet av denna Stråle möjliggör att den initierades ändamål och andliga ledning kommer i harmoni med den Gudomliga Planen ovanför denna Skapelse. Denna Stråle tillåter den initierade att hjälpa Jorden och mänskligheten i den transformation som de går igenom.

Under förkroppsligandet av den 23:e Strålen stiger ytterligare 44 chakror ner och alla mindre chakror inom kroppen omformas till ett Livets Blomma-mönster i miniatyr. Vid integreringen av den 24:e Strålen växer hjärtchakrat så att det omfattar hela den region som den initierade bor i.  (I vår kanals fall, hennes hjärtchakra omsluter nu hela området av San Francisco Bay.) Slutligen, genom förkroppsligandet av den 25:e Strålen, blir den initierades 23 ytterligare Livets Blomma-mönster påkopplade runt Jorden. Det tillståndet kallas också ibland för ett 24-ljuspunkters Avatar-Tillstånd elle "den som har förankrat 24 ljuspunkter". DNA-strängarna 91-108 integreras med kroppen och både den högra och den vänstra hjärnhalvan går igenom den kristallina omvandlingen. Detta är ett tillstånd av "Icke Vidfästning". Vår kanal är nästan framme vid fullbordandet av denna våg av Initieringar.

Vi tackar alla er som har beslutat att gå igenom detta segment av initieringar, för er noggranhet och hängivenhet till er andliga väg. Vi älskar er och står er bi varje steg ni tar.

Till vår nästa kommunikation

Namaste

 

 

              

                                                                                                                                                                             

 

 

     

 

 .

 

No comments: