viglink.com

onsdag 5 juni 2013

Plejaderna, 28 maj, 2013 Önska er Något.
Vilken dröm ligger er närmast om hjärtat, bröder och systrar? Vad är det ni känner skulle få er själ att sjunga och era fötter dansa glad på trottoaren. Om ni är ärliga – oförhindrat och brutalt ärliga med er själva – så kommer ni att finna att svaret på denna fråga ligger närmare ytan av ert medvetande än ni kanske inser. Ert hjärtas önskan, ert ideala scenario, er känsla av fullbordan har varit där inom er hela tiden. Ni kan helt enkelt inte tänka er hur något så perfekt förfinat någonsin skulle kunna manifestera i en värld som den ni nu finner er levande i. Det är alltför underbart, alltför bra, för lätt! ”Vem lever på detta sätt”, undrar ni? ”Vi gör”, säger vi som svar. Och vi är ni, precis som ni är exakt som vi är. NI är de som Gör och vi är de som Observerar, men vi är familj i vilket fall som helst och vi består alla av samma stoff. Som de som Gör så har ni som uppgift att bära en uppsättning av ökända skyddslappar, och utmaningen ligger i att bortföra dessa skyddslappar och återupptäckandet av vem och vad ni i själva verket är. Verkligen är. Under smärtan och kampen, utanför lorten och gyttjan och illusionen. Den slutliga fullbordan ligger i återförenandet av återintegreringen av ert Mänskliga och Galaktiska Jag, och också i den solida förankringen av principerna av högre dimensionellt levande på Jordeplanet.

Inget av detta kan uppnås då man är i ett tillstånd av konstant förtvivlan och förvirring. I själva verket så har energierna under de senaste veckorna varit helt och hållet omkastande, men vi kan nu försäkra er om att en lindring står nära. Förvänta er att de inkommande frekvenserna bär med sig en lättare och mer lekfull ton, och titta efter en förhöjd nivå av assistans för att manifestera och stöda. Förvänta er mindre röriga kommunikationskanaler och klarare och mer förståeligt guidande både från ovan och inom. I korthet så kommer dessa nya energier att ge mindre motstånd och mer synkronisitet och flöde. NI kommer att finna att om ni i sanning låter er själva lita och tro så är detta fallet, just de ting som ni trodde var fantasifulla och utom räckhåll kommer att börja arbeta sin väg in i era liv och bli er nya verklighet. Släpp omoderna gammalt tre dimensionellt sätt att tänka, och förvänta er inget mindre än perfektion; den perfekta existensen för er, och en belöning som ni – i vår åsikt – har mer än ansträngt er för att se hur det sker.

Detta är en era för själgrupperna att komma samman, familjerna och de utspridda älskade, både i den fysiska och icke fysiska världarna. Ej fungerande relationer kommer att falla samman och skingras som damm. De kommer sedan att oundvikligen och snabbt bytas ut mot sådana som är tidlösa och av utsökt karaktär. Om det nu handlar om familjeband, lång vänskap, eller en återförening av Heliga Tvillingar… Vet att dessa urgamla, men ändå nya förbindelserna är både Galaktiska i karaktär och Gudomligt utfärdade. Låt dem blomma ut och sola er sedan i undret av det hela!

Våga drömma. Önska er något. Sikta på stjärnorna. Säg bara till och så är vi vid er sida omedelbart. Ni är våra hjältar, våra familjer och hjärtan. Låt Guds kärlek vara med er för evigt.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Bella Capozzi. all rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice


Inga kommentarer: