viglink.com

Friday, December 6, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 26 november, 2013







3 Ahau, 3 Yaxk’in, 10 Caban

Selamat Balik! Vi kommer åter med fler goda nyheter! De olika grupperna som sätter upp de slutliga konfigurationerna för det nya finansiella systemet börjar nu övervaka de sista dagarna av de mörkas förhatliga system. En enorm global valuta omställning står redo att manifestera. Det första stadiet av denna komplexa process är på gång. Resten av detta nya system kommer fram när det nya regeringsskicket är installerat. Vi har noga observerat när som de många faktionerna som utgör våra jordliga allierade arbetar idogt för att föra er värld mot ett nytt och permanent välstånd. Under tiden läggs legala bromsar in mot de mörkas styrande. Många regeringar runt om i världen känner trycket på deras fortsatta korrupta och rent ut av favoritskap för de rikare sektionerna av era respektive samhällen. Denna typ av regering fungerar inte längre. Under alltför lång tid har den skapat regeringar som inte ger respons till folket och kan inte längre tolereras. Därför växer nu dagligen en global revolution. Det nya regeringsskicket och det finansiella systemet kommer att kreativt lösa dessa problem.

Denna transformation i medvetande gör att de olika sociala och politiska strukturerna som nu opererar i era många samhällen blir funktionsodugliga. Då er förmåga att antingen samverka och/eller kommunicera förändras så ger det ett sätt för att lättare känna vad som är fel och för att analysera dessa samhällen annorlunda. De ting som ni en såg som självklara förefaller inte längre riktiga. Ni börjar förstå att ett annat sätt behövs. Den dagliga karaktären av dessa samhällssystem börjar se småaktiga ut för er. Ni letar noga efter ett genomförbart alternativ, men inga förefaller vara tillgängliga. Era inre tankar uttrycker er avsky för vad som omger er. Er frustrering växer. Denna process genomsyrar för närvarande världen. Vad våra Jordliga allierade gör är därför kritiskt för vad som kommer att följa: nya politiska och sociala system baserade på överflöd, och ett fritt flöde av ny information och teknologier som tidigare har varit förtryckta av de mörkas undersåtar. Detta omgjorda samhälle kommer också att öppna portarna till en enorm mängd av avslöjanden.

Avslöjanden från de Uppstigna Mästarna, och avslöjanden från de nya regeringarna om vår närvaro och Agarta är kritiska för att leda till fullt medvetande. Varje steg behöver en viss tid för er att fullt absorbera den otroliga mängden av data och ny visdom som ni behöver. Det traditionella underbyggandet av ert samhälle kommer först att ”detoneras” och sedan bli utbytt mot något helt annorlunda för er. Dessa förändringar kommer att ta er på ett spinn. Då ni blir figurativt vimmelkantiga av detta så behöver ni tid för att anpassa er och komma till freds med dessa nya sanningar. När detta väl är gjort så kan ni förbereda er för vad som kommer. Vi förstår att den enorma mängd kunskap som ges till er kommer att orsaka en hel del olägenheter för många. Ert samhälles traditionella föreskrifter kommer först att utmanas och senare kastas åt sidan. De nya sanningarna kommer att backas upp utav upptäckter som kommer att låta er bättre förstå hur de mörka blandade ihop sin magiska soppa av lögner, svek och mästerliga manipulationer. Dessa sanningar kommer att förbereda er för de sista stegen mot fullt medvetande.

Den nuvarande tiden är en övergångstid. Er nuvarande verklighet bleknar och är i akut behov av förändring. De i Himlen som övervakar denna verklighet vet detta och för den mot en verklighet där ert medvetande expanderar och ni får träffa era grannar i den Inre Jorden och oss. Denna uppsättning av större förändringar av er uppfattningar av verklighet kommer att accelerera er mot fullt medvetande. Den nuvarande bristen av avslöjanden kan inte fortgå mycket längre. Himlen har i själva verket satt ett tidsschema för hur detta skall hända. Det är därför som vi vet att er omedelbara framtid kommer att medföra förändringarna som vi diskuterar, likväl som första kontakt. Er värld lever på lånad tid. Ögonblicket för vårt officiella inträde in denna verklighet är mycket närstående. Era Uppstigna Mästare och deras associerade står redo att avslöja nya finansiella system och regeringsskick. Vi lämnar er med dessa goda nyheter. Var i glädje och känn precis hur nära denna verklighet är till att manifestera. Er framtid kommer att fyllas av frihet, underbara händelser och en stor återförening med oss alla!

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer för att tala med er om många saker! Just nu är ni mitt i förändringar som är föregångare till fullt medvetande. Dessa subtila förändringar gör vad som tog oss många liv att uppnå. Ni är tryggt på vägen mot en ny verklighet som kräver er fulla medverkan. Himlen har därför skapat ett speciellt partnerskap mellan Agarterna, den Galaktiska Federationen och oss. Detta partnerskap förändrar er verklighet på ett mycket exakt sätt. De nuvarande aspekterna som synbarligen kontrollerar er verklighet bleknar bort. Dess makt kommer att bytas ut mot de som enbart ämnar det välsignade bästa för er. För närvarande förefaller er verklighet vara fast medan löften om rikedomar skymtar förbi och blir aldrig genomförda. Rykten flyger omkring som en svärm av hungriga knott. Förvirrande information fortsätter på samma sätt att bombardera er. Denna oheliga situation är nu redo att lösas upp. Ett underbart Event är redo att ske!

De individer och deras respektive grupper som arbetar med oss i hemlighet är redo släppa lös en överraskning för ”Thanksgiving”. (Amerikansk helg 28-29 november.)! Under de senaste decennierna har vi samlat ihop medlen för att ta det första stora steget i en marsch mot er monetära frihet. Detta steg involverar inte bara verkliga fonder, utan också ett sätt att skydda dem från de mörkas oheliga skurkstreck. Vad vi kan säga här är att dessa ting är redo att manifestera. De mörkas många olagliga regimer känner sig falskt självsäkra att vad de är på väg att göra kan på något sätt fungera. Detta är i själva verket en stor omöjlighet. Våra välsignade associerade kommer att göra något speciellt för att hjälpa er hålla ert storslagna fokus. Var inte nedstämda. Förbli positiva. Goda ting händer nu. En ny verklighet, mina kära, kommer att födas!

De mörka och deras undersåtar inom bankerna och regeringarna inser graden av avsky som de har skapat hos er. Men de bryr sig inte om detta. Alla deras senare åtaganden är på gränsen till ruin. Framtiden för deras mörka åtaganden står nära misslyckande. Våra olika legala och spirituella ansträngningar står på randen till total framgång. Ändå så fortsätter de att ljuga, plotta och förefalla att fortfarande vara så mäktiga som någonsin. Den kommande överraskningen kommer att visa vad som är verkligt. Vi ber bara att ni håller fast vid energin om förhoppningar och om att bilda en ny verklighet av välstånd. Dessa underbara ting blir verkliga. Våra många olika supportrar följer protokoll som kommer att blomma ut inom kort och ge er en serie av framgångar som kommer att låta oss undervisa er och tillåta avslöjanden av vad som i sanning finns ovan och under er. Era spirituella- och rymd-familjer är här!

Idag fortsatte vi med våra korta meddelanden om vad som händer. Ögonblicket för att fira kommer. Tiden är kommen för att frigöra denna värld från dess elakartade förtryckare. Dessa globala händelser kommer att medföra att ridån går ned för vad kabalen har gjort under årtusenden. Gläds! Tiden för er seger är kommen! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: