viglink.com

fredag 13 december 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 376


http://aishanorth.wordpress.com/

Tiderna förändras (The times are a-changin´) är en sång som många av er känner till, och detta är verkligen exakt vad som händer nu. Ni kanske inte helt bokstavligen kan tona in er till den fulla innebörden av vad vi syftar på för tillfället, men som med allt, kommer det att bli klarare för er när ni helt kan begripa alla era medfödda förmågor. Så åter igen säger vi, detta är i alla aspekter väldigt mycket en inre resa, en som man behöver göra i sin ensamhet, men också en som måste delas på ett sätt som gör det möjligt för både er själva och andra att se vägen framför er.

För detta är på många sätt den underliggande anledningen till denna oupphörliga ström av information vi levererar. Det är inte bara att ge er en uppdatering på vad som pågår på alla nivåer ni känner er frånkopplade från för tillfället, men det är också för att påminna er att så mycket av detta verkligen pågår inom er själva. För NI är det jungfruliga landet vi har diskuterat tidigare, och det finns ingen förutom ni själva som kan utforska det i sin helhet. Och det är därför vi är här, för att uppmuntra er att göra det. För det är enda sättet att finn
a framtiden som ni längtar så efter, då den inte är gömd någon annan stans än inom er.

Detta kan låta motsägelsefullt för många, då de kommer att peka på andra faktorer som spelar en viktig roll inte bara för deras eget välbefinnande, utan även hela planetens, och så helt rättfärdigt. Men det är därför vi säger, gå in inom er, då svaren ni längtar efter så redan finns där för er att hitta dem. För ni har lösningen, faktum är, ni ÄR lösningen till varje enskilt problem som plågar mänskligheten. Och vi menar verkligen det, både på micro och makro nivån. För nu, finns det inga yttre faktorer som hindrar er, då de negativa inkräktarna som har tärt på mänskligheten så länge, har förlorat sitt grepp över era hjärtan, men kanske inte över era sinnen? Så, åter igen säger vi, ni är lösningen på var enda problem ni ser runt omkring er, och ni är mer än tillräckligt starka och visa att tackla varenda en av dem. Vi kommer att vara vid er sida, varje steg på vägen, och vi kommer göra vår del för att få er att hitta de lösningarna på ett sätt och med en hastighet ni inte kunde ha gjort på egen hand. Men för att vi ska kunna hjälpa er, måste ni först hjälpa er själva. Så det är därför vi säger gå inom er, och gör det med intentionen hos en person som aktivt söker storslagenheten som har legat sovande där under eoner. För ni är som Törnrosa, någon som har varit nedsövd under så lång tid, att det kan ta en evighet att vakna igen. Men vakna måste ni, för att kunna möta framtiden, måste ni ha tagit bort de sista spåren av påtvingad sömn från er egen varelse.

Det kan kännas obekvämt först, mycket som känslan när blodet kommer tillbaka till en kroppsdel som har varit bedövad ett tag. Men kom ihåg, alla dessa ”nålar” som ni kommer att uppleva på vägen är verkligen ett tecken på att ni äntligen vaknar upp. För det är vad hela denna process handlar om, att vakna upp till det faktum att ni är en mycket mer kraftfull varelse än vad ni har trott att ni själva var, och som sådana kan processen mycket liknas vid en patient som har varit i koma i åratal som plötslig kvicknar till. Och så kommer det att bli en period av förvirring och oklarhet för alla, för ni kommer att behöva bli bekanta med den ”nya hemvisten” som är er, som vi refererade till i ett tidigare meddelande. Kom ihåg att ni har lämnat den gamla och trånga lägenheten bakom er, och nu bebor ni ett mycket rymligare boende än förut, och ett som har en helt ny uppsättning rum som ni måste vänja er vid. För där bor så mycket av era egna krafter, krafterna som har varit inlåsta i ett förråd hela denna tid när ni har existerat som den gamla sortens människor, människorna som bara går på en cylinder och fungerar på bara en bråkdel av sin egen kraft. Men nu kommer ni att kunna rusa motorn och använda hela dess kraft, så kanske detta inte är den bästa tiden att vara inaktiv?

För som vi har sagt er tidigare, ni är de som styr och har foten på pedalen, och ni är de som behöver avgöra om ni ska utforska eller inte den nya herrgården ni just flyttat in i. Vi kan inte göra så att ni gör det, men vi kommer att fortsätta att påminna er att ni inte kan fortsätta sova längre. För om ni gör det, kommer ni inte bara att missa ganska mycket, utan ni kommer också att göra det svårare för denna er värld att vakna upp till den helt nya verkligheten. För er drömvärld kommer bara bli verklighet om ni gör den till det. Så åter igen säger vi, gå inom er, för det är där ni finner ert helt nya jag, det jaget som är mer än redo att ta sig an vilken uppgift som helst som står i vägen mellan er och framtiden ni drömt om.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

Inga kommentarer: