viglink.com

Friday, December 13, 2013

De Upplysta, 8 december 2013 Via: Andrew Martin





Hej Kära Ni!! Vi kommer med ett budskap om kärlek och ljus under den mest fantastiska tiden på er vackra planet. Vi vet att det finns så mycket förundran så mycket nyfikenhet vid denna tid och vi vill att ni vet att vi fortsätta skölja över er och er vackra juvel, Jorden, med kärlek, ljus och vibrationer av den högsta sorten. Vi vet att det är så mycket förväntan och iver inom er vid denna tidpunkt eftersom vi känner det kommer från er i vackra vågor! (Skratt)

Vi vill att ni kommer ihåg att vi är med er vid denna glädjefyllda tid av firande! Vi delar er kärlek och er upphetsning och er iver! Även om vi står utanför 3D-tid och uppfattar saker från ”en annan vinkel” så att säga. Vi är också ivriga och i glädje för det som håller på att avtäckas! Precis så som ni kan stå i er trädgård i förväntan och förtjusning då er favoritblomma slår ut i blom i vårens varma solsken, är det många ögon och hjärtan som är fokuserade på Jorden just nu med samma blandning av höga vibrationer!

Vi ser fram emot en sagolik utkomst för alla involverade och önskar att kunna dämpa era rädslor, era frågor och era tvivel och att intyga er om ert vetande och er visdom.

Det finns så många av er som fortfarande undrar vad det är ni skall göra. När ni skall göra det och hur? Vi påminner er Käraste Ni, att svaren ni söker finns inom er i ert stilla utrymma. Vi vet att många av er tröttnar på att höra samma kryptiska meddelande från så många källor. Vi vet att så många av er känner er ängsliga när era frågor besvaras med fler frågor. Vi vill påminna er att det inte finns något som är fel, ni har inte gått vilse och att allt går enligt planerna.

Vid den här tidpunkten vill vi uppmuntra er att vårda den där gnistan inom er. Den där elden som har börjat brinna starkare än vad den gjort i eoner av tid. Den där passionen som har åter har tänts och som transformerar er till det Gudomliga Ljus som vi alla är. Vad är det ni önskar se? Vad är det ni längtar efter att få skapa? Vad är det ni drömmer om att bli? Vad det än är, Käraste Ni, säger vi att är dags att göra det nu! Nu är tiden inne att leva det! Detta är stunden att tillåta det!

Vi har påmint er om att allt är vibration. Att ni på många sätt lever i en verklighet som fungerar ungefär som en eko-kammare och att det ni för ut i den är inte bara det ni kommer att skapa, utan också vad ni för tillbaka till er själva och sin tur förankrar på denna planet. Därför uppmuntrar vi er att fortsätta att tillåta de tankar, känslor, mönster, trosuppfattningar och idéer som är av en lägre vibration att rensas ut så att de högre frekvenserna kan fortsätta slå rot inom er och på er planet.

Vi vet att det fortfarande är så många som ifrågasätter den information som kommer till er vid denna tid. VI förstår att i 3D-verkligheten där så mycket verkar dolt att om ni inte kan ”se” det med era egna ögon, kommer ni att fortsätta undra om det verkligen är verkligt. Vi har talat till er om att känna er väg till sanningen och eftersom det alltid är det sätt som vi skulle rekommendera er att använda, så inser vi att för många av er krävs det att ni får se det med era egna ögon för att tro på det. Vi försäkrar er om att den tiden kommer när det kommer att synas.

Vi lägger fram detta scenario för er. Om det var en person som aldrig sett ett mynt förut, skulle den personen aldrig förstå begreppet ”krona eller klave”. Vi ber er att föreställa er att ni har ett mynt i er hand. Ena sidan är krona, andra är klave. Föreställ er nu att ni just har mött en person som inte hade någon kunskap om myntet och så börjar ni spela ”krona eller klave”. Tänk er för ett ögonblick att ni hade kastat upp myntet 100 gånger och att det hade blivit klave varenda gång. För en person som aldrig har sett ett mynt och aldrig har spelat det spelet, skulle det kunna vara så att myntets båda sidor bestod av ”klave” och inget annat. Vi vet att ni kanske skrattar åt enkelheten i detta exempel och ändå skulle vi vilja fråga er, Kära Ni… om en person aldrig har sett ”krona”-sidan av ett mynt, innebär det att den sidan inte existerar? För er som kanske förstår ”den andra sidan av myntet” så att säga, skulle tycka att det vore ett väldigt enfaldigt antagande. Och fortfarande är det så att för den person som bara har sett ”klave”-sidan skulle det inte finnas någon anledning att tro att det finns någon annan sida. Och om ni skulle visa den personen den andra sidan av myntet skulle de kanske tro att ni var någon magisk varelse som plötsligt kunde förändra myntets struktur, så att det fick två olika sorters sidor!! (Skratt!) Och ni skulle ändå bara veta att det bara handlade om att se den andra sidan av myntet. Men för den andra personen, utan koncept eller aning om den ”dolda sidan” av myntet, skulle detta har öppnat sinnet för en verklighet som de inte visste existerade! Ett ganska enkelt exempel, vi vet. Och trots det är det så mycket visdom i den enklaste av historier. Vi har en poäng, Käraste NI, och vi ber er stanna hos oss! (Skratt)

Vår poäng med dagens meddelande är detta. Bara för att någon inte kan se det, betyder det inte att det inte existerar. Bara för att någon inte kan känna det, betyder det inte att det inte är där. Det handlar bara om förväntningar och om trosuppfattningar. Så när ni frågar ”när, varför, hur, vem”? Vill vi säga till er, börja leva det nu! Dela det ni vet nu! Sprid kärleken och glädjen nu! Lev som om er drömmar vore verklighet nu! För ju fler av oss som förankrar tillstånd av höga vibrationer innan de är en verklighet för alla, desto snabbare kommer den verkligheten att manifesteras!

Tro kan vara klurigt för så många. Vi förstår att under tider av glömska och lidande, har det funnits så många som har gett upp. Det är deras val och det finns inget fördömande för det valet. Ändå skulle vi vilja be er att veta, att känna, att förstå att mer än någonsin förut är det dags att tro på att den andra sidan av myntet verkligen existerar även om ni inte har sett den!

Vi vill berätta för er att det finns en tidpunkt som närmar sig då alla frågor kommer att besvaras och alla trosuppfattningar bekräftas. Som en av dem som skall börja leva så innan det kan ses, är era valda roller, att börja tro på det innan det har setts, av yttersta vikt.

För vissa av er är kallelsen till handling väldigt högt, klart och tydligt. För vissa av er är det en väldigt subtil klocka som kräver allt ert fokus för att höras och för andra kanske ljudet inte hörs förrän stegen tas i tron på att det verkligen kommer.

Detta är era val, ert avtäckande, detta är er roll i den dans som vi alla deltar i.

Det kommer att vara vissa Kära Ni, som även efter att kallelsen har utropats, klockan har klämtat och Sanningen har avslöjats, som ändå kommer att välja att tro på att det bara finns en sida av myntet. Ni kan försöka tala om för dem gång på gång och de kommer ändå inte tro på er. Vi säger till er, att leva den sanning som ni känner till är av ännu större vikt vid denna tid. För det är genom era exempel som så många andra kommer att vilja börja vakna upp och tro, de också. Det finns många vägar till bergets topp och alla vägar är de rätta vägarna. Och det enda målet är bergets topp. Så gör er blick stadig, summera er styrka, er tro och ert mod och börja. Börja nu. Börja igen. När ni fortsätter er resa upp genom spiralen, uppför stigen mot toppen på berget, vet ni inte vem ibland er som kanske tittar på och vem av er som ni inspirerar att ta de första stegen genom att se er ta era. Medan resan kanske är er egen, är ni aldrig ensamma på vägen. Ni vet det, ni känner det, lever det.

Så när ni frågar ”när”? Då säger vi NU! När ni frågor ”vem”? Då svarar vi NI! När ni frågar ”varför”? Då säger vi KÄRLEK! Ni är skälet till denna resa! Ni är guiden med kartan! Ni är arkitekten, skaparen, konstruktören, planeraren! Ni är DEM! Det finns inget annat ögonblick att börja på. Det finns ingen annan tid än nu. För det är nu Kära Ni, det är nu. Om inte nu, när? Om inte ni, vem? Om inte för kärlek, varför? Möt oss i era hjärtan, Käraste Ni. Möt oss i stillheten. Ögonblicket närmar sig snabbt när ni kommer att se oss med era egna ögon och till dess kan ni känna oss med era hjärtan.

Tills nästa gång lämnar vi er i Kärlek och Ljus.

Gläd er!

De Upplysta

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: