viglink.com

fredag 6 december 2013

Ärkeängeln Michael, 28 november, 2013 Att ge tack för vad man har är ett säkert sätta att förhöja sin energi.

Kanal: Ron Head


Michael

För de bland er som firar helgen som heter Thanksgiving (Amerikansk helg) så önskar vi er en glädjefull dag med att hålla tacksamhet för överflödet i era liv. För de flesta andra i andra länder så är detta naturligtvis inte en helg. Vi föreslår att en tanke eller två i linje med detta kanske kan vara passande för er också. Att ge tack för vad man har är ett säkert sätta att förhöja sin energi.

Idag finns det också en hel del uppmärksamhet mot och spekulation om vägen som ni har kallat Ison har tagit. Detta är ämnat så, mina kära. Ni är väl medvetna nu om de kraftiga effekterna från stort fokuserande då miljarder av er kan fås att koncentrera er på en händelse. Detta är vad som sker. Låt det föra till fokus det som ni önskar vara dess effekt.

En del kommer att se på det med viss bävan. Vi säger er att detta är helt överväldigat av de förhöjda förväntningarna från de mer positivt fokuserade bland er. 

Ni kanske tänker på detta som orsak av några ting. Ni kanske tänker på det som en indikator av vissa ting. I båda fallen så har ni rätt. Vi önskar att säga er att ni för er in i en tid av under och spänning som, om ni så vill, kan vara full av glädje och upplyftande (Ja, vi har hittat på ett ord. Det är ett bra ord. Låt det vara.)

Energin och förundran över denna säsong kommer att fortsätta byggas upp, kära vänner. Låt er själva bada i det, njut av det, och gynnas så mycket som möjligt var och en av er. Ni har förtjänat det, ni förtjänar det, och ni kommer vid någon framtida tidpunkt inse att ni har medskapat det. 

Låt er själva nu känna vår närvaro då vi skickar er vår kärlek. God dag.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

Inga kommentarer: