viglink.com

söndag 29 december 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 381 http://aishanorth.wordpress.com/Som ni redan har lagt märke till så har slussportarna öppnats nu och ett kontinuerligt flöde av ljus strömmar in till er alla. Detta kan manifestera sig självt på så många sätt, men till en början så kommer det som vanligt göra sig självt hört i era fy-siska kroppar. Vi hör återigen stönande från frustrerande, men var goda och lita på oss när vi säger att detta är en oundviklig del av hela processen. Kom ihåg att detta inte görs på något sätt för att få er att känna er så obekväma som möjligt, även om detta kan förefalla vara fallet på mer än ett sätt. Men nu kommer dessa accentuerade energier att föra med sig mindre otrevliga sidoeffekter, om vi kan använda ett sådant ord, och vi tror att ni alla kommer att finna att dessa intensifierade reaktioner kommer att minska av snart, och då, kommer dessa andra effekter att bli mer märkbara.

Detta kommer att vara föga tröst för de som fortfarande lider mitt i de ganska intensiva fysiska utbrotten av olika ting vid denna tid, särskilt sedan många av er har viktiga dagar inför er, dagar som ni kommer att tillbringa med era nära och kära, dagar då ni kommer att känna er mindre benägna än vanligt att lida av dessa fysiska motgångar. Nå, vi tror att många av er absolut kommer att känna en minskning av dessa symptomet under dessa festdagar, och även om ni fortfarande har det svårt att finna en balans igen efter den mycket laddade helg, så tror vi fortfarande att ni alla kommer att finna gott om tid för att slå er ned i lugn och ro och njuta av känslan av vad ni har uppnått.

För återigen så vill vi påminna er alla att ni har uppnått så mycket dessa sista månader, och då detta kan lätt tappas bort i de fysiska och mentala förvirringarna som ni alla har lidit av så kan det tålas att upprepas. För detta år har ni alla gott bortom och över begränsningarna som ni höll er inom för bara ett par månader sedan, och vet att detta kommer att bli uppenbart för er alla om ni lyckas att verkligen gå inom och tänka efter vilka ni i själva verket är idag. För då kommer ni att finna ett helt nytt landskap, ett som sakta har dykt upp under de sista månaderna. Och som vi har sagt så många gånger tidigare så är detta nya område så enormt att ni inte ens har sett mer än en första liten bit av det. För ni har börjat att utveckla denna stora tomma väv inom er, en som är obefläckad utav de gamla och sorgliga repor från de ni brukade vara. Och nu kommer ni att få alla färger som ni kan tänka er för att börja skapa bilden av den som ni vill vara.

För ni har avslutat ert eget renande till en sådan grad att ni inte behöver hålla tillbaka med att skapa det nya ni, och därför vill vi att ni alla ger er själva den största gåvan den Jul och Nyårs-helg. För ni förtjänar det verkligen på alla de sätt som kan beskrivas. För ni har arbetat så hårt för att komma dit ni är idag, där ni står på tröskeln till inte bara ett nytt år, utan en hel ny början. Så låt oss påminna er att nu är det perfekta tiden för er att göra så som vi ber er, att sitta ned och tänka efter, och var goda att vara generösa med er själva då ni gör detta. Leta inte efter några misslyckanden som kanske fortfarande tycker tillhör ert liv. Nej, leta efter segrarna, för det finns det många av, och det gäller var och en av er.

För ni är inte längre samma person som ni var då detta är star-tade. För i ert kölvatten finns det liv av ackumulerat avfall, avfall som inte längre kan hålla er tillbaka på något sätt. Så detta gång ber vi er att se över axeln för att bättre kunna se allt det bagage som ni har lämnat bakom er vid detta stadie av er resa. Och sedan ber vi er att sitta ned och se framåt, på detta helt öppna inbjudande rymd som lockar er dit. Och kom ihåg att det inte bara blir ett kort besök. Nej, denna helt nya rymd tillhör er under resten av er vistelse inom denna nuvarande fysiska manifestation. Så se till att ni inte missar några av undren som är där för er under dessa tider. De är därför att plockas, redo och i väntan på er ankomst. Så träd in i er Julstämning genom att ge er själva gåvan av att erkänna allt det hårda arbete ni har utfört, och framförallt erkänna alla förändringarna i er egen person som ni också har uppnått. Det är absolut inget att förringa, och vi applåderar er alla för era modiga ansträngningar. De har inte varit förgäves på något sätt, och även om er fysiska kropp kanske känner det som att den börjar att falla efter lite mer än lite i alla dessa virvelvindar av förändringar, så vet att den ända anledningen till att det känns så är att den också förändras så snabbt, tillsammans med dessa mer mentala aspekter som ni har arbetat så hårt för att frigöra från ert bagage detta år.

Ni skall därför veta att även om detta år förefaller ha tagit på era krafter så har detta år i själva
verket gjort er alla desto mer motståndskraftiga och stärkta, så ut ur denna paradox kommer den nya människan, människan som har satt ett totalstopp för de många gamla regler som brukade styra er. 

Både de självpåtagna begränsningarna, men också de över-lagda externa har hindrat er så mycket. Så här står ni nu, fria från så mycket som brukade vara en inneboende del av er för bara 12 månader sedan, men är inte längre så. Så då ni har blivit mindre av vad ni brukade vara, så har ni också blivit mer av vad ni kommer att bli. Men det finns mer som kommer, mina kära, och som ni kommer att se då nyåret gryr, bara några få dagar från nu, så har ni många gåvor som väntar på er som kommer vara helt överlägsna allt som ni må finna under Julgranen detta år. För även gåvor som ni redan har gett er själva detta år är bortom imponerande, så är de inget jämfört med vad ni fortfarande har som kommer till er. Så vi säger igen att ta er tid för att gratulera er själva för ett mycket väl utfört arbete, och ta er lite tid för att sitta ned i förväntan för vad som komma skall. För denna resa har inte på något sätt kommit till ett slut, och det bästa har inte än kommit, som de säger. Och denna gång så kan inga ord ringa mer sant än dessa.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Inga kommentarer: