viglink.com

Friday, December 13, 2013

Meddelande från Änglarna, 7 dec 2013 Kanaliserat av: Ann Albers



Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket. Under denna så hektiska högtid på året, tillåt er själva att ta er tid att uppleva det fenomen som det är att vara vid liv. Detta är en fantastisk kärleksgåva på denna planet, som utgår inte bara från himlarna så som det alltid gör, utan faktiskt, vilket är viktigare, från det mänskliga hjärtat.

Under dessa högtider finns en önskan om att se på de små sakerna med tacksamhet, så som en pytteliten gåva som ni vet att någon ni älskar kommer att uppskatta, en liten gest av vänlighet gentemot en främling, en liten slant som slängs i en insamlingsbössa för välgörande ändamål. Dessa ”minimirakel” kommer alla fram genom den Enda stora kärleken som vill stiga upp inom er alla. Under helgdagarna, finns ett behov att öppna upp era hjärtan och dela era gåvor, talanger, kärlek och tillgångar med varandra. Det är en tid som inspirerar hjärtan som är medmänskliga och vänliga själar. Det är en tid att stanna upp, ta paus, se er omkring och förstå att er värld är fylld av godhet. Det kommer alltid finnas de som är förlorade i förvirring och kaos och ändå, om ni ser er omkring, så finns det så mycket gott i mänsklighetens hjärtan – så mycket skönhet, så mycket välvilja och så mycket kärlek, som bara längtar efter en liten anledning att få komma upp till ytan.

Ni är änglar som går omkring bland änglar. En del av er inser det. En del av er gör det inte. Med tiden kommer ni att omfamna godhetens totalitet som inte enbart existerar inuti andras hjärtan utan också inuti ert alldeles egna hjärta. Ta er tid. Stanna upp. Ser er omkring och bevittna den kärlek som kommer upp till ytan, och där ni ännu inte kan se den, bidra med kärlek, för det är Guds verkliga natur och essens, att både ge och ta emot. Glada Heliga Helgdagar (Happy Holy Days), kära ni. Vi firar med er i denna tid av kärlek och välvilja.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

- Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se 

No comments: