viglink.com

Friday, December 14, 2012

Allt eftersom ni väcks, kommer dimman att skingras från era tankar



Många har talat om att Tidernas Slut närmar sig, men ni närmar er egentligen Begynnelsen av Tider som en ny tidsperiod av fred, harmoni och överflöd som kommer i sikte för hela mänskligheten. Glädjen och belåtenheten som ni kommer att erfara, eftersom allt det kunde förskräcka, oroa, eller orsaka er någon sorts smärta bara löses upp, lämnande absolut inga tecken på att störa ert beständiga tillstånd av sublim frid, är definitivt något som ni kan se fram emot. En Ny Tidsålder, som ni har längtat efter, är nära att dagas.

Enär den korta tid återstår innan ert uppvaknande utvecklas vore det bra att tilltala några saker som ni kan ha undvikit, eller kanske ansett alltför oviktiga att intressera er för. Hur som helst, allt som skulle råka i kategorin innehållande en ovilja, nedsättande omdöme av en annan, eller något oförlåtet, det spelar ingen roll hur litet eller betydelselöst det verkar, det behöver att bli frigjort. Om ni kan komma ihåg det, då behöver det bli lossat. Alla har saker som har varit totalt bortglömda som kunde ha blivit frigjorda, men om de verkligen är glömda är de så gott som redan befriande och förlåtna. Det är bara de små småaktiga sakerna, som tillfälligtvis är kvar därför att de ger en person en känsla av tillfredsställelse, att ha rätt, som nu behöver att bli frigjort för att klarna era energifält - den person som klampar på i kön, stjäl er parkeringsplats, gjorde en obefogad och ovänlig kommentar – liten till synes obetydligt tillfälliga händelser som ni fortfarande kommer ihåg. Släpp dem.

När stunden för ert uppvaknande närmar sej låt inte förväntan, undrandet av hur det allt kommer att avslutas, distrahera er ifrån att hålla ert Ljus högt, och avseende att alla blir ihopkopplade med det gudomliga fältet. Detta fält samlar ihop till sej själv alla de individuella avsikter att vara delaktig i medlidande, förlåtelse, acceptans och kärlek över hela världen, där en underbar förstärkning av denna avsikt kommer att inträffa så att ingen kommer att bli ovetande av dess kraftfulla närvaro påverkande dem med sin enorma känsla av frid, acceptans och så klart, Kärlek.

När ni kan, är det bra att samlas i grupper för att meditera i samma ögonblick – ni behöver inte vara fysiskt närvarande tillsammans så länge som ni har skapat ett gemensamt syfte – att fortsätta stärka processen av uppvaknande för planeten själv och för alla de varelser vars liv hon främjar. Tänk att Kärlek träffar hjärtan hos de mest kraftfullt opponerande till de nödvändigaste förändringarna som inträffar världen över. Det är mycket effektivt att göra detta, och några av dem kommer definitivt att ångra sej, även vid detta sista steg i er kollektiva andliga utveckling därför, tillsammans med Gud, är allting möjligt.

Ljuset som strålar från så många av er och ifrån planeten själv är ytterst vackert och fylls på i ljusstyrka och intensitet för varje ny dag, därför att tiden tillbringad i bön eller i meditation har ökat över hela världen, eftersom fler någonsin av mänskligheten känner den oemotståndliga lusten att utveckla sina andliga sidor. Den kärleksfulla avsikten som så många av er har visat och som har hjälpt er att upprada er själva med det gudomliga fältet av Kärlek som omger Jorden, har stärkt er anpassning med detta fält så att det påverkar mest positivt alla och planeten.

Energinivån som behövs för att väcka er ifrån er eonlånga sömn har nästan blivit uppnådd och när det är avklarat, som det mycket snart blir, kommer det att bli omöjligt för er att klamra er fast längre vid tillståndet av sömn som har orsakat er så mycket lidande och förvirring. När ni vaknar upp, kommer dimman att skingras från er tankar; era visioner, er medvetenhet kommer att bli kristallklara, och ni kommer att ha återvänt Hem och veta vem ni verkligen är: Guds perfekta barn, vars Kärlek till er inte har några gränser.

Er kärleksfulle broder, Jesus

Översättare Bibbi Ahrnstedt – www.st-germain.se

No comments: