viglink.com

Friday, December 14, 2012

Det är dags



Hej min kära, jag står framför er idag, på denna lovande dag, en dag av många som kommer att komma. Jag ber er att vara med och samla upp allt som ni kan av Skaparens Gudomlig Kärlek, för att absorbera det och sprida det igenom ert hjärta och ut till era kamrater och Moder Jord. 

Åh, dessa storskaliga dagar, när ni har en sådan chans att lyfta upp er själar till oändliga höjder, mina kära. Energierna bygger och duschar er. Stanna till många gånger om dagen och välkomna det, för det är er chans att fullborda er transformation. Ja, ni har hört detta, men vi vill vara säkra att de närmaste elva dagarna har er stora uppmärksamhet.

I er förberedelse för 12-12-12, uppmärksamma era tankar som handlar om enhet och anslutning till era kamrater och Jorden. Knyt ihop det i en kula av ljus och håll det i ditt hjärta och expandera det. Känn rikedomen och lyckan och kärleken som ni alla börjar uppleva och be en bön så alla kan uppleva det. Tänk större, Gå större, Tänk lättare och Gå ljusare. Ni tar alla med er på detta sätt.

Ni vet att vi alla är ett. Alla tankar av avskildhet och tävling lämnar er värld. Gör så hela tiden (24/7). Tänk att alla, till och med Gaia, som en cell i din kropp, så som du är en cell i deras. Alla celler jobbar tillsammans för att uppnå och förbättra helheten och ni börjar förstå storleken av fördelarna när alla tänker på det sättet. ”En för alla och alla för en”, som de säger. En pulserande, vibrerande organism, är vad ni är, och alla dess delar är viktiga och nödvändiga för att freden och överflödet ska må bra i det hela.

Njut av denna känsla. Den kommer att få dig att känna dig levande. Den kommer att tillförse dig. Den kommer att förändra världen för alltid. Tillägg det till era globala meditationer för det kompletta välbefinnandet, samarbetet, freden, överflödet, friheten och lyckan av alla som jobbar i enhet för att bygga en Ny Jord, strävande efter det större goda för alla och då har ni en kraftfull kombination. Ni vet detta. Nu gör ni det en del av er genom att tänka på det och paketera det genom att vara så från och med nu.

Livet är värdefullt. Ert Liv är värdefullt. Alla liv på denna planet och bortom är värdefulla. Varenda en av er bidrar med skönhet och värde genom att bara vibrera och vara sig själv, som varje blomma i ängen ökar och avslutar den hela upplevelsen av hisnande skönhet för den som beskådar det.

Mina kära ljusarbetare, medmänniskor av ljus, förare av den nya jorden, för er fulla kraft och härlighet framåt nu, sätt fram allt ni har; detta är er stund, detta är ert öde, detta är ert ändamål, detta är er födelserätt. För er fulla kraft av ert ljus framåt och dela det med alla. Vårda det som ni vårdar era kroppar och sinnen mina kära.

Delarna kommer alla ihop, som ett pussel som har varit lämnat i en garderob i många år och nu har ni ny energi att till slut pussla ihop det och uppleva fulländning. Ni upplever fulländning, nu, kära vänner, från det första steget ni tog ut ur gudomlig helhet in i dualitet många eoner sen. Det börjar läka och låsa sig tillsammans som en mekanism börjar att funka när nyckeln vrids.

Ni kommer on-line, och i gruppering, så som Moder Jord. Ni gör det tillsammans, och gnistorna kommer att flyga när varje själs medvetande ansluter. Vilken syn det kommer bli för oss i himlen och högre dimensioner. Ni ansluter er till oss. Sprid dina vingar, damma av er gloria och sväva med oss till de högre dimensionerna. Det är tid.

Mina kära, ni kanske inte aldrig förstår till fullo av de bedrifter som ni uppnått men ni får en aning nu, och det kommer bara att bli bättre från och med nu. Samla ihop er styrka och er kärlek och gå full fart framåt i det okända. Det är dags!

Er kärleksfulle broder, Yeshua

Översättning: Jonas Finn – www.st-germain.se

No comments: