viglink.com

Monday, December 17, 2012

Den 21/12 2012 kommer att bringa början på outsäglig glädje


Sananda, 14 december, 2012

via John Smallman
Tiden, som ni upplever den, har accelererat markant de senaste två åren, och den 21 december 2012, som snabbt närmar sig, kommer att innebära starten på en obeskrivlig glädje för mänskligheten. Som vi har sagt er oräkneliga gånger ”Det är en uppgjord överenskommelse”. Det finns inga om, och eller men. Håll er kurs stadigt genom att fortsätta uttrycka och visa kärlek genom handling i varje sammanhang, oavsett situationen, eftersom det är vad ni inkarnerades för att göra, och vad ni har gjort i den ständigt ökande effektiviteten då ni har arbetat konstant för att öppna era hjärtan mer fullständigt för Guds kärlek, som alltid kallar er.

Ni, liksom hela mänskligheten, behöver öppna era hjärtan, eftersom ni genom valet att inkarnera för att assistera i uppvakningsprocessen också gick med på att uppleva den massiva minnesförlusten som är en huvudsaklig aspekt av illusionen, och vilken innebar den delvisa avstängningen av era hjärtan för den ständigt strömmande kärleken från er Fader. Inga hjärtan är fullständigt stängda eftersom det skulle totalt utestänga all Kärlek, livskraften, avsluta er existens, och det vore omöjligt eftersom ni är Guds barn – odödliga och eviga varelser, för evigt levande och Ett med Honom.

Människor har i eoner svältfött sig själva på Kärlek, eftersom öppnandet av deras hjärtan har varit enormt reducerat och återhållsamt medan de spelat sina plågsamma spel i skulderna från illusionen. Många har inträtt i illusionen under dessa eoner för att demonstrera Kärlek och för att hjälpa er att vakna, men eftersom ni var så upptagna i er overkliga miljö har det tagit er lång tid att bli tillräckligt medvetna för att upptäcka dem och svara positivt på deras erbjudande om assistans.

Som ett resultat av det har ni haft gott om tid att orsaka varandra mycket lidande, och att bygga upp stora kvantiteter av förbittring och ilska vilket ni nu är i slutfasen av att släppa för gott, så att ni kan frigöra er från den overklighet ni byggt. De gudomliga Kärleksfälten flödar ut över de återstående mänskliga egenskaperna som på något vis är oförenliga med Kärlek, vilket möjliggör för era Ljusbärare och vägvisare som inkarnerade av denna anledning, som alla har valt att trotsa sitt eget spirituella fundament i sin strävan att undvika fruktan och lidande där de har varit inblandade så länge.

Dessa kollektiva förändringar av hjärtan har långsamt utvecklats under det senaste århundradet ungefär, och har accelererat fantastiskt de senaste två decennierna, vilket lett er framåt mot ert oundvikliga uppvaknande. Det har för oss i de andliga världarna inneburit en ojämförlig glädje att se hur positivt, och sannerligen modigt, ni rört er fram emot denna momentana händelse, eftersom ni för att kunna göra det var tvungna att inse och släppa de mycket verklighetstrogna rädslorna ni hade uppfunnit för att forma delar av er imaginära omgivning. Detta innebar att lära er att älska och lita på varandra igen - något som gick förlorat då ni engagerade er i den uppenbara separationen från Verkligheten – och era erfarenheten inom illusionen genom oräkneliga eoner omöjliggjorde sådan öppenhet, liksom tillit verkade extremt kontraproduktivt. Hur som helst, några av er började göra just detta, och resultatet har blivit en porlande ström av Kärlek och tillit som leder er mot ett fullständigt fantastiskt avslut på er vistelse i illusionen. Ni har åstadkommit enastående framsteg under de senaste få åren – framsteg som till och med förbluffat oss i de andliga världarna, eftersom de kärlekslösa attityderna och beteendena ni har utövat så länge verkade vara så väldigt kraftigt integrerade i er, och på ett plan verkade det som att ni omöjligt kunde bli redo att vakna så tidigt som ni faktiskt har gjort.

Gratulationer är på sin plats för era outtröttliga ansträngningar vilka har fört er till själva gränsen för uppvaknande. Avslutandet av den processen är inom räckhåll. Er kärleksfulla broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

No comments: