viglink.com

Monday, December 17, 2012

Ditt Hjärtas Autobahn



Uppstigna kollektivet, 16 december 2012


Kanal: Angelica

I ett hörande och kännande Hjärta som befinner sig ”vaken” är ett överflöd av ord, teorier, begrepp och förklaringar inte nödvändigt. Där säger det lilla mer. Det lilla håller kontentan av alla dessa ord, teorier, perspektiv och upplevelser. Tystnaden talar högre. Från Hjärta till Hjärta.

Likt en autobahn som håller alla genvägar, stigar och avstickare. Likt en avstickare och en genväg som transcenderat till en bred och oändlig autobahn.

Det behöver inte vara så svårt för att fånga det stora. Det behöver inte vara så komplicerat för att fånga det enkla.Det enkla håller det stora. Det stora är det enkla.

Städa bort alla ”farthinder” och krockade bilar på ditt eget Hjärtas autobahn, och du behöver inte ruska omkring på de snåriga stigarna för att säga vad du vill säga, vad du vill visa, vad du vill vara. Du behöver inte längre vara en fartdåre på din egen autobahn i form av ditt eget liv, där poliskontrollen är din egen kropp som säger ”Mmm, nu gick det lite fort va? Ta fram körkort och blås (andas) här!”

Kliv in i den perfektion som redan finns bortom tanken, bortom känslan.

Lita på underlaget av din egna autobahn.

~ Det Gudomliga Medvetandet genom Angelica

Originalsajt och Copyright: www.sananda.se

No comments: