viglink.com

Thursday, December 27, 2012

Mer information om vintersolståndets energiöverföring och healingsessionen till Jorden 28 december


Kära medlemmar i nätverket,

Välkommen att delta i Moder Jord-nätverkets månatliga globala healingsession för vår älskade Moder Jord! Healingsessionen äger rum fredag 28 december, klockan 20.00-20.30 svensk tid.

Detta är en mycket viktig healingsession, på grund av energiöverföringen av gudomlig svart kvinnlig energi (yin-energi) till Jorden från det Svarta Hålet i Galaxens mitt vilken kulminerade under vintersolståndet runt 21 december – och har lett till en intensifiering av utrensningsprocesserna i Jorden inför övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Även om denna energiöverföring har ökat tillgången av kvinnlig energi på Jorden, så är dess främsta uppgift att aktivera utrensningsprocesser och föra upp Jordens och mänsklighetens blockeringar och karma till ytan. Jorden och mänskligheten befinner sig fortfarande i ett stort överskott av manlig ljusenergi och ett stort underskott av kvinnlig mörkerenergi, och det är fortfarande den kvinnliga energin som behövs för att hela alla de blockeringar som kommer upp, och för att successivt återställa Jordens energibalans. I denna healingsession aktiverar och sprider vi den kvinnliga energin från Jordens inre kärna, och hjälper därigenom Moder Jord och mänskligheten att hela de blockeringar och den karma som har aktiverats i och med energiöverföringen av svart energi under vintersolståndet.

Maria deltog i påbörjandet av energiöverföringen av svart energi redan för några veckor sedan, och uppmanades sedan den 21 december att delta i intensifierandet av energiöverföringen. Tillsammans med Manne så kopplade hon upp sig mot den Galaktiska Federationen och öppnade upp det Svarta Hålet ytterligare, vilket ledde till att hela Jorden fullkomligt dränktes i svart energi. Under själva öppnandet som skedde på natten till den 21 december så hörde Maria hur mängder av upplysta gudomliga ”mörkercivilisationer” från den Galaktiska Federationen sjöng heliga djupa mantran i kör, ungefär som tibetanska munkars strupsång, fast betydligt djupare toner som inte mänskliga röster kan återge. Det finns i Kosmos upplysta civilisationer som både är ljusbaserade (manlig energi) och mörkerbaserade (kvinnlig energi), men det har ingenting med gott och ont att göra (vilket är ett vanligt missförstånd på Jorden i och med mänsklighetens avstånd till den kvinnliga energin och rädslan för ”mörkret”). Dessa upplysta gudomliga mörkercivilisationer är representanter för den kvinnliga energin och hjälper med sina mantran till att aktivera och stärka den svarta kvinnliga energin som överfördes till Jorden, eftersom dessa mörka, lågfrekventa ljud är ljudmässiga motsvarigheter till den kvinnliga, mörka, lågfrekventa energin.

Manne upplevde hur den svarta energin lade sig som ett moln runt hela Jorden, och även hur den penetrerade hela Jorden in till dess kärna, och bearbetade alla blockeringar som finns i hela Jorden. Moder Jord upplevde denna energiöverföring som en stor svalka och Manne kände hur Moder Jord drog som en djup lättnadens suck när den svalkande kvinnliga energin genomträngde hennes energisystem (den mörka kvinnliga energin står för kyla, medan den ljusa manliga energin står för värme). Maria uppmanades därefter varje natt i ytterligare tre dagar att öppna det Svarta Hålet, för att sedan uppmanas att sluta efter att den fjärde dagens öppning var genomförd (24 december). Nästa steg i denna process är nu att Jorden och mänskligheten fortsätter att arbeta med den kvinnliga energin från Jordens inre kärna för att hela alla blockeringar som nu har aktiverats, och healingsessionen den 28 december är en del av detta arbete.

En personlig nyhet från oss är också att vi, Maria och Manne, har blivit föräldrar igen! Maria födde en underbar dotter genom en snabb och enkel förlossning tidigt på morgonen den 25 december! Genom det stora tillflödet av kvinnlig energi till Jorden och Marias eget arbete med den kvinnliga energin, så var förutsättningarna för förlossningen ideala, eftersom den kvinnliga energin står för fertilitet och fruktbarhet och är avgörande för att man ska få en bra förlossning (man kan själv kanalisera den kvinnliga energin för att förbereda sig på bästa sätt inför en förlossning).

Nedan finner ni bakgrundsinformation till healingsessionen (samma som för tidigare healingsessioner till Jorden), instruktioner för att delta, och mer information om Moder Jord-nätverket som tagit initiativ till dessa healingsessioner.

Tack för din medverkan! Tillsammans åstadkommer vi mirakel! Hjälp oss gärna att sprida informationen om healingsessionen.

Facebook-eventet för denna healingsession: http://www.facebook.com/events/430503787018392

Moder Jord-nätverkets guide till vintersolståndet 2012: http://www.motherearthnetwork.net/documents/Moder_Jord-natverkets_guide_till_vintersolstandet_2012.pdf

Ljus, jordning och kärlek
/Manne & Maria, Moder Jord-nätverket
www.MotherEarthNetwork.net




BAKGRUND TILL HEALINGSESSIONEN

All energi i Kosmos består av den manliga och den kvinnliga energin. Dessa energier är grunden för all utveckling, och utgör polariteterna expansion/regression, ljus/mörker, ande/materia, himmel/jord, intellekt/intutition och så vidare. Målet för all medvetandeutveckling är balans mellan dessa energipolariteter.

Kunskapen om den manliga och den kvinnliga energin är en tidlös och allomfattande visdom som gäller för allt levande liv i Kosmos, från små organismer till hela galaxer. Denna uråldriga visdom har idag glömts bort och förtryckts, men fragment av den finns bevarad över hela Jorden. Några av de mest kända exemplen är taoisternas yin och yang och ursprungsbefolkningars tillbedjan av Moder Jord och Fader Himmel.

Den kvinnliga energin som kommer från Jordens inre, och den manliga energin som kommer ovanifrån, möts på Jorden yta. Dessa två energier i perfekt balans skapar den Högsta Gudomliga Kärlekskraften, den villkorslösa kärleken.

Idag är det ett enormt överskott av manlig energi på Jordens yta, vilket är den enskilt största orsaken till de obalanser som råder på Jorden idag såsom obalanserat väder och naturkatastrofer. Överskottet beror på människans obalanserade livsstil och vår destruktiva teknologi, kombinerat med de stora mängder kosmiskt ljus som strömmar in över Jorden inför övergången till den Nya Andliga Tidsåldern.

Denna energiobalans har skapat en mycket kritisk situation för Moder Jord, och hon går igenom outsägligt lidande varje dag. Tillsammans kan vi dock hjälpa henne att återställa denna energibalans och lindra hennes lidande. Mänskligheten fick för länge sedan i uppgift att balansera Moder Jords energisystem, vi är hennes väktare. Hon är beroende av oss, precis som vi är beroende av henne. Vi är ETT med Moder Jord. Mänskligheten börjar nu bli redo att återuppväcka denna tidlösa visdom.

Denna bakgrundsinformation och instruktionerna för healingsessionen är baserad på kanaliserad information från Moder Jord, naturväsen, mästare i andevärlden, andra civilisationer i Kosmos och det Gudomliga Medvetandet (Gud). Under healingsessionen deltar ett enormt kosmiskt nätverk, bestående av mästare i andevärlden, andra civilisationer i Kosmos, samt naturväsen på Jorden.

Dessa healingsessioner har en enormt stor inverkan på helandet av Moder Jord, bortom vad vi kan föreställa oss! Effekten av healingen ökar exponentiellt med varje ny människa som deltar. När vi deltar i healingsessionerna får vi också själva de energier vi kanaliserar, vilket stimulerar vår andliga transformation på ett mycket kraftfullt sätt.


INSTRUKTIONER FÖR ATT SÄNDA HEALING TILL MODER JORD

Stäng av mobiltelefoner, TV-apparater, datorer och annan teknisk utrustning. Sitt gärna utomhus om ni har möjlighet. Se till att ni sitter bekvämt och har full kontakt med golvet eller marken. Håll era kupade handflator mot varandra som i bön och låt dem vila i era knän. Ta ett par djupa andetag, slappna av i hela kroppen, och rensa era sinnen från distraherande tankar.

Gör er redo mentalt för att arbeta som kanal för Moder Jord-healingen och fokusera er intention på att hämta upp energin ur Jorden. Läs bönen för Moder Jord. Visualisera i ert inre hur en kanal öppnas upp från Jordens mitt och hur den lysande röda energin börjar strömma upp och flödar in genom era fötter, bakdelar och händer.

Låt energin fylla hela er kropp och sedan fortsätta vidare från er till det världsomspännande nätverket av naturväsen, mästare i andevärlden och kosmiska civilisationer som sprider energin till den eller de mest behövande platserna på Jorden. När du har öppnat upp energiflödet, fokusera bara på att vara närvarande i nuet. Det är individuellt hur energin känns, men det fungerar oavsett om du känner någonting eller inte.

Obs! Sänd inte vitt ljus till Moder Jord, och kanalisera inte ljus genom kronchakrat till henne, eftersom hon då får mer av den högfrekventa manliga energin hon redan har ett överskott av. Det Moder Jord behöver för att hela sig själv idag är den lågfrekventa jordande kvinnliga energin från Jordens inre kärna.



BÖN FÖR ATT AKTIVERA MODER JORD-HEALINGEN

Kära Moder Jord,

Vi ber dig allra ödmjukast, med kärlek och fullständig tillit
Ge oss kraft och vägledning.

Hjälp oss att kanalisera energi ur ditt inre,
för att fullständigt hela dig, till både kropp och själ.

Tack för att vi människor får leva hos dig och ta del av ditt överflöd.
Tack för din mångfald och din skönhet.
Tack för alla mirakel som sker på Jorden varje dag.

Moder Jord, vi kallar på din kraft!

~

Avsluta healingsessionen med att säga Tack.




OM MODER JORD-NÄTVERKET

Moder Jord-nätverket är ett ständigt växande globalt andligt nätverk bestående av tusentals personer över hela Jorden. Vi som driver nätverket är Maria Bertram och Manne Lindberg, och våra livsuppgifter består av att hjälpa mänskligheten och Jorden genom övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, och att delta i återupprättandet av den kvinnliga energin på Jorden. Maria har under flera års tid kanaliserat budskap från bland annat Gudomliga Medvetandet (Gud), Moder Jord, naturväsen, andliga mästare, änglar och representanter för andra civilisationer i Kosmos.

Vi sprider förutom kanaliserade budskap även instruktioner för hur man jordar sig själv på djupet, en förutsättning för andlig transformation och för att förbereda sig för övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Nätverkets huvudaktivitet är månatliga globala healingsessioner för Moder Jord enligt kanaliserade instruktioner. Nätverket anordnar även föredrag med bland annat offentliga kanaliseringar av olika källor. Allt nätverket erbjuder är 100 % gratis.

Läs mer om oss på nätverkets hemsida, där du också kan anmäla dig för att bli medlem och få vårt nyhetsbrev – med påminnelser och instruktioner för de globala healingsessionerna för Moder Jord, våra framtida kanaliseringar, publikationer och andra uppdateringar. Hemsidan finner du på: www.MotherEarthNetwork.net


Moder Jord-nätverket på Facebook:

Svenska: http://www.facebook.com/ho​me.php?sk=group_1688138998​21544

Engelska: http://www.facebook.com/ho​me.php?sk=group_1717650261​97648



Vi skickar enbart ut information kopplade till vår egen verksamhet. Ingen annan kommer att få tillgång till din e-postadress. Allt vi erbjuder är gratis.

För att avsluta din prenumeration, klicka här·eller gå till hemsidan och avregistrera dig.


No comments: