viglink.com

Thursday, December 13, 2012

“Skapa inga missförstånd, Ni Kommer Att Bli Kallade Till Tjänstgöring.”


Av Bella Capozzi





by theangeldiaries
Oberoende av ålder, ert yrke, era nuvarande omständigheter i livet … skapa inga missförstånd, ni kommer att bli inkallade till tjänstgöring. Igenom era tjänster, ska ni bota. Genom era ord, ska ni vidarebefordra kunskap. Er närvaro ska arbeta för att väcka de vilsekomna och de sökande. I era arbetsförhållanden, skl ni vara en som går in i ett förmörkat rum och, liksom ett fyrtorn, sprida det med Ljuset. Genom värdet av er existens, ger ni hopp, frid och ett tyst löfte av en vänligare, mer barmhärtig värld. De kommer att söka er under dagarna som kommer, dessa själar. Var för dem stjärnorna som lyser upp deras förmörkade himmel; var som solen, uppstigande för att lysa upp vägen de vandrar, att lysa upp deras väg. Er närvaro här är något av en levande, som ger uttryck åt vikten av den gryende nya tiden, och tids nog ska de känna igen er som sådana.

Dessa tider är laddade med förhoppning. Allt är glödande med möjlighet.

Ni är de som håller allt på plats och vägvisare. Det är ert ansvar att guida och att instruera genom exempel. Välj era ord med stor omsorg, eftersom det talade ordet utövar förmågan att antingen höja eller slita sönder. Var försiktiga. Tänk innan ni talar och agerar, för att inte skada er Broder, varande överlagt eller oavsiktligt. Utöva medkänsla och urskiljande och godhet. Besluta bara med ert hjärta.

Oroa er inte för att ni kanske inte hör signalen när den kommer. Och att ni ska missa ert gyllene tillfälle att få vara till tjänst. Oroa er inte, eftersom något sådant är omöjligt. Tiden för er aktivering är Gudomlig och var förutbestämd innan er födelse. Man kan säja, ni är permanent sammankopplade att ta emot det. Det är ingenting som ni behöver göra och ingen särskild träning som ni måste åta er. Det är redan avklarat. Ni var födda förberedda. Gör er av med några rädslor ni har, att ni inte klarar uppdraget. Det är ert ego som talar, så tysta ner det med kärleksfull vänlighet och skicka iväg det för att bli helad. Uppträd som ni gör normalt, var den ni är, och gå dit ni skulle gå. Kallelsen ska komma oavsett. Gör ingenting annat än att hålla ett öppet hjärta och förstånd, och ett öra inställt att höra er inre röst. Sedan invänta er inbjudan.
~•~•~•~•~•~•~•~•~


Översättare: Bibbi Ahrnstedt – www.st-germain.se

Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.

No comments: