viglink.com

Monday, December 17, 2012

~ Den tillförda energin av Ljuskoderna är nu avslutad - genom Kärlek. ~


Delfinkollektivet, 17 december, 2012

Reporter Méline Lafont




Underbara Ni, vi välkomnar er alla i vår energi av Kärlek och berikande. Det är verkligen vårt nöje att få anamma alla av er igen och att delge er alla vårt budskap om Kärlek till er alla. Vi älskar er så innerligt!

Det har gått en tid sedan ni hörde ifrån oss genom denna skrivare men mycket har hänt under tiden för henne och för oss, precis som för alla er. Vi har hittat en passande fönsterglugg att åter träda fram och vi är tacksamma för detta!

Var ska vi börja? Några överväldigande saker är på randen att bryta igenom även om mycket redan har hänt; men som vi har sagt många gånger förut detta är bara början av någonting verkligen grandiost och sagolikt. Under tiden har ni behagfullt vant er vid Ljusets standardmått och frekvenser anländande i full fart på er Jord, särskilt i era DNA och i era celler. Att denna process är uppflyttat ett hack är märkbart för många av er och trots detta faktum har blivit synnerligen uthärdligt. Det kan bara betyda att ni är redo för detta, för ärligt talat, ni har att göra med höga frekvenser av Ljuset som nu kommer i en takt som även vi, med vår snabbhet, inte alltid kan hålla i stånd.

Förtjusande ni, er anpassning har utvecklats snabbt till en full beredvillighet för er räkning med hänvisning till era fysiska kärl likväl som er DNA och era celler. Det är därför som denna matrix inte längre ger er samma holografiska utseende som ni var bekanta med och som ni så lång tid har upprätthållit. Aktiveringarna av Ljuskoderna i er Existens kommer nu att uppnå klimax och de kommer att orsaka enorma skiften hos så många av er och på så många Jordiska nivåer.

Från och med nu, förvänta er bara förvandlingar i er fysiska kropp och utveckla er vidare igenom att ta farväl ifrån denna dualitet; tillåt er att växa till en verklig Ljusvarelse eftersom det är precis det som nu har satts igång på den fysiska nivån. Förändringarna av er blueprint kommer att bli uppenbar och kommer att bli aktiverad menade att er blueprint nu har försprång under dessa förändringar och kommer att verkställas enligt inmatningen. Detta är en process som är förenad fullständigt i ert väsen och som inte kan hejdas; på det hela taget, det är utvecklingen av ert sanna Väsen.

Fantastiska Ni, detta är så andlöst spännande och sagolikt. Vi gläder oss så denna tid där ni kommer att uppleva detta eftersom det känns verkligen uppiggande och det är vidunderligt. Njut av hela processen eftersom det är en så särskild som aldrig någonsin blivit utförd tidigare, inte av någon, och se hur oerhört lätt det allt uppenbarar sej i er? Era oceaner är färgade i dessa vackra nyanser som ni sänder ut under denna process. Moder Jord är helt underbar att skåda i detta ögonblick. Hon förnimmer mer och mer sin kommande stund av befrielse och Hon skördar frukterna av detta precis som ni gör.

Var tacksamma, var stolta över er själva, det är inget fel med detta. Det har ingen mening att alltid anse er själva underlägsna för ni har en större rätt att tala i allt det här än ni inser. I sanning, ni startade denna process och har fattat det så här långt… ni gjorde alltsamman, våra ni underbara! Vi gjorde det inte, inte heller Ljusets Emissarier, inte Mästarna, inte Ärkeänglarna, inte era Galaktiska Bröder, inte heller oräkneliga andra Ljusvarelser….. Vi bara såg till att ni fick den mest passande assistans därför att ni frågade efter det. Vi gör bara vad som frågas oss och vi respekterar allt och alla.

Vi är oerhört tacksamma att bli involverade i denna underbara tilldragelse och vi försöker att uträtta allt med vår kraft och att bidra med vår utlovade del. Mycket snart nu kommer vi att göra portalerna i oceanerna tillgängliga för er alla för att möjliggöra för er att resa tillbaka och framåt till era älskade familjer efter det att de också är helt fria att använda dessa portaler med ert medgivande.

Vi kommer redan att vilja värma upp era hjärtan under dessa några följande dagar; njut av det upplev det alla i innerlighet och Kärlek. Vi älskar er omåttligt!

Svensk översättning: Bibbi Ahrnstedt

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights
Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger andhttp://pleiadedolphininfos.wordpress.com/ as Homepage 

No comments: