viglink.com

Monday, December 17, 2012

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 16-23 december 2012



Mina Kära!

Under dessa tider upplever många av er en känsla av avslut med alla frågor och utmaningar som ni har försökt omvandla till en större förmåga att älska er själva och andra med medkänsla och acceptans. Ni har gått bortom era tidigare upplevda begränsningar och öppnat ert energifält för större möjligheter. Varje gång ni har gjort detta har ni öppnat upp er själva till att släppa in mer av ert Högre Ljus. Nu är ni redo att skifta till den nya horisont som väntar strax bortom gränsen för er uppfattningsförmåga.

Håll er till visionen om det bästa och det mest glädjande liv ni kan föreställa er. Se er själva faktiskt leva ett sådant liv i verkligheten. Dröm stort och skapa en komplett bild av era drömmars liv, måla i alla detaljer som ni skulle vilja se och uppleva i detta ideala liv. Lägg till struktur och färger och väv sedan in allt med hjälp av er fantasi till den mest perfekta skapelse ni kan föreställa er. Lägg till eller ändra det ni vill tills ni känner er fullkomligt tillfredsställda och nöjda med er skapelse. Se er själva som perfekta, och se hur andra omkring er njuter av att deras drömmar uppfylls. Detta är den värld ni håller på att skapa, där alla har allting de behöver för att leva i fred, glädje, tillfredsställelse, frihet och lycka.

Kaoset omkring er är ett tecken på att Ljuset kommer in i större mängder. Det finns många som desperat försöker hålla fast vid det gamla paradigmet där svek, lögner, rädsla, mörker och förödelse gällde. Dessa tider är snart slut och det gäller för våra älskade Ljusarbetare att varje dag hålla Ljuset stadigt med all den kraft de kan uppbåda för att få balans i deras del av världen. Skicka Kärleksenergier till människor och platser på Jorden som plågas och lider. Kom ihåg att ni har makten och den makten är Kärlek. Det är genom detta arbete som Ljuset ska fortsätta att existera.

Låt anpassningen och inställningarna av era fysiska, eteriska, mentala och emotionella kroppar fortsätta att uppgraderas, när era gudomliga mönster byter form omkring er. Ni kommer att uppleva fler stunder av frid och tillfredsställelse med enkla nöjen i era liv. Ta en paus så ofta ni behöver för att ta hand om er själva. Förse ert sinne och era känslor med tankeformer av högre frekvenser i form av mentala bilder i er fantasi, med affirmationer, med böner och meditation. Detta är nyckeln till att övervinna de lägre dimensionella aktiviteter som har ägt rum.

Vet ni att när ni ber för världen och dess invånare, individuellt eller kollektivt, kommer vi, er Ljusfamilj och Änglalegionerna av Ljus, att matcha och mångfaldiga varje bön som är för allas bästa tio miljarder gånger. Vi är i denna stora omvandling och förändring tillsammans, för när Jorden skiftar så gör mänskligheten och de högre Ljusdimensionerna det också. Allt arbetar i enighet med gudomligt syfte och gudomlig samordning. Vi, er Ljusfamilj, hyser den största beundran och respekt för den roll ni har valt att spela under dessa omvälvande tider. Vi är här och ni är aldrig ensamma.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh- www.st-germain.se

©2011 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: