viglink.com

Wednesday, December 26, 2012

Uppsats om 2012 Matthew Ward

December 31, 2007





Kapitel 12 - "2012"


Gud - Okej, Suzy, låt oss tala om detta ämne som är annalkande större när dagarna passerar: Vad kommer att hända när du korsar ut den sista dagen i 2011 i din kalender och du fästa upp en för 2012? Tankarna i många sinnen om det året, från det sublima till det löjliga, och eftersom den senare är så snabbt upp, det är där jag ska börja.

Nej, din värld kommer inte att sluta. Jorden är en evig själ lever en planetarisk kropp, och nu när det är tillbaka från randen av förstörelse-tack vare infusionen av ljus från din "rymden" grannar-och på vägen tillbaka till sin ursprungliga pulserande hälsa och skönhet, hon kommer att hålla det för en lång tid framöver.

Med "löjligt" stod för, vad är det "sublime" som du kan förvänta 2012 för att få? Liksom allt annat som händer överallt, är valet upp till individen, fattar beslut vardera. Vad jag kan säga med säkerhet är att du som gör resan med Jorden in i de högre plan kommer att leva i den utlovade guldålder. I många av hans budskap har min Matteus-Själv beskrivs noggrant de förändringar och utmaningar under övergången mellan nu och din värld i 2012 med dess häpnadsväckande skillnader som du kommer att välkomna helhjärtat.

Suzy, jag behöver dina kunskaper här, för att hitta alla delar av hans budskap om detta och organisera och redigera dem så att informationen flödar fint och det finns ingen överflödig eller dubbelarbete material. Så kommer du att arbeta med mig om detta?

Suzy - Jo, naturligtvis, om det är vad du vill. Men jag är nyfiken, varför du inte bara prata om det här själv?

Gud-Jag vet allt om din nyfikenhet, Suzy. Min förkärlek för Matthew ord går tillbaka till denna "paraply Gud" av er, den odelbara summan av varje enskild själ i detta universum, och till dig är att kollektiva multidimensionell intelligens otänkbart. Det är alla där, och det är min poäng. Jag vill att informationen ska komma från en högt utvecklad själ som ganska nyligen livet på jorden och kärlek obligationer med några själar bor finns ett personligt perspektiv samt en autentisk redogörelse för jordens resa in i guldåldern och vad livet kommer att se ut. Jag kan inte tänka mig en mer lämplig själ än din käre son, kan du?

Suzy-Gud, du vet mycket väl att du spelar upp till mina moderns gener, inte du!

Gud - Och varför inte spela min trumfkort här "Mamma"-Jag vet hur mycket arbete är inblandade i vad jag har bett dig att göra. Efter detta "Essay on 2012" är på plats, kan jag har lite mer att säga än "Tack, min älskade barn."

****************

Essay on 2012

av
Matthew


De som har tolkat år 2012 som början på slutet av mörkret, never mind totala slutet av världen!-Har misstolkat dess betydelse. De flesta enkelt uttryckt, 2012 förebådar Jordens inträde i guldåldern, och mellan nu och då är en tid av övergång från livet som du har känt det i livet helt i harmoni med hela naturen.

Allt i universum är energi vibrerar vid en frekvens eller annat, och när jorden var i bästa hälsa i tider ni vet, men kommer inte ihåg, alla hennes livsformer var vibrerande harmoniskt. När hon var nära döden mer än sex decennier tillbaka, det fanns ingen harmoni som helst, ingen balans i naturen, det fanns knappast tillräckligt med ljus för att upprätthålla någon form av liv, inklusive jordens egna. Vad händer nu, med hjälp av stabiliserande krafter, är omvandlingen av din värld-Jordens föryngring och återgå till balans omfattande klar 2012.

Men det året inte längre har "tid absolutenessen" det en gång hölls i profetior, och din kalender kan inte exakt förmedla när de stora övergångsbestämmelserna förändringar kommer att slutföras eftersom linjär tid försvinner. Vad du uppfattar som tid passerar snabbare och snabbare är effekten av de högre energipriserna plan där du bor nu, där allt accelererar som Jorden gör sin väg in i kontinuum-eller rättare sagt eftersom ditt medvetande griper verkligheten av tidlöshet , verklighet evigheten och oändligheten. Ju snabbare eller mer intensivt, genomsyrar ljuset Jorden, snabbare din "tid" går när hon går fortfarande högre i fjärde densiteten vibrationer. Så, precis som i detta ögonblick din kalender vecka passerar på mindre än halva tiden av en kalendervecka ett dussintal år sedan, kommer 2012 att komma allt snabbare än din nuvarande kalender kan tyda.

Nu då, varför detta år har historisk betydelse universellt? Det handlar himmelska kretsande cykler och deras påverkan på er planet samt mönster Life gjorde totalt klarhet genom högt utvecklade varelser som planerade Högre Universal-MAN med attribut av andlighet och intelligens som vida överstiger det i dagens Jorden befolkning. Möjligheterna att återgå till högre densiteter har erbjudits i tidigare cykler och missade, och den här gången när energiska anpassningen åter optimala är avancerade civilisationer hjälper så jordens lust att stiga till sin tidigare vibrationsnivå garanteras. Vad händer på jorden påverkar universum, så det är av yttersta betydelse för de avancerade civilisationer som medeltiden på din hemplanet att förena i ljuset och du kunnigt ta din rättmätiga plats bland din universella familj.

Längs vägen kommer det att finnas många djupgående förändringar, förändringar du kan inte ens föreställa sig, som kommer att förvandla livet som du har känt det i livet i total harmoni med hela naturen i hela världen och sålunda flyta ut i universum. Mycket lite av den underbara världen på din horisont kommer att förankras i dina system hittills, det är just därför du skapar din nya värld! Gudinnan vibrationer som redan visar effekterna kommer att fortsätta att välsigna dig som individer och som en civilisation. Negativitet som är roten till rädsla, girighet, vanära och våld kommer att vara borta i Golden Age, och vibrationerna i jordens helhet blir KÄRLEK. Kärlek, som är samma energi som ljus utan bara annorlunda uttryckt, är det rena essensen av Skaparen, den yttersta makten i kosmos. Denna energi är sammansättningen av själar och nyckeln till att öppna hjärtan och illumining sinnen, och det flyter i överflöd på jorden än någonsin tidigare. Då mörkret fortsätter att blekna, kommer att älska att ersätta konflikt och tyranni med fred och samarbete, kärlek kommer att eliminera den ytliga överlägsenhet en grupp framför en annan, kärlek kommer att upplysa dem som betraktar andra som ägodelar eller avstås och lyfter dem som har utsatts för levande i dessa villkor. Kort sagt, kärlek är den makt som omvandlar din värld.

Även om inga större fästen mörkret upphör abrupt, kommer övergången att vara som en blixt i jämförelse med de långa tidsåldrar att våld, ojämlikhet, missbruk och svek rådde. Om du kunde se i parallell rörelse takten i de senaste många århundraden, då endast intermittenta flimrar av ljus bröt igenom den dominerande mörkret, och takten i de senaste årtiondena av växande ljusintensitet, skulle du förundras över hur snabbt förändringarna.

De progressiva förändringar har krävt och kommer att fortsätta att kräva hjälp av utomjordingar. Nästan alla av dem är okända för dig utom när vi talar om dem och i vissa fall, skickade sina egna meddelanden vidare, men några av de starkaste och mest erfarna ljus krigare i detta universum finns rätt bland er, som arbetar bakom kulisserna för att vägleda väsentliga förändringar, så att så många som möjligt av jordens invånare kommer att följa henne i de högre plan. Detta är hur älskade och betydande allmänt er planet är och hur älskad och viktig du är! I enlighet med universell lag, är det din uppriktiga önskan om jordens välbefinnande som är din inbjudan, din förfrågan till de civilisationer för deras hjälp, men din förvirring om hur att läka den genomgripande skador mänskligheten har åstadkommit också är en del av deras gudomliga tillstånd att hjälpa. Du är ansvarig, men eftersom det är ditt hemland och du valde att vara där just för att delta i denna process. Det är därför miljontals har inspirerats till att bli aktivt involverad eller monetärt stödja ansträngningarna att stoppa våldet och miljöförstöring.

De första reformerna är i regeringar. Många av befolkningen som är omedvetna om den pågående omvandlingen se styrande politik som leder till randen av planetariska katastrof, och även bland ljusarbetare det finns farhågor om vad som kommer att hända i denna kritiska världsarenan. Inte bara är det svårt för dig att föreställa system dramatiskt skiljer sig från vad du är van vid, men i reformer av den nödvändiga storleken, är det realistiskt att förutse förvirring och underblåsa. Vänligen vet att pålitliga själar med andlig integritet och expertis inom olika områden styr är redo att ta rodret och bringa ordning så snabbt som möjligt som korrumperade, tyranniska regeringen ledare unseated. En stor del av "blandar" i USA: s regering kommer att leda till slut sitt engagemang i krig och interna och internationella stridigheter, och lämna sätet andra egennyttiga statschefer kommer att sluta inbördeskrig, folkmord och långvariga konflikter. Många kloka och kan ledare i tidigare Earth liv valde att återvända till planeten för att slutföra sina grunden för denna unika tid till hands, och andra är medlemmar i din "space familj"-många är dina förfäder, som frivilligt att hjälpa till under denna övergångsperiod . På något sätt är de där för att "ta över", utan snarare de kom som svar på dina tankar, känslor och handlingar för fred, rättvisa och stabilitet i din värld. Omvandlingen till hands är din önskan och själ nivå syn-om det inte vore så, skulle det inte hända. Söker ännu längre framåt under det senaste decenniet eller två några själar har kommit in med de avancerade andliga klarhet och uråldrig visdom som naturligtvis kommer att sätta dem i ledande roller.

Eftersom pengar är grunden inte bara för handel, men i ännu högre grad för att koncentrera makten, är behovet av ekonomiska reformer i hela världen så avgörande som förändringar i nationellt ledarskap. Ekonomin som rapporterats är mer myt än verklighet. Endast en jämförande handfull människor vet hur svagt och korrumperat den globala ekonomin är eller att den internationella handeln och aktiemarknaderna manipuleras av Illuminati, en grupp av mörkt lutande människor som har passerat sin snäva globala tyglar från generation till generation. De har samlat stora förmögenheter genom att kontrollen samt genom att ta ockerräntor banklån och ränta mammut mängder från deras illegala droger industrin och de använder pengarna för att köpa regeringar, konkurs länder och utnyttja sina naturresurser, hålla miljarder själar på knappt existensminimum, och finansiera båda sidor i krig som de fällning och permanentar grund av krig de får vackra vinster. Detta kan inte fortsätta och det kommer inte. Den samvetslöst ojämlik fördelning av pengar i din värld kommer att sluta. Även om jag inte kan ge er ändliga detaljer i övergången, kan jag ge dig en överblick och försäkra er om att de ärliga, kunniga människor som kommer att hantera processen kommer att hålla störningar till ett minimum eftersom de ganska fördela världens rikedomar.

Illuminati är olagligt och omoraliskt samlat förmögenheter kommer att sättas i omlopp och deras exploatering av naturresurser i världen kommer att sluta. Eftersom detta maktbas är det möjligt för dem att ställa regeringen och bank politik och egna multinationella företag, de korrupta kontroller också kommer att sluta. De enorma skulder de fattigaste länderna uppstod genom deras tillstånd av desperation, ofta orsakad av Illuminati åtgärder och inflytande, men lånen gick till despoterna styr länderna och inte gynna medborgarna, så dessa skulder kommer att ogiltigförklaras och bistånd direkt till folket. Många nationella gränser har fastställts av segrarna i kriget som ville de naturresurser och som skapade "de som inte har" som tidigare var "måsten". När kärleken i själar slutar alla konflikter, gränsar inte längre kommer att vara orsak till tvister eftersom alla folk kommer att vara "måsten".

De kassakistor i USA, som felaktigt anses vara den mest skattemässigt ljud nationen i världen, har varit tomt under en tid. Statsskulden, till stor del på grund av skurkstreck av Illuminati-ägda Federal Reserve System och dess IRS inkassobyrå, blir hanterbara när detta system upplöses. De olika valutor, särskilt dollar, har ingen grund dagligen transaktioner med miljarder dollar och andra valutor är bara information som skickas från en dator till en annan, och de vida överstiger pengar att backa dem. Den "nya" grunden för valutor kommer att bli en återgång till en gammal, där ädelmetaller var en uppsättning standard för utbyte, och "gammaldags" byteshandel igen kommer att vara ett utmärkt sätt för nationer och samhällen att bedriva viss verksamhet.

Grunden för en stor del av din nuvarande ekonomin kommer att förändras avsevärt och sysselsättningen kommer att ändras därefter, men din större andlig klarhet och användning av hjärnans kapacitet i de högre frekvenserna kommer att möjliggöra en glad övergång till fält som stöder samarbete mellan nationer och harmoni med naturen. Den hänsynslösa förstörelsen av din omgivning genom olje-och gasutvinning, gruvdrift, avverkning och deras resulterande föroreningar upphör och alla typer av gifter i atmosfären, jord och vatten kommer att avskaffas. Skogar kommer att återställas till de nivåer som krävs för balansen i naturen, och behovet är stort liksom att bevara och utöka livsmiljöer där djuren har reducerats till räkningsbara tal, precis som haven måste returneras till hälsa så det marina livet kan blomstra i stället av försvinna. Det finns planer för att uppnå dessa mål samt hålla orörda landområden utan konkreta intrång och genomföra alternativa kraftkällor. Teknik känd men undertrycks och de mer avancerade tekniker som kommer att införas av dina universella bröder och systrar kommer att rensa föroreningar och ge förnybar energi, nya transportsätt, nya typer av byggnadsmaterial, och kraftigt förbättrade mat produktionsmetoder. Era hjärtan kommer att glädjas med den fantastiska snabbhet med vilken dessa förändringar kommer att hända!

Naturliga byggprodukter som kommer i bred användning tillsammans med växter som kommer att införas innefattar lera, starka vass, halm, tropiska käppar och stenar yta, och alla kommer att användas i medveten avtal med mänskligheten. Medan det finns otaliga nivåer mellan de lägsta och högsta universella intelligens, som du kan tänka på som allvetande, ingen sak utesluts från massan medvetande. För att vara mer personlig, ja, för att vara mer korrekt, substitut "själ" för "sak" och du kan se sambandet av samtliga i detta universum. Ju högre vibrationer alla miljöer, desto högre grad av förståelse för allt liv i det, så precis som du expanderar i medvetandet, så är alla delar av naturen i din värld växer i deras olika nivåer av medvetenhet.

De snabbväxande grödor, blommor, bomull och andra fibrer-producerande växter kommer växter med medicinska aspekter, käppar och gräs, och alla typer av träd är överens om att växa så länge som behövs för att uppfylla dina krav och sedan förvandla sin energi i ditt användning av dem. Även om mycket mindre virke kommer att användas än vad som nu inkluderar den heliga relationen mellan träd och mänsklighetens sig villiga att användas för dekorativa delar bygga inredning och möbler på kort sikt, kanske så länge som nästa halvsekel. Bekräftelse av alla dessa naturliga källor "betydelse och medvetenhet och tacksamhet för deras vilja att ge sina liv för din användning blir inneboende i alla människor. Också kommer du att känna och minnas den Devic riket som är så nära allierade med skönhet och blomstrande allt som du anser naturen.

Fördelningen av livsmedel och andra grundläggande nödvändigheter livet finns i de rikare länderna kommer att delas på ett rättvist sätt med de fattigare länderna till dess att en global produktion beställning uppnås. Dieter kommer att ändras från kött och skaldjur på växter som människor lär sig att respektera och hedra alla djurliv. Besättningarna i livsmedelsproducerande djur minskar genom upphörande av avel och naturlig övergång, och som växterna blir kost häftklamrar kommer något som skadligt var genetiskt skjul dessa egenskaper.

Djur i det vilda kommer instinktivt vet inte overpopulate och de som är köttätande kommer vända sig till växtriket för näring. De albiner som födda i flera djurarter har både andlig och övergångsbestämmelser betydelse. Du associerar vit med fred, och dessa rariteter som visas är symboler för de kommande förändringarna i djuriska natur som avslutar rovdjur-byte livsmedelskedjan och återställa fredliga relationer som en gång fanns bland alla arter, inklusive människan. De fall av osannolika över arter vänskap och även främjandet av de unga från en art av mödrar av en annan är mer tecken på jordens återgång till sin ursprungliga paradis själv. Ändå är en mycket viktig faktor i detta inspiration i många själar som förespråkare för djurriket och lindra deras konstgjorda situation.

Den valar "andlig uppdrag, att förkroppsliga i stor bulk och bebor dina haven där de absorberar och förankra ljuset strålade till planeten från avlägsna civilisationer, snart har uppfyllts. Dessa valar och delfiner själar, vilka arter hela är de mest utvecklade andligt och intellektuellt på er planet kommer att skjuta i höjden till sina ursprungliga ljus stationer när de lämnar fysiskt, men de kommer att fortsätta att pryda din planet med sin kärlek energi.

Vad är allmänt känd som "global uppvärmning" och "El Nino" är en del av jordens naturliga processer för att återgå till sin ursprungliga milt klimat överallt. Medan hon uppnår detta kommer glaciärer smälter kommer de stora öknarna blir åkermark kommer regnskogar blomstra, och variationer i temperaturer kommer markant att minska-slutligen kommer everyplace i din värld är bekvämt beboelig. Folk nu bor i den kallaste eller varmaste trakter kommer att anpassa, men det är oundvikligt att de få djurarter i polarområdena kommer att försvinna och några som bor i utkanten överlever genom att migrera, de berörda arterna instinktivt vet inte att reproducera eller när man ska gå.

I motsats till nuvarande räkna och säkert prognoser befolkningen, dina nummer minskar och födelsetalen fortsätter att sjunka, men inte förhastat. Balansen i naturen inte längre kommer att kräva pest, så ingen sjukdomsalstrande eller överföring av faktorer kommer att vara närvarande, och den gemensamma användningen av giftiga kemikalier och receptbelagda läkemedel kommer att upphöra. Medicinska behandlingar kommer att drastiskt förändras tills det inte längre finns något behov av behandlingar eftersom organ, som kommer att ha en mycket längre livslängd, blir fri från alla former av dis-lätthet. Nya pedagogiska system och material resurs kommer att återspegla faktiska universella och planetens historia, och sann andlighet kommer att ersätta religioner i enlighet med de sanningar som kommer att avslöjas.

Det är några av de mest betydande förändringar som pågår och framåt, och alla kommer att få trickle-down effekt som kommer att genomsyra och lyfta alla aspekter av livet på jorden. The Golden Age-den "andra upplagan" av Edens lustgård, kommer utstråla kärlek, harmoni, lugn och skönhet i anden som du, i din ihågkommen medvetenhet om att vara Gud och själva gudinna, ÄR.

Nu skall jag berätta några av de mer "down-to-earth" funktioner som du kan förutse att sköna värld. Stadsliv kommer att bli mycket mer givande för den anda än idag på grund av den rivning av undermåliga byggnader och återställande av en gång fina byggnader som förföll, tillägg av många små parker och färgglada lekplatser, grönsaker och blommor trädgårdar och bibliotek grannskap , konserter, museer och gallerier med lokalt producerade konstformer, underhållning och rekreation centrum för alla åldrar och intressen, och djur, även de du överväga nu vilda roaming fritt. Dessutom kommer nya transportsätt och en mycket rättvisare fördelning av välståndet att stadsbor att täta landsbygden, där en blomstrande verksamhet kommer att vara "bed-and-breakfast" hotell för att rymma den växande önskan om de oaser av respit från rutin aktivitet och att resa till avlägsna platser också. Ändå kan miljontals nu bor i städer föredrar att flytta till ensamhet och reparativ energi av välkända landsbygdsområden, skogsområden. Och, som en ny våg av pionjärer, kommer några av er vara motiverad att flytta till för närvarande obeboeliga platser när dessa start blomstrande och lockar den adventuresome, medan andra själar väljer att bo i husbåtar på den lugna, vilsam hav.

Arkitektur kommer endast begränsas av fantasin och val, men ingen byggnad är ful eller otillräcklig för sitt syfte. Geodetiska kupoler är populär som viljan fantasifulla byggnadskonstruktioner som speglar sorglöshet som så länge har nekats de flesta av jordens folk. Nuvarande och ny teknik kommer att producera byggmaterial liknande i styrka och utseende till dagens betong, stål, styva och flexibla plaster och de tillsammans med naturliga produkter och simuleringar kvalitet av fina träslag kommer att i stor utsträckning. Så kommer glas, som kommer att ändras från sin nuvarande sammansättning, eftersom du kommer att vilja leva närmare med naturen även när du är inomhus.

Genom enhetlig uppsåt, kommer ingen strö eller eyesore av något slag finns överallt. Oavsett var du bor eller reser, vill du inte vista fläckas av ledningsstolpar som nu är nödvändiga fördärvar på landskap. Polerna kommer att tas bort och där ledningar krävs, kommer de att vara under jord och andra energikällor kommer att vara direkt, utan behov av anslutningstrådar. Även telepati blir en vanlig form av kommunikation, kommer röst-till-tal gemenskap över miles vara lika viktigt som nu, men de skadliga aspekterna av de trådlösa metoder du använder kommer att vara borta. Vidderna av betong gradvis kommer att tas bort också, eftersom nya transportsätt kommer att förändra behovet av aktuella bränslen och motorvägar.

Alla orättvisa lagar och politik kommer att slås ned och utbildning över hela världen kommer att noggrant återspegla universella sanningar. Den skrivning, tryckning och distribution av läroböcker kommer att ske snabbt i samband med datoriserade lektioner och de själar som är medfödd beredda att lära kommer att öka upp till detta uppdrag de hade valt.

Dessa och andra underbara skillnader livsstil väntar du verkligen gigantiska förändringar från livet i detta ögonblick, ännu den största omvandlingen du kommer att uppleva är i mänskligheten, där kärlek och högre medvetande återskapa "mirakel". Liksom själar på jorden och i Nirvana igen kommer fram och tillbaka mellan dessa fysiska och ande världar, sluten resor som var vanligt fram till tredje densiteten begränsningar sinnen till denna möjlighet. Som din transcendens från att tro att du är ensamstående personer till att veta din oskiljaktigheten från allt liv i universum, och omfamnade varandra, liksom medlemmar av utomjordiska civilisationer som bröder och systrar ni alla är. Liksom liv utan ångest eller konflikt som människor i alla länder och kulturer är harmonisk, kooperativ, hjälpsam, snäll, eldig och härligt godmodig.

Nu måste jag tala om för er också att övergången från denna dag till den världen kommer att fortsätta att presentera utmaningar. Att säga något annat vore varken sanningsenlig eller försiktiga eftersom dina förväntningar inte uppfylls, och i stället för framgångsrikt hantera utmaningar, som ni är väl förberedda att göra med vishet och styrka i anden och karaktär annars skulle du inte ha valt och valt att delta!-du kan bli avskräckta som Jorden fortsätter i snabb takt på hennes uppstigning resa.

Krig och annat våld, orättvisor, bedrägeri och korruption kommer att fortsätta tills den energin i rörelse spelas ut. Även om de mörka krafterna, det stora kraftfältet av negativa tankeformer, har lämnat denna del av galaxen, tentakler av den energiska inflytande kvarstår och gör sista desperat försök att kontrollera de mest utsatta själar samt attackera dem med den ljusaste ljus. Vidare är de högre frekvenserna nu på planeten förstoringsglas alla mänskliga egenskaper, och de som mörkt, lutar visar att intensifiering genom att öka fientlighet, girighet, våld och apati mot dem som lider och i desperat behov. Så medan inte alla de mörka skärmytslingar är förbi, uppmanar vi dig att uppmuntras av varje som uppstår, det betyder att besegra i mörkret är att mycket närmare. Gläd er i att veta att dess drivkraft är nära den punkt av utmattning eftersom alla er som lever ditt ljus hjälper till att påskynda det slut.

Styra flödet av pengar är den sista vardagliga verktyg de mörka har och de kommer att hålla det inom räckhåll så länge de kan. Den "ruttet tap rot," så att säga, har lossnat och rankor bryter, men tills alla har eliminerats, kommer ekonomiska svårigheter påverkar många liv. Kom ihåg, har du möjlighet att skapa din egen överflöd genom lagen om attraktion och dela dina resurser är det bästa sättet att få ännu mer överflöd i ditt liv.

Före fred och harmoni råder i hela jorden, kommer många, många själar ledighet på grund av samma orsaker som nu-sjukdom, svält, skador i krig och andra typer av våld, geofysiska händelser, så befolkningen fortsätter att minska från dessa medel. Så sorgsen eftersom dessa dödsfall kan tyckas, hoppar den motgång som själar upplevelse utöver sina före födseln avtal ger dem framåt i själens tillväxt. De hälsar deras återkomst till Nirvana veta att om de väljer en annan jord livstid, kommer det att vara i prakt och härlighet en vitaliserad värld och bestående kärlek bland sina invånare.

Geofysiska händelser fortsätter som jordens naturliga och nödvändiga reningsprocess. Den uppenbara likgiltighet för människors och djurs liv i årtusenden tidigare, och fortfarande händer på en beklaglig skala orsakade en massiv mängd negativitet att ackumuleras. Även om detta har minskat kraftigt genom geofysiska händelser, dess lämningar, plus vad som genereras på nytt, måste släppas. Det spelar ingen roll om det är av naturliga eller konstgjorda förekomster, den befria denna negativitet är vad som är viktigt. Effekterna av dessa händelser, som kommer att minska i frekvens och svårighetsgrad som Jorden håller stigande, håller minskas i största möjliga utsträckning av medlemmar i din universella familj. Deras teknik kan inte förhindra alla dödsfall och skador, men det begränsar dödssiffran och egendom förstörelse av plana ut över ett stort område energi pressmeddelanden via jordbävningar och vulkanutbrott och styr de starkaste stormar till mindre befolkade områden.

Skivan höga och låga temperaturer, torka och översvämningar som ingår i jordens övergång till sin ursprungliga milt klimat globalt kommer att presentera svårigheter ett tag. Gradvis några havsnivå kuster blir nedsänkt, vilket inte behöver närvarande ångest som det kommer att finnas skydds-och kompensationsåtgärder för alla invånare i dessa områden. Vi är medvetna om spekulationer om att Atlantis och Lemurien kan stiga, men det kommer inte att ske. De stora landmassor tjänade sina civilisationer under den tiden på jorden, men deras återkomst behövs inte, men har vissa själar bor sedan komma tillbaka för att hjälpa i den pågående medvetandegörande och andlig förnyelse inom dagens befolkning.

Att religioner undervisar i "Guds ord" kommer att visas i fullheten av bedrägeri som gett upphov till denna falskhet, och bland de utmaningar du möter är de många individer som inte tror de sanningar som kommer att avslöjas. Vissa kommer att kämpa, övertygad om att det är deras gudomliga rätt och skyldighet att besegra Anti-Kristus eller de otrogna genom blodsutgjutelse. Du kommer att bevittna chock, förvirring, ilska, besvikelse, och ja, mycket troligt fruktan de bedragare som gjort en hämndlysten Gud har varit mästerliga för eoner-av människor vars sinnen inte är helt stängda för uppenbarelserna. Ge en medkännande fristad för deras ifrågasättande och lita på din intuition för bästa svar, de kommer att vara där när du behöver dem. Det är dock inte ditt ansvar att övertyga dem om att grunden för deras tro, kanske sin livsuppgift-är en lögn. Gläd dig, precis som vi ska, gör när dina ansträngningar lyckas, men du inte känner förtvivlad när de inte gör det. De resistenta själar, som alla andra i universum, kommer att fortsätta sina evolutionära vägar där deras behov ska bäst serveras, och det eviga och oändliga kärlek Källa kommer undergird deras väg.

Sammanfattningsvis säger vi till er, vår älskade jord familj vet med hela din varelse att världen av kärlek, fred och harmoni du har tillsammans skapar är nära till hands. Ihåg att du valde att vara exakt var du är just nu så att du kan delta i detta exempellösa tid i universum kommer att låta era hjärtan vara ljusa och resan en triumferande äventyr. Myriad ljusvarelser är med dig varje ögonblick, omsluter dig med kärlek och skydd av Christed ljus när du inleda jordens efterlängtade "2012" Golden Age.

**************************

Gud - Suzy, tack från min "paraply själva," som inte kan tänka på en sak att lägga till Matthew kärleksfulla, upplysande ord som du så effektivt organiserade.

Suzy - Ja, han hjälpte, du vet. Alltså, Gud, jag antar att du och jag är klar.

Gud - Ja, klart jag vet att han hjälpte och min kära barn, du och jag knappt färdig, men jag vet att du menar vårt arbete på detta kapitel och att jag säger "väl utfört arbete!"



No comments: