viglink.com

Monday, December 17, 2012

Det Uppstigna Kollektivet



12, december, 2012 

-Kanaliserat via Wes Annac-


Kära Jordlingar och kära besättning!

Ni kära själar, har nu tillfället att absorbera fullt med högre dimensionella energier in till er själva, med kommandet av upplinjeringen av 12-12. Vi säger upplinjering för det finns mycket mycket mer som händer i den spirituella världen än ni kära själar är medvetna om än så länge, men under kommande dagar kommer de starka effekterna från dessa upplinjeringar att absolut göra sig själva gällande inom er.

Ni kommer att finna att ert perspektiv börjar omformas och förändras och ni kommer att finna hur energierna av medföljande mörker, som har närts av mänskligheten under en mångfald av generationer, att i sanning börja göras sitt uttåg från det kollektiva medvetandet och undermedvetandet då ni finner uppgraderingar och expansioner inom er själva som kommer att riva ned och exponera all latent densitet som kanske fortfarande hålls inom sinnen och hjärtan av mänskligheten.

De som ej än är uppväckta kommer att gå igenom 12-12 och 12-21 och förefall att inte känna något på deras yta och en del Ljusarbetare kanske känner som om de inte absorberar de otroligt rena energierna som dessa upplinjeringar för till er i förberedelse av era kollektiva, planetära upplyftning, och vi ber er att låta er själva ta dessa välbehövliga tysta ögonblicken av vila och integration så att ni kan känna effekterna av dessa upplinjeringar och de otroligt rena energierna som de för med sig.

Vår skrivare önskar att veta om det blir en massupplyftning på den 21 december, och vi säger kära själar att det kan bli så.

Vi säger detta på detta sätt för ni skapar era verkligheter med varje tanke och intention och om ni är en som finner er själv ett urholkat tempel av uttryck för de högre rikena att komma fram till och ni finner att ni inte längre är bundna utav några Jordliga densiteter, begränsningar eller missbruk, då kan ni mycket väl lyftas upp vid ett av dessa datum med ett kollektiv av själar som själva är redo att uppleva de högre rikena återigen efter att ha förankrade på Jorden under en så lång tid.

Dessa datum är absolut upplyftningsportaler, så att säga, inom vilka de som är redo kan finna en expanderad och förhöjd uppfattning att som de sedan tar och använder för att hjälpa att lyfta upp allmänheten på Jorden, som gradvis börjar känna effekterna av dessa upplinjeringar.

Den kollektiva upplyftningen som kommer att äga rum (för en del) på båda sidor av detta datum kanske kommer att upplevas mer gradvis inom vissa, beroende på Livsplanen för varje individ som önskar att lyftas upp vid dessa datum och som finner sig själva redo att göra så.

En del kanske förefaller att ”försvinna”, då de kommer att återgått till de högre rikena och kommer att njuta av skönheten och prakten som dessa riken erbjuder. En del kommer dock att lyftas upp och väljer att förbli på er vackra planet med det uppstigna perspektivet som har uppnåtts, gradvis införs.

Dessa själar är de som ni skulle kalla Mästare, som kommer åter till er värld.

När vi hänvisar till återkomsten av Mästarna, så hänvisar vi till upplyftningen av individer som finner sig själva i användning av deras uppstigna perspektiv för att enormt gynna kollektivet på Jorden. Vi talar också om de inom vårt kollektiv som till slut kommer att göra sig själva kända, och medan denna tid är kommen säger vi att den viktigaste återkomsten av Mästarna är det som kommer att äga rum i och med uppstigandet av individerna på er värld som sedan kommer att välja att stanna kvar på Jorden och tillåta att deras perspektiv sakta blir känt inom dem.

En del av er har redan påbörjat den mest intensiva fasen av er upplyftningsprocess, och ni kära själar har helt enkelt inte än insett det. En del av er absorberar, assimilerar, upplever och gynnas redan av de otroligt rena upplyftningsenergierna som börjar göra sig själva kända inom er, medan andra fortfarande finner sig själva längs med betydligt mer grundläggande stadier av deras process.

Vi har redan tidigare talat om hur mänskligheten som helhet finner sin kollektiva upplyftning, och vi säger att energierna som ges till er värld från de potenta 12-12 och 12-21 upplinjeringarna kommer att se ett gradvis uppvaknande börjar ske inom mänskligheten, medan de bland er som är betydligt längre framskridna i er upplyftningsprocess kommer att börja finna hur ni naturligt har de högre dimensionella perspektiven som ni har sett fram emot.

Vi ber er lita på det när vi säger att allt är på vägen för att manifestera och vi önskar att ni vet att de högre rikena är redo att genomsyra ytan av er värld och få uppmärksamhet från er hela befolkning.

Vissa händelser kommer att manifestera för att låta oss ”testa det hela” då det gäller hur mycket sanning och fenomen som mänskligheten kan absorbera. Till exempel, då en lättare bit av avslöjanden framkommer i ett nyhetsprogram eller film så observerar vi medvetna och undermedvetna reaktioner gentemot sådana avslöjanden då det gäller alla de som absorberar det.

När ett naturligt fenomen uppstår på er värld som senare förklaras bort via något helt fysiskt, så observerar vi inledningsvis reaktionen i alla de som bevittnar ett sådant påstått fenomen och era reaktioner till allt som händer, vilket tjänar att ge er ett hint av ett högre dimensionellt perspektiv, även om det bara är under ett ögonblick avgör riktningen som ni som individer och som ett kollektiv går i.

Så vi ber er att helt enkelt låta denna process ske och veta att ni har nu nått mycket viktiga upplinjeringar och datum i er kalender.

Jo, mina kära själar, dessa datum har diskuterats på grund av mycket goda skäl och det finns en anledning till att så många Ljusarbetare år så attraherade till 12-12 och 12-21. Ni har alla latent vetat inom er att dessa datum förebådar början av början av högre dimensionalitet och början till slutet av densitet och separation på er värld.

Ni kommer att uppleva och bevittna metafysiken av er verklighet och ni kommer att finna hur era naturliga färdigheter interagerar med de lösgjorda och förfinade energierna som ni kommer att finna runt omkring er, och vi ber att bara helt enkelt vara lediga och låta er själva absorbera dessa energier utan att förvänta alltför mycket och utan att sätta krav på er absorption av dessa energier.

Till exempel, om ni är en som känner att ni inte har lyfts upp när dessa datum anländer eller ni tycker att ni bör uppleva än högre eller renare medvetandetillstånd, uppfattning eller medvetande än ni gör när dessa datum har anlänt; låt inte detta förhindra ert uppdrag och givandet av Ljus som så många av er på Jorden för att utföra, för med varje medveten interaktion med alla aspekter av de högre rikena för er del, så skapar ni er egen upplyftning och ni initierar ert inträde i de högre rikena exponentiellt.

Var mjuka och lediga mer själva och alla andra, och låt ert utvecklande multidimensionella perspektiv göra sig självt bekant. Detta är allt som vi har att säga om dessa nuvarande upplinjeringar, och vi önskar att ni vet att ni i sanning är på slutsträckan. Detta har sagts och det kommer att fortsätta att sägas, för det är viktigt för er kära själar att inse precis hur nära ni är.

Ni har återkommit hem, käraste själar, och dessa upplinjeringar och initieringar kommer bara vidare fastlägga detta faktum.

Tack till det Uppstigna Kollektivet.

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com 

No comments: