viglink.com

Wednesday, December 19, 2012

Arkturierna, 14 december 2012



Kanalisering: Karen Donnan




Hälsningar till er alla kära, vi är Arkturierna och vi har kommit för att vägleda och stödja er vid den här tiden av massiva uppenbarelser av den nya Jordens energier på planeten Jorden. Mycket förändras på cellnivå för era mänskliga kroppar och detta visar sig för er i de reflektioner som är era livsupplevelser. Vi är här för att vägleda er speciellt angående de förändringar som den mänskliga kroppen genomgår och hur de kan tolkas vid denna tid i de upplevelser ni har.

Planeten Jorden översköljs av frekvenser av hög energi och många av er har förmågan att känna detta på en djup nivå. Denna förhöjning av er frekvens är för att göra de nya jordenergierna helt förankrade inte bara i planeten Jorden utan också i den mänskliga kroppen genom vilken NI upplever denna planet. Detta är en förändring som driver många till att ifrågasätta om de är riktigt kloka för det är en uppgradering utan dess like.

Låt oss förklara lite närmare för att ni skall få en klarare bild. Många av er håller så krampaktigt fast vid den gamla världens tillvägagångssätt och vi vill vägleda er och säga att det påverkar era energinivåer och er energisignatur. För att om ni fortsätter leva efter den gamla världens paradigm, kommer era energinivåer att börja sjunka, för den nya världens energier ber er att nära ert SJÄLV, de ber er att bli mer medvetna om hur den mänskliga kroppen behandlar information. Många erkänner inte detta och går tillbaka till det logiska sinnet, men det logiska sinnet kan inte behandla information som kommer igenom i och med de nya frekvenserna på samma nivå som hjärtat kan, för de frekvenserna harmoniserar redan med hjärtat. Hjärtat är sätet för KÄRLEK i människor, det är sätet för SJÄLEN och KÄRLEKEN som sköljer in över planeten Jorden laddar om detta område inom er VARelse. Den kick-startar den KÄRLEK som NI ÄR i SANNING, förstår ni vår analogi? Förstår ni våra ord?

Människorna har förnekats denna bränslekälla i eoner, bränslet för en mänsklig livsupplevelse är KÄRLEK kära ni, och trots det är KÄRLEK något som ni har lärt er att förneka SJÄLV och vi ser många som är rädda för att släppa in KÄRLEK i sin livsupplevelse. Det är i SANNING det ni ÄR, det är vad NI skapats av och det är den frekvens som allt i skapelsen har skapats av. Trots detta förnekar ni detta för ert SJÄLV och vi undrar varför? Vi undrar varför ni skulle förneka er själva näring under denna tid av enorm övergång över och inom planeten Jorden?

Låt oss förklara varför ni skulle förneka ert SJÄLV för lärdomarna har visats tydligt för oss, men vi är inte i mänsklig form och vi accepterar och erkänner helt och fullt svårigheten i att acceptera SANNINGEN vid den här tidpunkten. Det logiska mänskliga sinnet förstör friden om ni förstår vad vi menar, käraste ni. Det är det elementet som kommer att försöka övertyga ert SJÄLV att allt är bara en dröm och allt är påhittat. Det mänskliga hjärtat är organet som skall transformeras; det är det organ som ger ert mänskliga fordon dess kraft. Om hjärtat slutar slå kommer den mänskliga kroppen omkomma och vi frågar vad det beror på, om det inte vore så att det är ett utrymme inom den mänskliga kroppen av enorm vikt. Det är er ”motor”, det är vad som driver det mänskliga fordonet framåt och det är vad som driver den mänskliga livsupplevelsen framåt. Vi undrar hur det är möjligt att ”köra” ert mänskliga fordon om ni inte har servat er motor? Förstår ni vår analogi? Förstår ni vår vägledning?

Många sänker sin vibration för att de bara tror på den informationen som visar sig i 3D-verkligheten, utan att låta hjärtat behandla frekvenserna och KÄNNA SANNINGEN kommer att kasta er mänskliga livsupplevelse vid den här tiden in i kaos. Frekvenserna försöker att balansera ert mänskliga fordon men ni kastar ert SJÄLV ut ur jämvikten genom att bara använda den logiska mänskliga hjärnan. Låt oss förklara vidare. Hjärtat är sätet för er SJÄL och den har kontakt med universum, den är den kontakt som NI har i mänsklig form till SJÄLEN att NI ÄR i SANNING. Den logiska mänskliga hjärnan följde med den mänskliga kroppen; dess syfte var att göra den mänskliga livsupplevelsen förståelig från kroppens perspektiv. Det var aldrig meningen att den skulle bestämma allt helt själv utan vägledning från hjärtat. De som försökte bevara och trycka ner den mänskliga rasen insåg fort att om man separerar den logiska hjärnan från hjärtats rum skulle det mänskliga fordonet komma ur balans och inte ha kontakt med NÅGOT. Detta är utmaningen som den mänskliga rasen nu står inför kära ni, att hitta balans och få det mänskliga fordonet i balans åter igen. Ett mänskligt fordon som litar på enbart logik och inte behandlar något genom hjärtat är att likna vid en bil som köra utan förare. Den bilen skulle inte kunna följa vägen, inte kunna vända eller svara på vägens tillstånd och skulle kanske sluta med att krocka eller köra av vägen. Förstår ni vår analogi kära vänner? Förstår ni vikten av hjärtats rum?

Det som ni har lärt er i mänsklig form konstruerades för att hjälpa den logiska mänskliga hjärnan att ta över hjärtats funktion och förvränga den mänskliga livsupplevelsen för att inte låta hjärtat fungera överhuvudtaget. Alltså, att förhindra att balans och klarhet uppnåddes. Det var då möjligt att gömma SANNINGEN helt för den mänskliga rasen som blev helt blinda för ALLT som ett resultat av det, förstår ni detta, käraste ni?

Det som nu sveper över planeten hjälper till att lösa upp greppet från den logiska hjärnan och hjälper till att stimulera hjärtat för att den balansen åter är mer uppnåelig och möjlig. Ännu faller många för förvrängningen som skapades för den logiska hjärnan att processen skulle vara logisk. Hjärtat förstår INTE logik kära ni, för KÄRLEK förstår inte logik, KÄRLEK BARA ÄR och det är den exakta vibrationen som försöker lösa upp de tunga kedjorna som har hållit er fångna i er mänskliga livsupplevelse här på planeten Jorden.

När den logiska hjärnan har släppts fri från sina plikter under 3D-verkligheten är den kapabel att behandla minnena som finns bevarade i hjärtats utrymme, dessa är galaktiska minnen och de är möjliga att få tillgång till av ALLA i mänsklig form. Det som stoppar ER från att få tillgång till dessa är den logiska mänskliga hjärnan, som har lärt sig att detta inte är möjligt, och att det liv som ni lever på Jorden just nu är det som är. Detta är INTE SANT och vi vill vägleda er att behandla våra ord genom era hjärtan, för HJÄRTAT VET SANNINGEN.

Vi frågar er varför ni skulle ha inkarnerat till denna tidslinje och dimension med sådant rent ljus i era hjärtan, om det inte var för att det ljuset skulle öka i styrka och era minnen skulle återvända. Uppstigningen, kära ni, är vägen hem; det är vägen till era HJÄRTAN för era HJÄRTAN är era hem. Förstår ni vår vägledning, käraste ni? Kan ni förstå att ni kan skapa himmel på Jorden när ni är helt och fullt i era hjärtans rum?

Det som löstes upp framför era ögon var aldrig SANNINGEN, det var ett påhitt av den mänskliga logiska hjärnan som tilläts vara så ur balans att ert mänskliga fordons hälsa många gånger har varit hårt åtgångna. Än en gång tar vi er till scenariot med en bil utan förare, den bilen får lätt märken, skador eller skrapmärken eftersom föraren inte finns närvarande och kan styra upp bilen i trygghet. Förstår ni våra or, kära ni? När ni är helt närvarande och i kontroll i era liv genom att leva genom hjärtat och genom att tillåta allt att flöda då är den logiska hjärnan inte i kontroll och för inte in ert mänskliga fordon till områden där den kan bli skadad.

Å andra sidan att arbeta genom hjärtats utrymme gör er på er vakt för sådant som inte längre gagnar ert högsta bästa; det gör detta genom KÄNSLOR och VETskapen som finns inom ER på er djupaste nivå. Det finns inget val, inget beslut eller att väga de olika för- och nackdelarna i en situation för HJÄRTAT VET SANNINGEN, det är en KÄNSLA som NI känner igen och som ni arbetar med, den gör era liv här på planeten Jorden mycket enklare för att ni kommer att vara i full kontroll av era mänskliga fordon.

Vi är Arkturierna, kära ni och är här för att hjälpa er vid denna tidpunkt av stor transformation, vi ber er att ni arbetar MED de nya energierna och tillåter det som inte längre gagnar er att VISA sig för er i SANNING och sedan följa er inre vägledning angående hur ni skall få ert mänskliga fordon tillbaka i jämvikt och balans. När ni följer denna process och tillåter denna process att visa sig genom er vid denna tid när ni kommer in i ett större flöde av den naturliga process som är LIVET. Den logiska hjärnan kommer att försöka lära er att detta inte är möjligt trots att den mänskliga hjärnan aldrig har upplevt detta förut i mänsklig form, förstår ni våra ord käraste ni?

Vi ber er att släppa taget om de drama som utspelar sig i er mänskliga livsupplevelse, vi ber er att inte resonera er fram till saker som inte längre gagnar er, det är inte att leva i ett flöde, det är att vara djupt inne i lärdomarna av förvrängning. Tillåt kontakten med er SJÄL och tillåt SJÄLEN att VARA i SANNING för att visa er vägen hem, för den finns där djupt inne i era hjärtan.

Vi omfamnar er i KÄRLEKEN som ÄR, kära ni, må den flöda genom er, må den flöda runt ER och må Ni finna friden som finns bevarad inom ER, för frid är dörren till den nya världen och också öppningen till att skapa himlen på Jorden vid denna tid. VAR i frid och håll kvar KÄRLEKEN som finns i era hjärtan. Känn KÄRLEK och medkänsla för ALLA vid den här tidpunkten för ALLA ÄR ETT.

www.crystalline-sanctuary.comwww.thegalacticportal.comwww.labyrinthschooloflight.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: