viglink.com

Wednesday, December 5, 2012

AREA 51 / DREAMLAND



Groom Lake / Area 51 1968

- Vad är det dom försöker dölja?

1968 så släppte Sovjetunionen en rad bilder på en hemlig amerikansk test-bas 12 mil utanför Las Vegas, mitt i ödemarken men ingen reagerade förrän Sovjet igen 1983 släppte nya bilder på basen som då visade sig ha expanderat betydligt på 15 år. Strax efter att den andra omgången av ryska bilder kom ut började personer kliva fram och hävda att den amerikanska regeringen testade nya supervapen på basen, "minneskontroll"-vapen och allt under en s.k. "svart budget". Denna bas är AREA 51, eller som myndigheterna kallar den - ”Project 51 USAF”.
Av Jörgen Westman.


UFO över Area 51Att det försegår super-hemliga projekt på basen är det väl ingen tvekan om. Men hur är det med påståendena att det skulle vara en reproduktions/forsknings-plats för kraschade utomjordiska farkoster?
Folk säger att dom har sett experiment-farkoster flyga över anläggningen. Dom har varit tefats-formade och ibland triangel-formade och har gjort manövrar som skulle göra en människa till köttfärs p.g.a. "G-kraften". Dessa farkoster har video-filmats och fotograferats och jag själv sett ett par av dom filmerna och måste verifiera dom komplicerade manövrerna men ingen av dom filmer jag har sett har verifierat formen på farkosterna.
UFO över Area 51Militären har under 50 års tid förnekat att basen existerar och har fortsatt att göra det tills den 26:e oktober 1994 då två arbetare stämde basen för den cancer dom säger att dom åtdragit sig då dom bränt radioaktivt avfall direkt i en öppen bränngrop på basen. Sedan dess har det även framkommit att staten har 5 st. CT-43 plan som flyger arbetare och militärer mellan basen och Hill AFB. Detta framkom efter att Bill Clintons handelsminister Ronald Brown störtade i Bosnien under mystiska omständigheter och tidningen Air Force Times gjorde en utredning på hur många CT-43:or regeringen hade i sin ägo.
Area-51 (som den kallas in folkmun) byggdes kring 1947 och från 50-talets mitt och framåt har en rad topphemliga flygplansmodeller lämnat forsknings-installationen för att gå i bruk. Några av dessa är spionplanen U-2 och A-12, men även dess föregångare SR-71 "Blackbird". F-117 som vi känner som Stealt Fighter och dess förebild Have Blue. Det ryktas även om att Aurorabasen har varit hem för det topphemliga nya projektet Aurora, men man skall komma ihåg att Aurora även var kodordet för den tidiga B-2 bombaren. Men enligt källor så har man döpt en av CT-43:orna (identifikations nummer N5294E) till just - "City Of Aurora". CT-43:orna kallas även "Janet Airlines" , då Janet är kodordet för att få landa på basen och slippa identifiera sig för smyglyssnare.
På basen arbetar 3000 personer som varannan månad byts ut mot 3000 nya. Detta för att förhindra insyn i basen olika områden och ta upp ryktesspridningen. Arbetarna får bara arbeta på sin utpekade plats och ej röra sig inom basens område. Förutom militärer och arbetare har endast 500 andra sett insidan av basen på 50 år (!)
Det var 1984 som regeringen gick in och beslagtog 73,000 tunnland mark för att förhindra insyn från allmänheten. Och igen i april 1995 beslagtog man ytterligare 3,300 tunnland. Denna gång för att förhindra att folk tog sig upp på bergstoppar med utblick över basen.



Rachel & Psychospy


Glenn Campbel (Psychspy)Den närliggande lilla staden Rachel (100 innevånare och bara 4 personer på kyrkogården!) har på senare år blivit ett sorts "Mecka" för UFO-entusiaster. I den lilla staden har man upprättat Area 51 Research Center som sköts av Glenn Campbel (aka /Psychospy), Dean Kanip och Sharon Singer. Area 51 Research Center är en privat forskning och publishing-företag som forskar i dom många mysterierna runt Nevada:s militära "restrektions-zon". I ett litet hus bredvid bensinstationen vid infarten till Rachel så säljer man diverse förmål för att finansiera sina efterforskningar. Campbel och ett antal andra ihärdiga hobby-forskare har fått konfronterats med basens säkerhetsmän, s.k. "Commo Dudes", med sina vita jeepar och kamoflagekläder.
Här har även personer som ovan nämnda (bl.a. Hayakawa) blivit jagade nattetid av svarta helikoptar som inte gav något ljud ifrån sig. Känns scenariot igen? Samma typ av helikoptrar som ett otal gånger rapporterats i samband med djur-lemlästningar...
Commo-dude från EG&GDen lilla gruv-staden Rachel skulle väl vara okänd för omvärlden om det inte var för- UFO:s. Sedan 1989 har människor från hela världen kommit till väg 375 i hopp om att få skåda flygande tefat som dom tror är utomjordiska.
Trots att det bara är 4 mil mellan Rachel och Area-51 kan man inte ta sig imellan platserna då amerikanska statens säkerhetskontraktör EG&E har ett mycket känslig monitor-system som avslöjar inkräktare. EG&G har nu gett uppdraget till en ny kontraktör. Värme och rörelse-censorer som känner av storleken på den som rör sig så inte djur sätter igång larmet. Då ett flertal har testat hur långt dom kan gå då det gäller att komma nära basen så har man kommit fram till att 10-15 minuter är den tid det tar innan säkerhetsvakterna hunnit ikapp inkräktaren.



Plan ramlar från himlen


Staden RachelAtt bo så nära ett militärt prövningsområde har sina risker. Förutom att ideligen få höra överljudsbangar så ramlar plan ned på staden. Det första skedde 1984, strax utanför staden men 1986 så kolliderade två Norska F-16 jetplan över Rachel och ett störtade mitt i staden, bara meter från lekplatsen. Piloten hade redan skjutit ut sig och plockades snabbt upp av en helikopter från basen varefter militären ryckte in i staden och röjde upp efter planet.
Sammanlagt har 2 plan störtat över Rachel och minst 3 över och runt Groom Lake-installationen.
Det flesta av stadens innevånare har aldrig sett ett flygande tefat och är i det stora hela skeptiska till den tesen, men är dock glad över den ständigt växande turistnäringen. Och det är bara 5-6 personer från staden som jobbar på Nellis Test Site (som Area-51 är en del av). Och dom som tidigare jobbade på Area-51 vill inte prata om det, förutom över en öl i baren med grabbarna då och då. Rachels gruvtillgångar tog slut 1988 och staden, mest bestående av husvagnar, var nära sin nedläggning då en man som påstod sig ha jobbat på Area-51 gick ut med sin historia . Den mannen är Robert "Bob" Lazar. (se artikel längre fram!)
Kontentan av alla rykten kring basens koppling med UFOs är två scenarior.

Schriever-Nazi-UFO:s1. Det var hit amerikanska militären förde dom hemliga upptäckter kring UFO-forskning man gjorde i Tyskland under WW2, och framför allt dom saker man upptäckte i Peenemünde, där Von Braun byggde sina V-2-raketer. Att man skulle ha beslagtagit fungerande UFOs konstruerade av ingenjörer som Schriever och Miethe (under Nazi-kontroll) har länge florerat och jag ska återkomma till det i nästa nummer av "Närkontakt".

2. Det var hit man förde UFOs från dom olika krascher i slutet av 40-talet och början på 50-talet (Roswell, Socorro m.fl.).

Ett tredje scenario kan även vara att vi (som vissa påstår) hade en direkt-kontakt med aliens 1964 som det beskrivs i Speilbergs film "Närkontakt Av Tredje Graden", som bygger på det ryktet.

På basen tros det även experimenteras med avancerad microchip-teknik, ett chip som är så litet att det kan placeras i dom ny hälsokort staten delat ut som därefter kan hjälpa NRO (The National Recconn-aissance Office) att spåra personen med någon av sina 800 spår-satellieter som testades under Gulf-kriget. Dessa satelliter var så hemliga att till och med presidenten inte kände till dom tills nyligen då hela affären avslöjades med buller och bång. Misstankar ligger även i att lemlästningarna av kor har något med denna forskning att göra. Även forskning med hjärnvågor kring 8-12 Hz tros göras. Att ta fram ett vapen som kan påverka personer negativt om dom konfronteras med riktade, avvikande vågor i sin närhet. En del tror även man forskar i att kunna använda folks hjärnvågor som identifikations-möjlighet, som fingeravtryck, då inte två personers hjärnvågs-mönster påstås kunna vara likadana. Experiment med "minnes-förvrängning" har även rapporterats av personal på basen som har sett "fel" saker.
Stora scenarior, men inga konkreta fakta...



ET Highway...


Campbel och Co. ger ET-Highway tummen nerI oktober 1994 kommer TV-gurun Larry King (CNN) till Rachel med ett lag av 50 personer och gör en livespecial kallad "UFO Cover-Up: Live from Area 51." Och har Hollywood varit på besök i och med att nya stor-filmen Independence Day (ID4)har premiär i den 4:e juli. I Rachel hade man en ceremoni där Nevadas guvernör, Bob Miller, döpte om väg 375 till ET-Highway.
Glenn Campbel (Psychospy) har höjt ett varnande finger för turisttillströmmningen. Risken är att folk på eget bevåg ger sig ut bortom dom avspärrningsområden militären satt upp för att ta en närmare titt på basen, trots att det står "risk för bruk av dödlig eldgivning" på skyltarna.
Trots detta så slog Miller och filmstjärnorna från FOX (bl.a. Jeff Goldblum från Jurassic Park) på stora trumman och invigde vägen.
Nevadas Guvernör Bob MillerEn rolig historia är den om hur dom ledsagades dit.
Glenn Campbels kompis "ContainerX" hade satt upp en hel rad skyltar med orden "ID4" på eget bevåg som såg officiella ut och då konvojen med journalister, filmstjärnor m.fl. (som uppenbarligen inte visste vart dom var) kom i en bil-karavan så la sig "ContainerX" i front. Och då dom närmade sig den korsning där vägen mot basen startar (som man absolut inte får åka in på!) vek han helt enkelt av med ett 60 bilar efter sig (däribland VIP-bussen med Jeff Goldblum och övriga filmstjärnor) och åkte mot basen! Då detta var lite magstarkt så ledde Glenn Campbel karavanen tillbaka mot väg 375. I samma ögonblick man nådde huvudvägen igen kom poliser stormande i högsta hastighet...



"Jarod 2"


Jarod-1Robert "Bob" Lazar är nu inte den enda som har gått ut med historien. Men han är dock den enda som använt sitt namn. Andra är "Jarod 2" - en tekniker som påstår att han hjälpt till att designa flygsimulatorer för reproduktioner av utomjordiska farkoster (kallad "JAY-rod").
"Jarod 2" är en 70-årig gammal man som numera bor i Pennsylvania USA och hävdar att han arbetade på Area-51 i 30 år (mitten av 50-talet till slutet av 80-talet) med att designa en flygsimulator så att människor skulle kunna lära sig flyga dom utomjordiska tefaten. Denna apparat byggde han med hjälp av en riktig alien - "Jarod 1" (se skiss). Namnet kommer från vad han påstår att dom s.k. Greys kallas egentligen.
"Jarod-2" säger att han vet att tre av dessa flygsimulatorer är i bruk idag. Hans beskrivning av hur insidan på dessa ser ut stämmer överrens med Bob Lazars beskrivning, och han beskriver även hur militären tog reda och utvecklade sina egna jordbundna UFO:s från två kraschade utomjordiska UFO:s i slutet av 40-talet och början av 50-talet. Hur det kommer sig att han sedan har fått hjälp av en "riktig" alien får vi inte veta... Han fortsätter med att berätta att Richard Nixon blev tillsatt som överhuvud för en "Över-Regering" 1953, i stil med MJ-12, som skulle arbeta med alla inkommande fall rörande UFO:s. Han säger även att "Jarod-1" tog en hel del Bor (kemisk substans) för att förlänga livet, och att praktiskt taget alla USA:s Bor-gruvor är under kontroll av militären är ett konstig sammanträffande. Han påstår även att hans överordnade sagt att aliens talar en högre form av Ungerska "-Därför att det är det svåraste språket att lära sig." Hur detta är ska vara logik är över mitt förstånd. Zsa Zsa Gabor är ju dock lik en alien på många sätt...
Men det finns arkeologiska bevis för att Ungerska kom med utvandrare från Xinjiang provinsen i Kina runt år 896. Hhmmm...

"Alfred" är en annan man och han arbetade vid Nevada Test Site i början av 60-talet och hävdar även han att han sett utomjordiska farkoster.

Mycket kan skrivas om Area-51, men litet kan bevisas. En sak som man kan göra dock är att kolla upp personers bakgrund och se om det stämmer med deras egen utsago...


Vidare till Robert "Bob" Lazar artikel

Tillbaka till artikelmeny

Back to menu

Alla rättigheter tillhör WUFOC och NÄRKONTAKT. Om du använder våra nyheter eller citat ur artiklar,
kreditera till: WUFOC, det fria UFO-alternativet på nätet, http://www.wufoc.com

http://www.ufo.se/ufofiles/swedish/issue_2/area51.htm

No comments: