viglink.com

Monday, December 3, 2012




Djwhal Khul Via Terri Newlon, 30 nov 2012



Djwhal Khul här. Tashi Delek

Låt oss arbeta med den violetta flamman. Violetta Änglar är också mycket bra att anropa under denna tidsperiod. Änglalik eld. Kalla på allt som verkar balansera eller lugna er. Allt är bra.

Vad jag vill tala om denna vecka är kanske ett lite annorlunda sätt uttrycka saker än 12-12 och 12-21 och vintersolstånd, och alla de saker som har talats om när vi kommer till slutet av 2012. Naturligtvis kommer ni att vakna upp nästa dag och det kommer att vara en annan dag.

Energin är mycket snabbare än den har varit tidigare. Tiden så att säga bryts isär helt enkelt. Jag tycker om att tänka på det som att Kosmisk Sanning har anlänt och blandar sig med mänsklighetens medvetna tankar och bokstavligen bryter ner dem, eftersom torftiga tankeformer som är mycket begränsade inte kan överleva i närvaro av Kosmisk Sanning.

Så om ni är flexibla kan ni följa med flödet, gå mer efter hjärtat än huvudet och vara villiga att förändra. Självförbättrande arbete är alltid bra under en tid som den här till exempel. Och be för världsfred. Kanske göra lite energiarbete i den riktningen och skapa frid inom er själva.

Det andra villkoret som presenterar sig själv är helt enkelt att allt når sin höjdpunkt. Denna energitopp eller fullmåne, som sedan avtar i hela Skapelsen. Och Jorden, i termer av energikammare, når sin topp. Den är nästan där nu. Så intensiteten av den energin har också en omvandlingseffekt på medvetandet.

Som alltid är det lämpligt att arbeta med er medvetna avsikt. Fråga er själva vad det är ni vill och gör sedan enkla val, som kommer från alla nivåer av ert väsen. Mycket enkla val som ordet fred, ordet Kärlek eller ordet överlevnad, säkerhet, trygghet, stabilitet och balans. Bara fortsätt och håll er medvetna avsikt enkel och det kommer att hjälpa er en hel del.

Tack för mig och all min Kärlek till er.

Djwhal Khul

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se 

No comments: