viglink.com

Tuesday, December 4, 2012

kan du se allt omkring dig nu: människor som vaknar upp.

December 2, 2012


Veronica mina kära, kan du se allt omkring dig nu: människor som vaknar upp. De vägrar att acceptera vad de blint hade accepterat tidigare. Kravet för rättvisa i så många länder växer sig allt starkare. Det finns en beslutsamhet att stödja sina medmänniskor som har blivit så dåligt behandlade medan världen blundat. Ingen kommer att tillåta detta längre. Mobbade pojkarna finner sig nu isolerade och ensamma. De har stora svårigheter att komma till rätta med den nya situationen.



Denna månad December kommer att avslöja så mycket. Vi gör stadiga framsteg, min kära. Mycket händer bakom kulisserna som du inte känner till, ännu. Det finns en hel del oro i USA: frågor ställs och förklaringar efterfrågas. De korrupta får ingen chans att kunna behålla vad de förvärvat av korrupta metoder. Det är en tid för alla att veta vem han är, hans sanna historia, och vad framtiden har för honom. Du, min kära, och ditt team, kämpar för att frambringa verkliga bevis för din sanna historia. Detta kastar ett helt annat ljus på allt du har lärt. Du försöker också att förändra energin, så att ljuset bara finns, och alla band med korrupta tas bort från din planet.



Det är dags att välkomna dina vänner från andra planeter. De väntar i himlen för att hjälpa dig i din övergång. Bli medveten: titta på din natthimlen. De skapar en skyddande sköld omkring dig. De har bidragit till att förhindra krig som planerades för att hålla dig i slaveri och rädsla. Endast mycket blinda och rädda stöder mörkret: de som fruktar att de kan förlora sina ägodelar.



Omfamna de förändringar som snabbt närmar sig. Låt kärlek till mänskligheten och er vackra planet vara din ledstjärna som din nya värld öppnar upp till dig. Vet att vi i Anden är med dig varje steg på vägen framåt. Vara kräsna om vad du accepterar som sanning. De korrupta har många lärjungar som låtsas vägleda dig när det i själva verket inte finns någon sanning i vad de predikar eller "kanaliserar". Desinformation är big business. Fall inte för det. Låt ditt hjärta och ditt högre jag vara dina guider när du startar denna spännande resa till din framtid.



Alla regeringar kommer att lösas upp. De kommer att förlora makt och kontroll och folket kommer samman och tar ansvar. Allt kommer att förändras till det bättre. Varje människa har allt han eller hon behöver för att uppleva livet på jorden. Varje barn kommer att växa upp i ett tryggt samhälle. De som missbrukar barn är den lägsta formen av liv och det kommer att finnas något utrymme för dem i din nya världen. De bör exponeras, bedömas av människor vars liv de har förstört. Detta är en del av den rena upp processen.



När din sanna historia avslöjas, kommer det att avslöja religioner - som har påtvingat deras kontroll på dig - som de korrupta institutionerna är de otvivelaktigt. Deras brott mot mänskligheten är de värsta i historien om er planet. De härska av rädsla, vilket skapar fiktiva platser och situationer för att ingjuta fruktan för döden, när det i själva verket är via döden alla återvänder hem ännu en gång från resan på jorden. Firande väntar dig som din familj och dina vänner kommer fram för att hälsa dig. Vad finns det att vara rädd i det oändliga kärlek? Det är den enda sanningen, allt annat är illusion.



Eftersom julen är över dig, fråga vad du förväntas att fira. Vad du fick höra hände, aldrig gjorde. Ja, det var IESA eller ESSA, de upphöjda One. Han gjorde allt som du fick höra att Jesus gjorde. Men han levde inte då att din religioner uppger att han gjorde. Han bodde i väst, inte öst. Kolla det för er. Du har accepterat en myt som fakta. Han levde 2600 år före judiska påståendet. Rådet i Nicea ansvarar för denna myt och förstörelse av allt som var bra i din värld. Det är dags att möta verkligheten - sanningen om vad som gjordes till er alla för girighet och kontroll.



Det kommer att finnas störningar: jordbävningar, etc, av vilka vissa kommer att vara konstgjorda. Andra kommer att vara naturkatastrofer. Naturen kommer till rätta med de stora förändringar som krävs. Bistå och skydda de mindre lyckligt lottade under denna tid av förändring. Många, som har avslutat sitt arbete på jorden, kommer tillbaka. Det kommer att verka som en massflykt, men det planeras så. Var beredd på det oväntade.



Min kära, du är på rätt väg när det gäller din vän och hjälpare. Allt kommer att gå rätt. The Dark Ones missar aldrig ett tillfälle att skapa problem. Du behöver rätt personer att träda fram för att hjälpa vårt projekt. Det kommer att bli givande - aldrig tvivlar på att - som det var planerat för denna gång. Lita på en som har varit där för dig och kommer att fortsätta att vara där för dig. Det är som det var tänkt att vara. Alla kommer att bli klar inom kort. Veronica, min kära, du behöver detta stöd. Du har rest mycket farlig och ensam väg utan rädsla. Din kärlek till mig och din lojalitet mot mig har varit exemplarisk. Det är dags att ta emot hjälp för att kunna slutföra den här resan.



Ja, det gjorde jag plats de tre röda rosor på det ljus som jag använder för att låta dig veta att jag vakar över er [Ljuset bifogas på min garage vägg, inne i trädgården.] Du kände dig låg och behövde muntras upp.



Vänligen önska Ciara en mycket trevlig födelsedag från mig. Det verkar som bara igår att hon föddes, men elva år har gått så snabbt! Ciara har fört mycket glädje till familjen. Hon är ett vackert barn med en vacker själ: en speciell faktiskt.



Gå framåt med kärlek i ditt hjärta, i det säker kunskap om att du är på rätt väg.



Din beundrande, Monty.





Hemsida: The Montague Keen Foundation





Worldwide Visualisering för ett genombrott - Snälla gå med oss!

No comments: