viglink.com

Monday, December 3, 2012

Ljuset Har Arbetat Stadigt och Sakta, men Ganska Säkert


Ärkeängeln Indriel, 30 november, 2012

Ljuset Har Arbetat Stadigt och Sakta, men Ganska Säkert

Kanal: Wes Annac
[Inspiration från ett meddelande genom Bella Capozzi vid en kontakt med käraste Indriel, och det var intressant att föra fram denna själ eftersom jag aldrig hade haft kontakt med Indriels speciella sorts energi tidigare. Vi berörde många varierande ämnen, och vi önskar båda att detta meddelande är till hjälp.]


Ärkeängeln Indriel: Ljuset har arbetat stadigt och sakta, men ganska säkert. Ett magnifikt avtryck av upplyfta varelser kommer att börja göra sig själva kända för er kära själar via ert tredje öga, och alla andra chakran som börjar öppnas vid denna tid.

Det är jag, Indriel, och jag är här för att välkomna er till er femte dimension upplyfta Eden. Men ni kanske säger till mig, ”Jag ser ingen skillnad på denna Nya Värld som sägs att vi inträtt i”. Förtröstan, kära hjärtan, för ni blir guidade in i er Nya Värld och vad ni beslutar utmed er väg är ytterst viktigt, för ni kommer att upptäcka de högre rikena som ni sett fram emot genom era fortsatta ansträngningar att komma i kontakt med de energier från så många upplyfta själar, vilka gör våra vägar till er med lycka och lättnad i våra hjärtan.

Det börjar bli så mycket enklare för oss i de högre rikena att känna av energierna från er kära själar på Jorden, eftersom ni alla öppnar upp mot oss och perspektivet från de högre rikena, det har blivit väldigt tydligt att era slöjor och barriärer helt enkelt är för klena för att hålla er, kära själar, tillbaka längre. Mängden av Ljus på Jorden är så utbrett och rent nu, kära själar och om ni bara kunde se den enormt starka och vidsträckta effekten av Kärleksenergierna som ni fortsätter att manifestera och låter genomströmma er själva, så skulle ni vara fullkomligt försäkrade utan tvivel att vad ni genomgår är verkligt.

Tiderna förändras i er värld och makten övergår tillbaka till Ljusets händer, och medan kabalerna i er värld har haft sina dagar i solen har nyligen händelser manifesterats och kommer att fortsätta göra så i er värld att vägen till förändring är utjämnad och fantastiskt mycket enklare att vandra än vad många hade trott, eftersom tiden ni väntat på detta möjliggjorde såna förändringar.

Ljuset har arbetat stadigt och sakta men ganska säkert, och sättet på vilket vi har arbetat med projekten vi ska ta fram åt er värld i tiden framför oss byggs stadigt och kraftfullt upp, och då detta bygge slutligen uppenbarar sig för er och er värld, kommer det snabba framåtskridandet från så många Upplysta händelser att förtjusa era huvuden och hjärtan och ni kommer att utföra så mycket arbete med så liten del av vad ni skulle uppfatta som tid.

Tiden i er värld går nu snabbare och har gjort så en tid, vilket sker för att en ultimat sammanstrålning av rikena från den tredje till de fjärde och femte dimensionerna ska kunna ske. De högre ljusnivåerna på Jorden har genomsyrats och transmuterat mellan rikena av den tredje dimensionen en tid, men de snabba framstegen som byggs upp till en fullkomlig transmutation sker under överinseende av de himmelska makterna, som övervakar att Jordens förvandling kommer att bli mycket starkare, renare och mer kraftfull än det som har skett hittills.

En del av orsaken till kraften i dessa transformationer som kommer att inträffa är på en enorm, planetarisk nivå är den snabba tidsram som ska påbörjas. Medan många av er har känt att Ljuskrafterna har gått alltför långsamt fram med paradigmskiftet som kommer att bryta ner och exponera den latenta tätheten av er värld för mänskligheten, har vår plan varit uppbyggd till en nivå där en väldigt mäktig och snabb förändring kommer fram och många händelser kommer att inträffa inom kort tid på er kära Jord, den ena efter den andra.

I dessa mycket speciella tider är det så viktigt för er, kära själar, att känna igen det goda som ni sprider ut över er värld. Ni agerar bokstavligen som Ljus-fyrar inför det totala uppvaknandet som gagnar kollektivet, och när ni tillåter er själva att fortsätta att absorbera energierna, som ni finner inom er själva med ökande lätthet och klarhet vid denna tid, kommer ni att erfara det enklare att manövrera runt i ert dagliga liv och ni kommer upptäcka att inhämtandet av ett förtrollat och upplyst perspektiv, som inkluderar balans i allt ni gör; Ni kommer att inse att Livet är mycket enklare än många har ansett det vara och ni kommer att uppleva det mer glädjefullt än någonsin tidigare.

Vi ber er kära själar att ändra ert fokus på vad som är viktigt i dessa tider. Vi älskar er så innerligt, och vi förstår fullkomligt varför ni, kära själar, har sett fram emot manifestationer som skulle kunna snabba på er upplyftning, men vi ber er att se fram emot era eviga ögonblick i Nuet, och inse vad ni kan göra i era liv för att era erfarenheter ska bli bättre och mer njutbara.

Medan vibrationerna ni har arbetat med verkligen har varit ganska tuffa, har många sett fram emot manifestationerna av nedstängning likväl som en uppsjö av andra paradigmbrytande saker som verkligen skulle manifesteras i er värld, som en tid vari alla dessa stressmoment och problem bara skulle smälta bort och medan nedstängningen och många andra händelser skulle uppenbaras i er värld skulle det verkligen vara fantastiskt, det kommer fortfarande vara så väldigt mycket arbete att göra och era Livsmönster kommer att fortsätta, på ett mer accelererande sätt.

Varje lektion; varje djupt och dolt trauma som ni, kära själar, nu har att förvandla inom er själva, varje problem ni genomgått i denna värld under er erfarenhet av livet på Jorden; De kommer alla fortfarande vara där för er att bearbeta, och era Galaktiska syskon kommer inte att göra det jobbet år er, kära själar. Era Galaktiska syskon och vi har arbetat så väldigt hårt för att se ert lysande skådespel på Gaia's yta, som är redo att upplysas, att möjliggöra detta är er uppgift i era personliga Liv och på världsscenen. Så här långt har ni sett hela grupper av själar som har stått upp emot kabalerna och fått sanningen ur många kära själar som fått fördelar från såna sanningar och har upptäckt ett upplyst perspektiv av den anledningen. Vi är förtjusta när meddelanden från någon av oss blir kända och lästa över hela er värld, för vi har så väldigt mycket information att ge er om ert förflutna, er nutid och om den strålande Guldålder som ni är på väg mot.

Ni kära själar har blivit ganska medvetna om er Gyllene Ålder och har ansträngt er så mycket för att förankra och assimilera energierna inne i er själva, och vi önskar att ni förstår att era medvetna erfarenheter av femte dimensionens riken och de bortom dem kommer att vara olikt allt ni någonsin kan föreställa er.

Hur skulle vi kunna beskriva femte dimensionens riken för er kära själar på Jorden? Föreställ hela er totala verklighet bli en liksom flytande energi som ni kan ändra och transformera. Denna energi känns fortfarande igen i varierande former; de mest tydliga av dem är ljud och färger. Ljud och färg kommer konstans att genljuda runt er i er verklighet, och ni kan integrera speciella energier, ljudfrekvenser och färg till er själva för att skapa speciella saker inom rikena av den femte dimensionen.

Lycka och glädje kommer att vara de mest framträdande känslorna inom er och ni kommer att upptäcka er själva kapabla att slå följe med vilken Älskad själ som helst, som har gått vidare eller som inte än har upplyfts till femte dimensionens riken.

Vi märker att många av er oroar er för era Kära som inte har valt att upplyftas och som vi sagt tidigare, under upplyftandet till den femte dimensionens riken kommer ni att nå tillstånd av medvetande vari tid inte existerar och därför inte har någon effekt på ert interagerande med andra. Ni kommer att kommunicera med det högre jaget eller gruppkollektivets översjäl med era Kära, och ni kommer att kunna ha kontakt med dem specifikt eftersom de också så småningom kommer att nå världarna där tid inte existerar, även om det kommer att ta dem lite längre än för er att komma dit.

Ni kära själar kommer att uppleva ett så kollektivt upplyftande och harmoni med alla runt omkring er och vi överdriver inte när vi säger att ni kommer att veta och känna alla själar som är närvarande, på alla olika platser i världen. Varenda dag kommer kära själar från varje kontinent komma väldigt nära och ni kommer att känna ert Jord-kollektiv precis som 'vänner' och snarare; varje kär själ som väljer att upplyftas med er kommer att kännas så nära er som om ni vore familj. Era Galaktiska syskon kommer också att ses som er familj, precis som vi.

Å kära själar, ni har en så utökad familj som väntar på ert återvändande till våra riken av rent medvetande, men (före upplyftandet) måste ni hitta en kollektiv plattform med varandra på den stora massiva nivån som redan har uppnåtts idag, och som kommer att fortsätta att byggas upp under närmaste tiden framöver. Lektionerna som Atlantis kolonier genomgick var verkligen att hitta harmonin med andra omkring dem före deras stora skifte till rikena av fullt medvetande. Atlanteerna var så väldigt nära förverkligandet av sin kollektiva utveckling men som de flesta av er vet nådde dessa kära själar inte den utvecklingen, men ni bevisar redan att sökandet efter en kollektiv enhet som är väldigt verklig och väldigt stark, även om era vanliga media inte ännu vill visa detta för er.

Ni är ständigt matade med skrämselbaserade historier av era mainstream-media och vad ni ser på era tv-apparater är anstiftad rädsla, skador, våld och separationer. Humor används väldigt specifikt för att främja separation i er värld, och ni kan känna igen när hat eller separation spelas på, efterhand som era nivåer av urskiljning ökar kraftigt. Era Jord-erfarenheter och 'lådan' som många fortfarande är fångade i är verkligen begränsade och kan lämnas när som helst. Självklart, ni kära själar är inte än riktigt fömögna att 'zooma iväg' från er värld i ett rymdskepp, men ni kan zooma bort från er värld och denna galax genom att vända er inåt.

Var och en av er ser nu klart den stig som lagts ut för och av er, och varje handling kommer att påverka riktningen av stigen mer eller mindre, beroende på valen ni kommer att göra. Något av vad ni går igenom i era Jordeliv kommer att medverka till att lära er vilka vibrationer, sinnes- och känslostämningar ni bör hålla er borta från eftersom ni börjar kunna känna igen dem som bara orsakar skada.

De lägre vibrationerna är förhärskande i er värld i varierande former, men vi noterar med glädje att många av er börjar känna igen närhelst något helt enkelt orsakar missklang hos er själva och med rikena av medvetande som ni utvecklas mot. Ni kära själar har Skapat era verkligheter baserade på trossatserna att ni inte kunde skapa era verkligheter, och vad ni nu finner när ni klättrar mot de högre rikena är er förmåga att inse flödet av er verklighet och Skapa utifrån den inneboende känslan. Det finns väldigt många Jordliga företeelser som kan stoppa er från att uppfatta de högre rikena utan de filter sådana saker kan befästas hos er, och medan vi gladeligen kommer till alla själar som önskar känna våra energier säger vi att alla befästa barriärer kan hämma kontakten med oss, men ni kära själar upplever att uppvaknandena som är avsedda att visa er den ihåliga karaktär som ni matats med. (Medan ni lever på Jorden)

Ni kommer aldrig att vara helt blockerade eller förhindrade att nå de högre rikena, inte ens de själar i er värld som har gått vilse och gynnar mörkret är avstängda från de högre rikena, eller från Kärleken till vår Skapare – eftersom det inte kan finnas någon separation från vår Skapare. Vi är vår Skapare i varje mening och även de själar som föder mörkret är Skapare och Gudagnistor på sitt eget vis; det är helt enkelt bara så att de tillfälligt har förlorat kontakten med sin Gudagnista.

Från vår position i de högre rikena kan vi titta på era kära själar och hälsa er medan ni genomgår erfarenheter som prövar er till gränsen av er förmåga. Vi kan blicka ner i era Jord-erfarenheter, om än bara tillfälligt, se och känna Livet som ni känner det för ett ögonblick.

Vi har förmågan att känna för ett ögonblick den täthet ni går igenom, och då vi endast känner dem till vår egen utsträckning eftersom en önskan från vår del inte känner dem i full utsträckning får vi ändå en inblick av förståelse av vad ni genomgår, och vi hoppas att kunna hjälpa er att förstå och upptäcka de högre rikena än en gång inom er själva genom att erbjuda vårt perspektiv och det stöd som ni förtjänar och behöver utmed era stigar.

Ni kommer att inse saker långt utöver er sfär av mottaglighet och vad ni trodde var möjligt, och vi ber er kära själar att behålla tron lika ofta som vi gör, eftersom ni hittills bara har en liten aning av förståelsen av de högre dimensionella erfarenheterna och efterhand som ni intar och känner in känslan av den ökande renheten vid denna tid, medan ni förstår förekomsten av de högre rikena inom er själva, kommer miraklerna ni kommer att uppleva inte bara att övergå alla era förväntningar, utan återigen vara långt mer verkliga och underbart intensiva än ni troligen hade förväntat er.

Vi älskar er alla så mycket, och jag avslutar denna unika upplevelsen med Kärlek till vår skriftlärde och till alla kära själar som mottar denna kommunikation. Förhoppningen är att mina specifika energier har möjliggjort assistans till alla och envar utmed era Livsstigar, och det är för att vi Älskar er alla så väldigt mycket som vi önskar hjälpa er att hitta era riken och planer av medvetande återigen.

Tack till Ärkeängeln Indriel.

Svensk översättning: Eva-Lena Hedal www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com

No comments: