viglink.com

Wednesday, December 5, 2012

Ni gör stora språng i medvetandet


Sananda, 3 december, 2012




Kanal: Fran Zepeda
Hälsningar, kära resenärer, på väg till högre dimensioner och bortom. Vad ni deltar i är monumentalt, en bedrift omhuldad och hedrad av alla oss i de Galaktiska och Himmelska Världarna.

Vad ni gör från och med nu är en antydan om vad ni kommer att uppnå på nästa nivå. Ni har hittills byggt upp en solid grund för er själva, och den blir bara mer fylld och förkroppsligad för er. Ni trampar på mark som ni en gång var mycket främmande för, men hör och häpna, ni smälter in ganska lätt, mina kära.

Häri ligger svårigheten. Det är viktigt att inte ha förväntningar som binder er. Det är viktigt att kapitulera för och vara på denna nya nivå som ni är på, utan att lägga så mycket press på er själva. Ni förstår, expansion handlar om att tillåta, inte försöka. Expansion handlar om att acceptera och inte döma eller att granska effekterna av era framsteg.

Ni expanderar alla fantastiskt när ni accepterar Ljuset som ges till er med sådan elegans. Skönheten i det är enorm ju mer ni släpper och tar emot det. Lyckan är enorm, om ni bara tillåter er själva att uppleva den när den kommer till er.

Var uppmärksamma på tecknen omkring er. Många av er ser upprepade nummersekvenser. Dessa är tecken på era framsteg och att ni blir vägledda och skyddade. Att släppa taget har aldrig varit lätt för er, vackra varelser, medan ni har upplevt denna till synes långa tidsperiod i dualiteten. Det har i stället inbjudit er att hålla fast för mycket. Ert ego hade full koll på det. Allt det där håller på att förändras, eftersom ni bildar nya vanor och nya sätt att vara.

Mina kära vänner, jag ska låta er få veta en hemlighet. Det har alltid varit meningen att ni skulle bli fria. Det var er födslorätt. Bara tänk på det som att ha blivit kontrollerad av en apparat eller ett operativsystem, utformat för att låta er leva i dualitetens värld, medan ni experimenterade med alla aspekter i denna värld. Att montera ner denna apparat är lättare än ni tror.

Välj att hedra ert väsen, ert Gudomliga väsen som är hel och ren och full av Ljus och Kärlek, och som inte behöver kontrolleras eller hanteras eller värderas på det gamla sättet att tänka, som ni är så vana vid från det förflutna.

Ni har verkligen kommit långt med att släppa det gamla, och ja, det finns fortfarande rester kvar som behöver frigöras, och ja, det kan tyckas oändligt, men den slutliga fördämningen av dem tjänar bara till att rensa dem snabbare. Det är inget tecken på hur det alltid kommer att bli, även om det känns som att den här frigörelsen kommer att fortsätta att hålla på.

Föreställ er och projicera ut att ni är i en dimma som precis ska lätta och som avslöjar klara vackra naturscenerier runt hörnet. Det kommer att glädja er när ni äntligen passerar genom de sista portarna och den fullständiga bilden av ert nya sätt att leva avslöjas för er. Låt inte den återstående dimman avskräcka er. Den bara visar att ni nästan är där. Det kan ibland kännas som att ni upplever mörkret före gryningen, men i det kommer ännu mer förändring för er.

Ta er tid att avvika mer från era vanliga rutiner och få ett smakprov på de tidlösa, gränslösa och vidsträckta erfarenheterna som ni snart kommer att finna er själva i mer och mer. Ta er an de förmågor, som mer och mer håller på att avslöjas för er, allteftersom ni lämnar bakom er alla de restriktioner ni har lagt på er själva om hur ni hittills har levt era liv.

Det finns hopp i att lämna gamla mönster och rutiner för att ersätta dem med nya, som ger er en känsla av Kärlek och tillfredsställelse och glädje. Ni avslöjar er förmåga att uppleva Nuet, som om detta är det enda ögonblick ni har, och i detta ögonblick låta er själva känna hela spektrat av den Glädje och Välsignelse som ni föddes i för många eoner sedan. Den förmågan finns där strax under ytan och kikar ut för att ni ska kunna uppleva den i full prakt.

Ta dessa ögonblick och vårda dem och förläng dem och utvidga dem med rent Ljus och Glädje och Kärlek, och känn efter hur det kommer att bli att leva till fullo och för evigt i de högre dimensionerna. Ni vet hur man gör det, mina kära, tillåt nu er själva att göra det. Alla dessa plikter och rädslor och måsten är illusioner, som ska ersättas med en ljusfylld vetskap att ni är en del av Skaparen, älskade och omhuldade och skyddade bortom allt mätbart.

Jag lämnar er nu att smaka på dessa godbitar av Sanningen. Tillåt er själva att ta dem till er, och ge er själva ett enorm erkännande för de stora språng ni gör i medvetandet.

JAG ÄR Sananda, alltid till er tjänst.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website) 

No comments: