viglink.com

Tuesday, December 4, 2012

Acceptera vad som förs till er i tacksamhet och lycka.


Francis av Assisi, 28 okt, 2012

 
Kanaliserat av Ron Head






Jag är känd för er som Francis, Francis av Assisi. Jag har tillfrågats att prata med er nu för att nå ut till många av era hjärtan som närmar er denna tid med onda aningar och rädsla.

Ni kommer att finna att när vi pratar mer och mer med varandra kommer detta bli mer naturligt, precis som det har blivit mellan er och Michael.

När jag var på jorden som Francis, att uppnå ett stadie av upplysning, som menas att kunna prata med ande och att vara i kommunikation med Jaget, var ingen lätt sak. För de flesta av mänskligheten vid denna tid handlade det bara om att överleva en dag till den nästa. Det mesta resandet kunde bara bli gjort genom att vandra. Om man hade tur så hade man ett djur för att bära en, så skulle det vara lättare och snabbare. De flesta lämnade inte deras omgivning i deras livstid.

Kommunikation var för de mesta dels oralt. Om någon kunde läsa och skriva, så kunde man bara nå så långt som et bit pergament eller papper kunde bäras. Den enda utbildningen som var tillgänglig där jag bodde var genom kyrkan, och den var bara tillgänglig till några få.

Nu är er värld väldigt annorlunda. Detta har gett er en möjlighet att resa och kommunicera, att lära sig, som vi aldrig kunnat drömma om. Och ändå, har ni också uppnått att äntligen se tillståndet av er värld med klara ögon som ni lever i, och det har inte fyllt er med lycka. Ni ser, tack vare er otroliga förmåga att kommunicera, att ni förstör er värld och varandra.

Ni har bestämt att ni ska vända ert samhälle i den andra riktningen, och ni har frågat efter andlig hjälp för att göra detta. Så många ändringar sker och det är svårt att veta hur man ens börjar prata om dem. Men den mest viktiga saken är att ni har valt att anpassa er till flödet av energin av tid och förändring vilket alltid har varit viljan av det gudomliga.

Det spelar ingen roll vad ni och era kamrater kallar det av Gudomlig energi. Det enda som spelar någon roll är att ni erkänner det och jobbar med det och inte emot det, så att ni inte försöker att förändra dess vilja för att uppnå era själviska ändamål.

Ni har uppnått detta i en otroligt kort period av tid och har gjort er själva redo att uppleva en omfattande kosmisk händelse till er fördel istället för er världs förstörelse. Ja, omfattande och för det mesta osedd hjälp har varit er i denna strävan, men era egna insatser, personliga insatser, är vad som har förberett er för dessa nästa veckor. Snälla ni i kärlek i era hjärtan och vet att bara era högre och bästa intressen är uppsåt av er skapare och hans änglar, av oss som ni kallar mästare, och utav alla era som ni ibland nämner som Kompaniet av Ljus.

Vi vill att ni ska veta att ni skall gör er redo så mycket som det är möjligt. Ni har så stora förväntning på denna tid, och har lyssnat på så många föråldrade förutsägelser, som ni har låtit oroa och skrämmas av vad som komma skall, och kommer att vara - den mest underbara tiden i historien av denna planet. Låt oron och rädslan gå sin väg. Acceptera vad som förs till er i tacksamhet och lycka. Och lika säkert som att jag pratar med er nu, vet att ni, ni som individer, har ingenting att bli rädd för därför att er största rädsla kan aldrig hända er. Ni kanske inte alltid kommer bli kallade John eller Mary, precis som jag inte alltid är kallad Francis, men ni kommer alltid att vara. Ni för värdefulla för er skapare för att det inte skall vara sant.

Om ni bara lärde er att älska er själva som ni är älskade, så kommer det i sig självt ändra er värld till ett tillstånd av vad ni skulle kalla himlen.

Jag pladdrar på nu. Jag har sagt det jag kom för att säga och jag ger er fred och farväl.

Svensk översättning: Johan Finn – www.st-germain.se

No comments: