viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 1 september, 2013




Ni menade att förändra er och ni går så.



Vi skulle vilja tala med er om ett annat spörsmål, men händelser på er värld gör det nästan obligatoriskt att vi talar om vad om är på allas sinnen.

Det har placerats där av den ostoppade uppmärksamheten av de som försöker, på alls sätt möjliga att hålla er inställda till deras sändningar av rädsla och kontroll. Ni har börjat se igenom denna väv av illusion som de har vävt under en så lång tid. Mödrarna till de som sänds till ett olyckligt öde har sedan länge sett det för vad det är, men det har naturligtvis varit möjligt under en längre tid att relegera deras åsikter och oro till baken av ert massmedvetande. Fortfarande idag, på många platser, uttalandet, ”Det är en mas värld”, ringer alltför sant.

Era hjärtan och era sinnen har blivit manipulerade högst effektivt under tusentals år. Till och med era lärdomar, vilka talar om kärlek och fred har förvridits till tjänst av kontroll och vinst. Kärlek har förvridits till hat. Fred har blivit något att slåss för. 


Vi ser dock att effekterna av er planets rörelse in i de högre energierna av universum, vilket ni ser som er nya ålder, har redan resulterat i uppvaknandet av massor av folk till sanningen och stärkandet av deras beslutsamhet att upphöra med sådant uppenbart skadligt uppförande, skadligt för er själva katastrofalt för er värld. Vi vet att en punkt kommer att nås där detta uppförande kommer att ses ta slut. Vi vet att ni kommer att återfå kontroll av era egna liv. Detta är den gudomliga viljan och det är givet.

Det finns dock fortfarande en variabel som är involverad. Och denna variabel är detta. När kommer ni att se till att detta händer, mina kära? När kommer ni att inse att ni är de sanna ägarna av era egna liv? Många har redan gjort så. Exempel har visats.


Vi ser att graden av komfort faller bakom graden av olägenhet. Hoppas ni att detta skall upphöra utan något agerande från er sida? Väntar ni på de ökända ”dem” att göra något?

Vi antar att vi har sagt tillräckligt för denna dag. Var goda att djupt beakta vad vi har diskuterat. Och missta inte något vi har sagt och tro att det är kritik. Vi vet vilka ni var, vilka ni är, och vilka ni håller på att bli. Hur skulle vi då inte kunna älska er utan begränsning?

God dag tills vi talar igen.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: