viglink.com

Monday, September 23, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 356



http://aishanorth.wordpress.com/

Som ni kan hända har lagt märke till så har intensiteten av denna storm front kanske fått er att tappa andan på mer än ett sett. Vi skyndar att lägga till att detta inte på något sätt är en signal om något negativt, långt ifrån. Istället så är det i själva verket tecken på renande och omstrukturering som kommer att ge många anledningar till firande under kommande tider. Vi vet att under dessa stormar så kan ett firande förefalla vara det mest avlägsna från ert sinne då effekterna av dessa kastvindar med hög spänningsenergi inte är att leka med. Men återigen så är detta bara en signal om den grundliga uppgraderingen och rekonstitueringen av denna er planet får för närvarande och därför kommer firandet att bli något på agendan inte långt borta i tiden.

Som ni förstår, dessa varelser som har så många olika namn, de flesta av dem med mycket negativa konnotationer av goda anledningar, de kan inte längre motstå trycket från dessa stormvindar och därför kommer de att tvingas släppa sitt grepp om hjärtana och sinnena av alla på denna planet. För nu har högtrycksslangarna satts in och ingen som försöker undgå dessa strålar av ljus kommer att kunna göra det. Som vi tidigare har sagt, alla som redan tittar på solen så att säga, kommer bara känna detta som en kraftig puff i ryggen. Men för de som springer omkring och försöker att finna ett tryggt gömställe så kommer dessa strålar av kraftfullt ljus att tjäna till att tvätta bort allt håll som de må ha om ytan av denna planet en gång för alla. För nu kommer ljuset in med en sådan hastighet och med en sådan intensitet att det kommer att vara som en skoningslös murbräcka emot alla dörrar, och därför så kommer effekterna att bli mer än märkbara.

Dessa ord kanske låter hårda, men kom ihåg, Ljuset ÄR kraftfullt och det kommer att ha en till synes förödande effekt på allt som inte är byggt för att tolerera dessa höga vibrationer. Men återigen, ljuset är inte här för att förstöra, bara för att återställa balansen och därför kommer alla som vänder sig till ljuset att stödas av detta, inte skakas sönder. Så finn en stadig mark på vilken ni sätter era fötter, och känn hur ni drivs framåt av dessa starka vågor av ljus, som driver er än allt närmare Källan. Och ju närmare som ni kommer desto mer kommer ni att känna er hemma. För ni hör hemma där, för det är därifrån som ni alla har kommit. Och enbart de som fortfarande är beslutsamma vända ryggen mot deras sanna natur kommer att finna dessa tider varande nästan outhärdliga.

För alla andra blir det kanske mer än lite utmanande, men de blir också fulla jublande och glädje. För ni kommer att ropa av glädje i dessa i dessa mäktiga vindpustar, och ni kommer att lyfta era armar till himlen och glädjas åt det faktum att nu så kommer ni själva att känna det som ni lyfts upp såsom om ni svävar över marken från krafterna som når er, och påminner varifrån ni kommer. Ni kommer att gå tillbaka dit riktigt än, men ni kommer att förstå att denna källa är vad som kommer att föra er evigt framåt under resten av er vistelse här på denna planet. För i har mycket att göra framför er, men arbetet kommer mer än balanseras av glädjen ni kommer att känna då ni utför det.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: