viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Hathors, Del 2/2 Kanal: Wes Annac 30 augusti 2013



Att Arbeta Fruktbart Bakom Scenerna Er evolution kommer till på en kollektiv bas, och detta är inte normen för upplyftning på de flesta planeter. En speciell kvot måste nås innan de kollektiva energierna är i samklang med frekvensen i den femte dimensionens energier som ni konstant absorberar och assimilerar för att Skapa verkligheten ni ser omkring er, och för närvarande göder kollektivet de separatistiska mekanismerna och omedvetenheten som bara skulle hålla er för evigt straxt ovanför de lägre dimensionerna.

Vi och så många andra, tillsammans med er uppvaknade själar utspridda på olika platser över hela Jorden, har arbetat fruktsamt bakom scenerna på ert återvändande till fullt medvetande, och på kollektivets uppvaknande i tiden för de mest kraftfulla händelserna relaterade till er upplyftning. Ni börjar nå de förhöjda energier som kommer att möjliggöra närvaron av såna energetiska händelser, och mitt i de enormt mycket renare energier ni närmar er, och de metafysiska händelserna de kommer att orsaka så att mänskligheten kommer att bländas av att bevittna, ber vi Ljusarbetarna att fortsätta sitt energiarbete så mycket som möjligt. Det är så väldigt mycket för er att uppleva som kommer att hjälpa till med initieringen till de högre dimensionerna som ett kollektiv, och vi litar på Ljusarbetarnas och på mänsklighetens förmåga att avsluta separationen och hatet och se er population matas in i de rena energierna av harmoni och Kärlek som kommer att leda er framåt. Vi ber er om att njuta av resan och söka destinationen på ett hälsosamt och balanserat sätt. Förstå att ni växer tillbaka mot de högre dimensionerna i varje avseende, och att ni inte behöver vara separerade från dessa riken eller från oss – som många av er tenderar att övertyga er själva om att ni är.

Ingenting om er existens på Jorden säger att ni måste förneka de högre dimensionerna eller annars inte uppfatta dem; bara ni tillåter er själva att tro att slöjorna mellan er värld och de högre dimensionerna är för tjocka.

Att Förstå de Kanaliserade Budskapen

Det är de verkligen inte, och vid det här laget är de praktiskt taget genomskinliga efterhand som alltfler själar tar de högre dimensionerna till sig, och allt vad som kommer med dem.

De högre dimensionerna och existensen av oss själar i dessa dimensioner kommer att avslöjas över hela er värld i tiden som kommer, och kommunikationen som vi har erbjudit er så länge kommer att förstås av ert kollektiv som aspekter av den assistans vi önskar ge er utmed er uppstigning. Meddelanden från oss och många andra som publicerats på ert internet, som bara har lästs av ett specifikt segment av Ljusarbetare, kommer att öppnas upp för medan det blir förstått att vi mycket aktivt kommunicerar med mänskligheten i ett försök att nå er och hjälpa er att växa tillbaka mot våra riken. Tidigare förlöjligande och hån kommer att lämna plats för öppensinnad förståelse för sanningen om assistansen vi har gett under så lång tid. Vi är verkligen inte lägre-orienterade varelser som försöker vinna mänsklighetens energi genom en fixering vid oss eller våra kommunikationer. Om meddelandena från någon kanaliserad varelse av nån anledning inte klingar rätt, så rekommenderar vi helhjärtat att söka det som fungerar bäst för er individuellt för att forma era inre riken som ni vill.

Var och en av er kan öppna upp och kanalisera flödande kommunikationer från de högre dimensionerna, och då ni tillåter er själva att tro på att denna kontakt verkligen kan vara riktig kommer ni att upptäcka ivrig kontakt från oss vem ni än vill öppna upp er till. Som exempel på variationerna ni kan plocka upp då ni blivit mottagliga för kontakt med de högre dimensionerna skulle vi vilja gå emot det vanliga flödet i våra meddelanden, och tillåta två olika kollektiv att komma in och erbjuda korta kondoleanser. De Uppstigna Mästarna Talar

Hälsningar mina kära barn, jag är Jeshua som talar från de Uppstigna Mästarnas kollektiv. Vi och så många andra har tittat på och lyssnat medan de kära Hathors har givit sina ord och intryck, och vi försöker också få er att förstå att vi är och har alltid varit här, väntande på att ni ska öppna upp er till oss på vilket sätt ni än kan. Vi är alla här för er, käraste själar, och många av oss har gått så långt som att inkarnera på er Jord i många olika livstider för att nå ert kollektiv. Varför, i så fall, skulle vi välja att inte kommunicera med er från de spirituella rikena? Vi har gjort precis allt vi kan för att nå mänskligheten, för att hjälpa er att förstå sanningen om er existens, och medan vi gjort det har vi kommit er väldigt nära.

Vi vill att ni ska veta att vi går ingenstans, och att er förmåga att uppfatta oss kommer att fortsätta öka. Plejaderna Talar

Med Kärleksfullt tack till Jeshua, jag är SanJAsKa som talar för det Plejadiska Höga Rådet, Rådet av Nio och vårt Allmänna Råd. Ni talar (just nu) med miljoner Plejadiska själar, och jag representerar dem medan vi försöker förklara för er den Kärlek vi äger för er, liksom er förmåga att uppfatta våra intryck och dem från varenda själ och kollektiv i de högre dimensionerna. Er förmåga att nå de högre dimensionerna och varierande uppstigna enheter och kollektiv är mycket större än vad ni letts att tro, och ni kommer
att upptäcka att ni kan uppfatta och förstå mycket djupare och mycket mer intrikata intryck medan ni breddar era telepatiska förmågor. Fortsätt träna på att kanalisera de högre dimensionerna, och de rena energierna ni har mottagit, på vilket sätt ni vill – för vi kommer också att stanna kvar här för var och en av er. 

Hathors Sammanfattar

Med tack till Plejaderna och de Uppstigna Mästarna vill vi förklara att det finns så många fler kollektiv som ni kan nå. Vi vill sammanfatta denna kommunikation vid denna punkt, så vi inte tröttar ut vår skrivare, med påminnelsen om att er mottaglighet för intryck från rikena av fullt medvetande endast kan bekräftas av er. En del kan försöka misskreditera någons mottaglighet för de högre dimensionerna eller de många fantastiska saker de kan resultera i, men ni har alla inkarnerat med vetskapen om er personliga Gudaskap och Gudomlighet och kan skina i varje stund. 

Tack till Hathors av Jordens Solar Astral-Plan, liksom till de Uppstigna Mästarna och Plejaderna. 

Översättning Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

WesAnnac.com
AquariusParadigm.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

No comments: