viglink.com

Wednesday, September 18, 2013

Överlevnadsmanuskript nr 351


Som ni har blivit minst sagt medvetandegjorda om på sistone, så har förändringarnas vindar inte avtagit på sistone, och det kommer de heller inte att göra. Vi hör smärtsamma stön från många av er, men låt oss bara försäkra er i detta, att ni kommer att finna uppmuntran och stöd, inte förstörelse och kaos. För som ni alla har valt ert öde för länge sedan genom att tidigt öppna upp för dessa energetiska utstrålningar, så kommer ni att märka att dessa vindar bokstavligen fyller era segel och ger er bättre rörelse framåt mot er destination. Med andra ord, det som av vissa kommer att tolkas som ett förödande slag mot deras illusion, kommer för er bli en rejäl knuff i ryggen.

Så värdesätt dessa starka vindar för allt vad de är, och för allt som de medför. Men för de som fortfarande håller sig fast vid de lossnande rötterna som håller dem vanskligt tjudrade vid det gamla, kommer det inte vara goda nyheter. För denna gång, kommer rötterna slutligen börja lossna och såvida de inte växlar grepp och tar tag i någonting mer hållbart så som ni har, kommer de att hitta sig själva i ett fritt fall mot vad som tycks vara glömska. För i detta har vi alla ett val, och fortfarande så står valet öppet för dem som ännu inte bestämt sig. Men kom ihåg, att tidsramen för det slutliga beslutet, för det är vad det verkligen är, är inte ett vagt beslut. Snarare kommer det att komma en vändpunkt som säger ja, eller nej, som i “ja, jag vill släppa taget om den gamla och sönderfallande världen från igår, eller “nej, jag vägrar att öppna mina ögon och mitt hjärta för detta kraftfulla ljus”.

Så nu är tiden att välja väg inne för er alla, och för dem som fortfarande klamrar sig fast vid det gamla, kommer de att upptäcka att deras ömtåliga förankring håller på att lossna en gång för alla. Kom ihåg att det gamla kan inte överleva i detta starka ljus som fortsätter att strömma in, för det kan inte frodas i en så hög vibration som börjar bli den nya källan för hela denna planet. För er Moder Jord har redan börjat att nynna på en annan melodi än tidigare, och då kommer alla de som inte nynnar med henne att känna sig helt felinställda på alla sätt och vis. Så för dem som fortfarande sätter fingrarna i öronen för att stänga ute ljudet av NUET, kommer det verkligen att bli en tuff tid. Kom bara ihåg, alla kan sjunga med i denna nya, himmelska vibration – om de väljer att göra det. Ingen utesluts från detta, allt som behövs är att bokstavligen dra ur propparna ur både öronen och hjärtat, och sången kommer att självmant fylla dem tills det flödar över. 

Så igen säger vi, kom ihåg att det är ett val som varje enskild medlem av den mänskliga rasen själv måste ta, och det är ett val som måste tas på själslig nivå, inte på en ytlig nivå. För då, och bara då, kommer ni att börja lyssna med era hjärtan, och det är enda sättet att kunna vara med i denna upplyftande kör av mänskliga röster som redan sjunger med i den vackra melodin från himlen ovanför och Jorden nedanför.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se


No comments: