viglink.com

Wednesday, September 18, 2013

Överlevnadsmanuskript nr 352


Låt oss börja denna skrivelse med att tacka er alla för envisheten som ni alla har visat dessa senaste dagar. Mycket ser ut att vara förvirrat nu, och det kan verkligen vara svårt att vara balanserad i alla dessa kast fram och tillbaka. För energierna för oväsen runt er, och när de gör det, så kommer mycket att komma upp till ytan som hittills har varit dolt. En del av det kan ses såsom obehag, medan andra saker kommer att ses som verkliga skatter, som de verkligen är. Kom ihåg, ni bär alla inom er en verklig guldgruva av spirituell kunskap och kraft, och nu, kommer mycket av detta att tvättas ut, mycket på samma sätt som guldkorn vaskas ut ifrån en vaskpanna med sand. 

Så vi säger återigen, även om tiden nu är utmaningar på alla slags sätt, glöm inte att se på er själva och upptäck den djupa källan av kunskap, kraft och visdom som ni hyser inom er. Återigen, detta kan bli mer än svårfattligt på grund av allt brus som händer för ögonblicket, både ifrån er egen fysiska kropp, men också ifrån världen som helhet. Så låt oss än en gång ta det här tillfället för att påminna er om samma gamla råd med att ansluta er till er sanna kärna, så ofta som möjligt. För om ni gör det, kommer ni att känna att den sanna styrkan ni bär inom er, kommer upp ännu närmare ytan.

Det kanske inte verkar så för några av er just nu, men ni håller verkligen redan på att kliva i era nya skor som det verkar. Eller hellre, ni håller på att kliva i era gamla skor, dem som visar ert verkliga spår, och som kommer att ta er långt, långt in i framtiden.

För vad ni verkligen är, är så mycket mer än vad ni redan har förstått. Och även om några av er redan har fått mer än några korta glimtar av detta, så är fortfarande väldigt mycket gömt bakom denna slöja av glömska, förstå också att detta bara är ett litet smakprov på vad ni har samlat på lager. För vad ni har i ert lager är av en sådan magnitud, att ni inte ens kommer att kunna förstå det vid detta skede. Men snart kommer ni att göra det, och det kommer att blåsa bort alla spindelvävar som fortfarande sitter fast vid er gamla och slitna mänskliga kropp, som ni fortfarande anser som ”ert riktiga jag”. Så vi säger åter, dröj kvar och kom ihåg att kontrollera ofta med er själva nu, att inte glömma vem ni strävar efter att intimt lära känna än en gång efter denna mycket, mycket långa vistelse inom begränsningarna av att bara vara ”er själva” i en mänsklig kropp.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se


No comments: