viglink.com

Wednesday, September 18, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 355


Som många av er redan har blivit varsekomna så minskar absolut inte intensiteten av de inkommande vågorna. Tvärtom, så växer de för varje timme, och många av er kommer därför att finna det svårt att hålla ert fokus under kommande dagar. Vi säger detta för att förbereda er för ett enormt inflöde av ljus till er, som sammanfaller med den tiden på året då er planet synbarligen sitter i balans i himlen. 

Som ni alla väl vet vid det här laget så markeras denna tid på året av ett sammanfallande av ljus, då alla delar av er lilla blåa glob förefaller att få lika mycket ljus och mörker samtidigt. Detta händer två gånger om året, och denna gång kommer det synnerligen att bli som kommer att dra åt sig anmärkningar från många av era medmänniskor. Inte bara från de som redan fokuserar deras vision på ljuset, utan också från alla de som fortfarande synbarligen är opåverkade av effekterna av dessa himmelska sändningar. 

För nu är det som om alla slussar kommer att öppnas samtidigt och därför kommer den kaskad av ljus som åtföljer denna lovande tid att sätta sitt märke på er alla. Så oroa er inte, även om ni känner kanske känner er redo att falla ihop eller isär under kommande tider, för det är bara en signal har hört ert rop på frihet, och den kommer att ge allt den har för att påskynda denna process så mycket som möjligt. För nu finns det inget som håller det tillbaka, och vi hoppas att ni finner tröst i detta faktum att även om er fysiska kropp kanske ropar ut i lidande på grund av detta, så kommer er sinnesstämning att flyga högre än någonsin. 

Så fortsätt att andas, och vet att detta inte kommer att skada er på något sätt, det kommer bara att transformera er till denna briljanta diamant som ni redan har börjat se konturerna av. Och ni börjar den slutliga slipningen. Så stäng stormfönstren och ta det lugnt, för att bättre kunna ta emot dessa himmelska gåvor utan alltför mycket påfrestning på er själva. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se


No comments: