viglink.com

Sunday, September 1, 2013

Sananda, 30 augusti, 2013 Via John Smallman


Vilka ni verkligen är, är så storslaget att det är omöjligt att beskriva 

Här i de andliga världarna, från vilka ni i sanning aldrig har varit separerade, vakar vi över er när ni sover och sänder er Kärlek i en ständig ström, eller mer träffande, som en flod som svämmar över. Vi uppmanar er att vakna upp och delta i det roliga som händer runt omkring er, eftersom vi inte vill att ni missar något av det, inte ens för det korta ögonblick ni har valt att tillbringa i er illusoriska drömvärld. 

Att vakna upp är inte svårt och med vår uppmuntran kommer ni att välja att göra det. I själva verket har ni redan gjort det valet, ni har bara svårt att kollektivt välja det mest lämpliga tillfället – det ögonblick när ni släpper alla försvarsmurar som skyddar era rädslor, och låter Kärleken komma in och svepa bort dem, och väcka er till ert naturliga tillstånd av fullt medvetande, en levande medvetenhet. 

Rädsla är en aspekt av illusionen som har förstärkts genom eonerna, när ni blev mindre toleranta mot dem som ni ansåg vara annorlunda i jämförelse med er själva – de som inte ”tillhörde” er stam, by, kyrka, ras – ett ständigt växande urval av identifierbara särdrag, som ni använde för att definiera andra som fiender eller vänner. Och fiender kunde när som helst attackera och förgöra er eller, det var så ni trodde, vilket leder till er underliggande känsla av rädsla. Det är inte alltför mycket som har förändrats; ni väljer fortfarande att främst se hot eller fiender snarare än bara skillnader när ni ser främlingar.

Ändå har stora framsteg gjorts de senaste decennierna för att förändra detta tänkesätt, och det finns fortfarande mycket mer att göra. De framsteg som redan har gjorts har banat väg för de enorma förändringar som fortfarande behövs, och som har påpekats av nybildade organisationer av omtänksamma och medkännande vägvisare. 

Förändring ligger i luften och många ser framåt med spänd förväntan eftersom de förutser att de gamla kärlekslösa attityderna blir ersatta av nya, som kommer att förstå och integrera era världsomfattande, mångkulturella samhällen till en stor och kärleksfull gemenskap. En gemenskap som ersätter de splittrade och separatistiska uppfattningarna som så länge har medfört en sådan långvarig smärta och lidande för mänskligheten, så att alla kan känna sig välkomna, accepterade och viktiga delar av den större helheten, som de verkligen är. 

Vilka ni verkligen är, är så storslaget att det är omöjligt att adekvat beskriva det för er så länge ni halvsover i illusionen. Det måste vara medvetet närvarande i er medvetenhet som vetskap om er sanna, eviga och gudomliga identitet som ett med Gud, med Verkligheten, och därmed med varje medvetet väsen, eftersom det inte finns någon som inte är av Gud – för evigt ett med Honom i den härlighet som är att finnas till. Ni har fått höra denna gudomliga sanning många, många gånger, men för att ni verkligen ska komma i resonans med det, göra det till ert eget, måste ni vara vakna, och det är vad denna träning för att vakna handlar om – att minnas vilka ni är! 

Det är en sanning som var dold för er på grund av ert kollektiva val och ni är nu, kollektivt, i en process med att vända det valet eftersom ni har tagit det betydelsefulla beslutet att se, förstå och att lära känna Verkligheten ännu en gång, och därigenom låta illusionen vittra sönder och ta med sig alla era rädslor och er oro – ett overkligt koncept som ni uppfann för att roa er själva.

Att engagera sig på heltid med Kärlek är vägen till att påskynda illusionens upplösning. Påminn er regelbundet i ert dagliga liv att ni är Ett med Gud, och att ni därmed är perfekta varelser av Kärlek. Kärlek innehåller allt som existerar och fortsätter att utvidgas för evigt, och ni deltar i den aktiviteten genom att engagera er i den och dela den villkorslöst. Så gör det genom att börja och avsluta varje dag med det. Ert deltagande är mycket viktigt.

Delta medvetet i uppvakningsprocessen som var er absoluta avsikt när ni gjorde valet och tog beslutet tillsammans med era kloka och kärleksfulla mentorer i de andliga världarna, om att inkarnera som människa i dessa sista ögonblick av en illusorisk upplevelse. Ni har obegränsad hjälp att stärka er avsikt att vara Kärlek i handling genom att medvetet välja Kärlek snarare än rädsla, närhelst ett val krävs av er, och därigenom visa er hängivenhet att föra mänskligheten med er hem till Verkligheten, till medvetenhet om er Enhet med Gud som är Kärlek.

Er kärleksfulla broder, Jesus.

Översättning Ulla krogh – www.st-germain.se 

No comments: