viglink.com

Wednesday, September 18, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 353



Då frihetsdagen närmar sig så är det mycket som startar upp. Vi hör hur ni alla drar en stor kollektiv andetag då vi nämner “frihetsdagen”, så låt oss snabbt lägga till som vanligt, att vi inte ger några detaljer, och inte heller några fasta datum att fokusera på, men låt oss bara säga att denna dag absolut närmar sig mycket snabbt. Och med det, så är det så mycket som faller på plats, som vi nämnde. Ni kommer att se exempel på detta från alla håll, och till och med från de högsta nivåerna av myndigheter, känslan av att strömmen har vänt kommer på många sätt nu bli uppenbart. Det är inte nödvändigtvis inom yttre märkbara handlingar, utan mer som en känsla av överhängande förändring som kommer att få många hjärtan att slå snabbare. Och som ni redan har sett det mycket förutspådda Armageddon i detta infekterade område som ni kallar Mellanöstern har inte heller skett. Är det inte intressant att se hur de alla frenetiskt stampar omkring och försöker finna en fredlig lösning där?

Desarmerandet av situationen i detta område är ingen tillfällighet, det har allt att göra med en enorm dos av ljus som har flödat in i detta område under en lång tid nu. Och om en del av er börjar att tänka att ni kanske hade något med saken att göra så är svaret helt enkelt ett rungande ”Ja”. För ni arbetar alla så hårt å vägnar av hela Skapelsen på alla sorters sätt, så förutom alla de personliga frågorna som ni har rensat ur på senare tid, så har ni utfört multipla uppdrag i alla betydelser av ordet. För vad ni för till denna värld är först och främst ljuset, och stora mängder av det. För ni är transponders av en stor magnitud nu, var och en av er är som en verklig fontän av ljus, oberoende av om ni vilar eller arbetar, sover eller tar hand om era dagliga sysslor. 

För ni alla arbetar nu non-stopp, och då ni så gör, så har ni bokstavligen en hand i allt som nu händer. För detta är absolut ett magnifikt lagarbete, och då vi alla ger allt vi kan i denna process så gör också ni. Och vad ni för till bordet kan få en att tappa andan. För ni arbetar så hårt för att inte bara fullborda alla olösta delar i era egna liv, ni är också mitt i det tyngsta. Med andra ord, ljuset som ni hjälper att förankra och sända till denna er vackra planet sänds dit det mest behövs. Så varje gång ni ser på nyheterna så tänka er att ert ljus är nästan säkerligen en del av historian på något sätt. För nu lämnas inget åt slumpen och allt som är volatilt som sätts igång av de som är mindre benägna till ljuset kommer att attrahera en hel massa extra ljus på grund av det. För vad som nu skyr bort från ljuset nu kommer bara att lyckas med att öppna valven än mer, och därför så ju mer de kämpar emot det desto mer kommer de att exponeras mot strålarna av förändringar som sänds in från ovan och nedan. För hela er planet sänder ut dessa vackra vågor nu, och inget och ingen kan gömma dem från er. 

För er kommer det att bli underbart att beskåda, men för många andra så kommer det att kännas som att de slits sönder av allt detta ljus som kommer emot dem från alla olika riktningar. Men kom ihåg att ljuset aldrig förstör, det försöker bara att införa balans där ingen tidigare har funnits, och därför kommer det att kännas mycket tungt för de som fortfarande håller sig på skuggsidan av allt. För de kommer att känna trycket mest av alla, och för dem som försöker att hålla emot så kommer det bara att tjäna till att öka trycket från ljuset. För denna gång så kommer de inte att acceptera ett nej, för nej är inte ett alternativ. Ni kommer alla att drivas hårt i ljusets riktning. Och för de som redan går i den riktningen så kommer ni absolut att känna detta som en vind i ryggen. En vind som ibland kan förefalla att få er ur balans, men tvivla aldrig, ni kommer inte att ramla och inte heller misslyckas. För ni har redan valt, och ni har valt väl, och det är därför som den enda vägen härifrån är uppåt. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: